dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Ja zaraz zakończę tę popijawę, bo jutro o 6 rano wstaję...:shake: Maruda :shake: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='dbsst']Maruda :shake: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: A tam maruda... Muszę wstać po to, żeby faciów wyprawić na polowanie...a potem juz zasnąć nie mogę jakoś. To może się umowimy tu o 7 rano he?:razz: I z tej okazji zdrowie!!!:drinking: Quote
e.v.a Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 ooł jeee znowu picie :drink1::drinking: :beerchug: :cunao::drinking: :knajpa: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ale fajowo, że Wy też macie takie zapędy. Inaczej czułabym się taka wyalienowana. No to zdrowko!:drinka: Quote
e.v.a Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']Ale fajowo, że Wy też macie takie zapędy. Inaczej czułabym się taka wyalienowana. No to zdrowko!:drinka: haha no co ty zauwazylam ze ostatnio na dogomani to si etylko pije :lol: :cool3: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 [quote name='an3czka']A tam maruda... Muszę wstać po to, żeby faciów wyprawić na polowanie...a potem juz zasnąć nie mogę jakoś. To może się umowimy tu o 7 rano he?:razz: I z tej okazji zdrowie!!!:drinking: nie ja jutro SPIE do oporu :drink1: :drink1: Quote
an3czka Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Ja już zbliżam się ku końcowi tego procederu...:cool3: (w dniu dzisiejszym oczywiście...) Quote
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Bendem ochydna i powklejam wszystkim spacerowiczom zdjecia :p :evil_lol: DZISIEJSZY SPACEREK PO LOTNISKU HAHAHAHAHA :evil_lol: :multi: BYŁO REWELACYJNIE !!! :multi: Quote
dbsst Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 zdjecia sa REWELACYJNE a na spacerko TYLE osob i piechow EXTRA ja tez kce Quote
Lucy* Posted February 4, 2006 Posted February 4, 2006 Jak kcieć to przyjechać na zaś :evil_lol: I uwaga najlepsze na koniec !!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
e.v.a Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 przyjemne dla oka hasajace stadko :cool3: Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 o jaaaaaaa :) niech tylko Safi podrosnie ;p i zrobi sie trochu cieplej to ona pogoni wam pieski :):):) Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 :shock: yyyyyy czy ja jestem w galerii Mejka?? Tyle tu stron, że czuję się jak bym była gdzieś indziej :evil_lol: :evil_lol: Lucy dziekujemy za zdjecia :loveu: :multi: :multi: :multi: Foteczki sa przepiekne i jak slicznie ozdobione!!! :iloveyou: :iloveyou: Mejk dopiero teraz wraca do siebie :lol: hahaha chlopak wymeczony byl jak nigdy...Z czego bardzo sie ciesze :bigcool: o jaaaaaaa :smile: niech tylko Safi podrosnie ;p i zrobi sie trochu cieplej to ona pogoni wam pieski :smile::smile::smile: az strach sie bac! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale mopsik Olek robil porzadek jak inni sie klocili :lol: :lol: :loveu: Quote
asiunia Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 mrowka napisał(a)::shock: yyyyyy czy ja jestem w galerii Mejka?? Tyle tu stron, że czuję się jak bym była gdzieś indziej :evil_lol: :evil_lol: Lucy dziekujemy za zdjecia :loveu: :multi: :multi: :multi: Foteczki sa przepiekne i jak slicznie ozdobione!!! :iloveyou: :iloveyou: Mejk dopiero teraz wraca do siebie :lol: hahaha chlopak wymeczony byl jak nigdy...Z czego bardzo sie ciesze :bigcool: az strach sie bac! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No ale mopsik Olek robil porzadek jak inni sie klocili :lol: :lol: :loveu: Hej!! Czesc siostro Mrówko:evil_lol: Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 asiunia napisał(a):Hej!! Czesc siostro Mrówko:evil_lol: Asiku elo elo :evil_lol: Jak tam juz po IPO?? Ja na chwila bo ide sie szykowac na spacerek z Safineczka kropeczka :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 mrowka napisał(a):Asiku elo elo :evil_lol: Jak tam juz po IPO?? Ja na chwila bo ide sie szykowac na spacerek z Safineczka kropeczka :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu::crazyeye: o to znów będą foteczki ;) Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 a bede :) ale to dopiero poznije potrzymam was troche w niecierpliowsci :cool3: Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Taa foteczki robił nasz fotograf Basia :loveu: , która ryzykowała swoim życiem(czyt. kilka razy wylądowała by na ziemi :shake: bo Mejk bardzo chciał być na pierwszym planie :shake: :mad: :evil_lol: ), żeby tylko zrobić foteczki... :loveu: :Cool!: :loveu: DZIEEEEEKUJEMY DZIEWCZYNY ZA SPACEREEK!!!!!!!!! :loveu: :Cool!: Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 Teraz My Ej co Ty tam masz Panowie ja marzne Muszkietorek pogromca bokserow Moj nochalek Quote
Basia&Safi Posted February 5, 2006 Posted February 5, 2006 kosi kosi lapci eee zobacz co mam na nosie a co to jest Jęzorek a teraz pobawie sie z Basia Quote
mrowka Posted February 5, 2006 Author Posted February 5, 2006 Foteczki suuuperanckie!! Dzieeeeekujemy bardzo!! :loveu: :loveu: :multi: :multi: :loveu: :loveu: :calus: Dziekujemy jeszcze raz za milusi i fajnusi spacerek :bigcool: Quote
Recommended Posts