Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='an3czka']Ja zaraz zakończę tę popijawę, bo jutro o 6 rano wstaję...:shake:

Maruda :shake:

:drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']Maruda :shake:

:drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:

A tam maruda...
Muszę wstać po to, żeby faciów wyprawić na polowanie...a potem juz zasnąć nie mogę jakoś. To może się umowimy tu o 7 rano he?:razz:

I z tej okazji zdrowie!!!:drinking:

Posted

[quote name='an3czka']Ale fajowo, że Wy też macie takie zapędy. Inaczej czułabym się taka wyalienowana.
No to zdrowko!:drinka:
haha no co ty zauwazylam ze ostatnio na dogomani to si etylko pije :lol: :cool3:

Posted

[quote name='an3czka']A tam maruda...
Muszę wstać po to, żeby faciów wyprawić na polowanie...a potem juz zasnąć nie mogę jakoś. To może się umowimy tu o 7 rano he?:razz:

I z tej okazji zdrowie!!!:drinking:

nie ja jutro SPIE do oporu

:drink1: :drink1:

Posted

Bendem ochydna i powklejam wszystkim spacerowiczom zdjecia :p

:evil_lol: DZISIEJSZY SPACEREK PO LOTNISKU HAHAHAHAHA :evil_lol:

:multi: BYŁO REWELACYJNIE !!! :multi:

Posted

:shock: yyyyyy czy ja jestem w galerii Mejka?? Tyle tu stron, że czuję się jak bym była gdzieś indziej :evil_lol: :evil_lol:

Lucy dziekujemy za zdjecia :loveu: :multi: :multi: :multi: Foteczki sa przepiekne i jak slicznie ozdobione!!! :iloveyou: :iloveyou:

Mejk dopiero teraz wraca do siebie :lol: hahaha chlopak wymeczony byl jak nigdy...Z czego bardzo sie ciesze :bigcool:

o jaaaaaaa :smile: niech tylko Safi podrosnie ;p i zrobi sie trochu cieplej to ona pogoni wam pieski :smile::smile::smile:

az strach sie bac! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No ale mopsik Olek robil porzadek jak inni sie klocili :lol: :lol: :loveu:

Posted

mrowka napisał(a):
:shock: yyyyyy czy ja jestem w galerii Mejka?? Tyle tu stron, że czuję się jak bym była gdzieś indziej :evil_lol: :evil_lol:

Lucy dziekujemy za zdjecia :loveu: :multi: :multi: :multi: Foteczki sa przepiekne i jak slicznie ozdobione!!! :iloveyou: :iloveyou:

Mejk dopiero teraz wraca do siebie :lol: hahaha chlopak wymeczony byl jak nigdy...Z czego bardzo sie ciesze :bigcool:

az strach sie bac! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
No ale mopsik Olek robil porzadek jak inni sie klocili :lol: :lol: :loveu:

Hej!!

Czesc siostro Mrówko:evil_lol:

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!!

Czesc siostro Mrówko:evil_lol:

Asiku elo elo :evil_lol:
Jak tam juz po IPO??

Ja na chwila bo ide sie szykowac na spacerek z Safineczka kropeczka :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu:

Posted

mrowka napisał(a):
Asiku elo elo :evil_lol:
Jak tam juz po IPO??

Ja na chwila bo ide sie szykowac na spacerek z Safineczka kropeczka :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu:
:crazyeye: o to znów będą foteczki ;)

Posted

Taa foteczki robił nasz fotograf Basia :loveu: , która ryzykowała swoim życiem(czyt. kilka razy wylądowała by na ziemi :shake: bo Mejk bardzo chciał być na pierwszym planie :shake: :mad: :evil_lol: ), żeby tylko zrobić foteczki... :loveu:

:Cool!: :loveu: DZIEEEEEKUJEMY DZIEWCZYNY ZA SPACEREEK!!!!!!!!! :loveu: :Cool!:

Posted

Foteczki suuuperanckie!! Dzieeeeekujemy bardzo!! :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu:
:calus:

Dziekujemy jeszcze raz za milusi i fajnusi spacerek :bigcool: