Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='PiotrekJ']Ja do Was zawsze bardzo chętnie wstępuję :lol: ...No ja myslę!! Bys tylko sprobowal nie... :mad: Wkoncu to ojciec Twojego syna... :razz: ;)

A my dzisiaj widzielismy Dealerka :loveu: :loveu:

A ja widzialam Dealerka :bigcool: :loveu: :bgcool:
Boziuu jaki on kochany!!! jaki pieszczochh!! o jaaa normalnie nic tylko calowac i sciskac takiego slicznote :loveu: A jaki gadulaa hahaha tylko jego partner do zabawy nie byl rozmowny i chlopak musial prowadzic monolog :evil_lol: :evil_lol: Dopiero na sam koniec (co nas bardzo zdziwilo :lol: ) zaczal sie rozkrecac i cos tak pomrokiwal ba! nawet 3 razy szczeknal :lol:

:loveu: :loveu: Moj Dealerek kochaniutkii :loveu: :loveu:

Chlopcy tacy podobni do siebie, ze czasami ich mililysmy :lol: No, ale tylko z wygladu bo Dealerek taki posluszny i piesszczocjh nie to co..... :oops: :angryy: hahahha ale tez takie same wariaty :loveu: :loveu:

Agnieszko bylo mi bardzo milo i ciesze sie ze moglam Ciebie i Dealerka poznac :Cool!: :loveu: Mam nadzieje, ze nie byl to nasz pierwszy i ostani spacer :razz:
Pozdrawiamy, buziaki :loveu:

Mejk spi jak zabity... :razz: Wkoncu moj synus okropny sie wybiegaal, i to z jakim kolega :loveu: :loveu:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dbsst']:cool3: :cool1: :cool1: a cio macie dla Szpilowej Potfforowej :cool3:
Walentynki sa dopiero za kilkanascie dni, ale co tam! :evil_lol:

:iloveyou: A to od Mejka dla Szpilcii Kochaneeej :iloveyou:

Hauuu Hauuu (czyt. KOcham Cię) :razz: :loveu: :lol:

Posted

tak a ja widziałam Mejkusia tę mordke słodką taka do zagłaskania , oj jaki to kochany skoczek:) troche go ten mój łobuz zagadał :)
Juz sie ciesze na nastepne spotkanie :)
Ania wyslij mi Emila twojego dostaniesz cos ode mnie:)

Posted

dealer napisał(a):
tak a ja widziałam Mejkusia tę mordke słodką taka do zagłaskania , oj jaki to kochany skoczek:) troche go ten mój łobuz zagadał :)
Juz sie ciesze na nastepne spotkanie :)
Ania wyslij mi Emila twojego dostaniesz cos ode mnie:)

taa do zaglaskania, tylko ze ta mordzia okropna sie glaskac nie chce :placz: Przynajmniej mi...
Ooo przepraszam, nie dziisaj sie dawala :razz: Dobrze na niego wplyneliscie-chlopak chcial dobre wrazenie zrobic i udawal ze taki przejety pancia :evil_lol:
:hmmm: a teraz polozyl sie obok moich nog... cos mi tu nie gra...ciekawe co sie swieci... :hmmmm: :evil_lol:

Agnieszko, mail juz wyslany :multi: :loveu:

Posted

[quote name='mrowka']Walentynki sa dopiero za kilkanascie dni, ale co tam! :evil_lol:

:loveu: :loveu: :loveu: Bosko! Miło jak zakochani się ślinią na swój widok:cool3:

Posted

[quote name='an3czka']:loveu: :loveu: :loveu: Bosko! Miło jak zakochani się ślinią na swój widok:cool3:
Ty sie juz nie czepiaj :talker: nei moglam innego zdjecia znaleźć... :lol: :lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']

Rany!!Tu już WALENTYNKI:lol: :lol:
No dzisiaj 1 to prawie jak 14, wkoncu roznia sie tylko 4 :evil_lol: ,ktora zawsze mozna dopisac :evil_lol:

Posted

[quote name='mrowka']Walentynki sa dopiero za kilkanascie dni, ale co tam! :evil_lol:

Mróweczko, to Ty masz takie zdolności? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

Posted

PiotrekJ napisał(a):
Mróweczko, to Ty masz takie zdolności? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol:

No baa! Nie pisz, że nie wiedziałeś... :shake: Ja uzdolniona, że ho ho... :evil_lol:

Posted

mrowka napisał(a):
No baa! Nie pisz, że nie wiedziałeś... :shake: Ja uzdolniona, że ho ho... :evil_lol:

Ależ ja wcalę w to nie wątpię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

Posted

[quote name='basiulka22tychy']az sie SLINIA NA SWOJ WIDOK :evil_lol:
No nie następna sie czepia!! :shake: :lol:

Ależ ja wcalę w to nie wątpię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ...

No! Masz szczęscie... :razz:

Agnieszko zdjecia następne przyszly!! :loveu: :multi:

Posted

[quote name='mrowka']Ty sie juz nie czepiaj :talker: nei moglam innego zdjecia znaleźć... :lol: :lol:
Ja się wcale nie czepiam. Piękny widok. Nic przyjemniejszego od takiego buziaka (ślimaka) nie ma.:loveu: :eviltong:

Posted

[quote name='an3czka']Ja się wcale nie czepiam. Piękny widok. Nic przyjemniejszego od takiego buziaka (ślimaka) nie ma.:loveu: :eviltong:
No chyba, że tak :oops: bom szukała innego zdjecia bez śliny, ale nie znalazłam :shake: :lol:

Panie i Panowie przedstawiam Wam dwóch zwariowanych pręgusów Mejka i Dealerka

A zaczęło się to tak...

Każdy poszedł w swoją stronę

pozniej został tylko jeden(nie widze który :evil_lol: )

Jako, że Mejk jest psem myśliwskim (:lol: ) to czegoś szukał..
Daj poczytać!!

A gdy zaczęłam bawić się z Dealerkiem, przyleciał Mejk, który udawał zazdrośnika

Moja Ci ona, moja :lol: :lol:

Co tam robisz?

No pokaż co masz!!

Phii śniegu to ja nie chcę..

Może pod choineczką coś będzie..

Gdzie jest Dealerek?

Już biegnę...(?)

C.D.N

Za zdjęcia dziękujemy wspaniałej Agnieszce! :multi:

Posted

Hauuu HAuu HAAAAAUU (czyt. Kocham Cię Mekuś)

co do pocztowek to powtorze jeszcze raz ŁZT SZCZESCIA nie sie w oczach kreca ze te nasze dzieci takie zakochane ;)

MRÓWKA JESTES THE BEST :D

o rany pies bez glowy ale za to z dwoma doopskami ;)

Posted

[quote name='dbsst']Hauuu HAuu HAAAAAUU (czyt. Kocham Cię Mekuś)

co do pocztowek to powtorze jeszcze raz ŁZT SZCZESCIA nie sie w oczach kreca ze te nasze dzieci takie zakochane ;)

MRÓWKA JESTES THE BEST :D

o rany pies bez glowy ale za to z dwoma doopskami ;)
ahh cóż za zaszczyt mnie spotkał :placz: :placz: :placz: :placz:

:shock: jaki MEKUŚ?? :angryy: :mad: No ladnie, dobrze ze Mejk juz spi dawno, bo jakby sie dowiedział to... brr wolę nie myśleć :shake:

Takie dziwne rzeczy się na tej łące działy... :cool3: Żałujcie, że Was nie było :cool1:

Strasznie szybko prase przeczytały:lol:

Agguś kochana bo one po kursie szybkiego czytania :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Czyli chłopaki się zaakceptowały ;)
Fotki fajniste /tak jak modele ;)/

Tak zaakceptowały się :multi: Na poczatku Dealerek troszkę nakrzyczał na mojego syncia, ale jak ich puściliśmy to od razu polecieli przed siebie, tylko piasek latał w powietrzu :evil_lol: no i później o patyczek i butelkę :roll: ale tak to bawili się suuuuper!! :multi:

Posted

Dwa wariaty poleciały przywitać nowego przybysza..:multi:

Eee co Ty tu masz? :hmmmm: ogon? Co to takiego? :roll:

Chwila zastanowienia.......

........i psy ruszyły :lol:

Ostatnie chwile z nowym przybyszem

I zostali sami :cool3:

C.D.N