mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='PiotrekJ']Ja do Was zawsze bardzo chętnie wstępuję :lol: ...No ja myslę!! Bys tylko sprobowal nie... :mad: Wkoncu to ojciec Twojego syna... :razz: ;) A my dzisiaj widzielismy Dealerka :loveu: :loveu: A ja widzialam Dealerka :bigcool: :loveu: :bgcool: Boziuu jaki on kochany!!! jaki pieszczochh!! o jaaa normalnie nic tylko calowac i sciskac takiego slicznote :loveu: A jaki gadulaa hahaha tylko jego partner do zabawy nie byl rozmowny i chlopak musial prowadzic monolog :evil_lol: :evil_lol: Dopiero na sam koniec (co nas bardzo zdziwilo :lol: ) zaczal sie rozkrecac i cos tak pomrokiwal ba! nawet 3 razy szczeknal :lol: :loveu: :loveu: Moj Dealerek kochaniutkii :loveu: :loveu: Chlopcy tacy podobni do siebie, ze czasami ich mililysmy :lol: No, ale tylko z wygladu bo Dealerek taki posluszny i piesszczocjh nie to co..... :oops: :angryy: hahahha ale tez takie same wariaty :loveu: :loveu: Agnieszko bylo mi bardzo milo i ciesze sie ze moglam Ciebie i Dealerka poznac :Cool!: :loveu: Mam nadzieje, ze nie byl to nasz pierwszy i ostani spacer :razz: Pozdrawiamy, buziaki :loveu: Mejk spi jak zabity... :razz: Wkoncu moj synus okropny sie wybiegaal, i to z jakim kolega :loveu: :loveu: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='dbsst']:cool3: :cool1: :cool1: a cio macie dla Szpilowej Potfforowej :cool3: Walentynki sa dopiero za kilkanascie dni, ale co tam! :evil_lol: :iloveyou: A to od Mejka dla Szpilcii Kochaneeej :iloveyou: Hauuu Hauuu (czyt. KOcham Cię) :razz: :loveu: :lol: Quote
agbar Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 tak a ja widziałam Mejkusia tę mordke słodką taka do zagłaskania , oj jaki to kochany skoczek:) troche go ten mój łobuz zagadał :) Juz sie ciesze na nastepne spotkanie :) Ania wyslij mi Emila twojego dostaniesz cos ode mnie:) Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 dealer napisał(a):tak a ja widziałam Mejkusia tę mordke słodką taka do zagłaskania , oj jaki to kochany skoczek:) troche go ten mój łobuz zagadał :) Juz sie ciesze na nastepne spotkanie :) Ania wyslij mi Emila twojego dostaniesz cos ode mnie:) taa do zaglaskania, tylko ze ta mordzia okropna sie glaskac nie chce :placz: Przynajmniej mi... Ooo przepraszam, nie dziisaj sie dawala :razz: Dobrze na niego wplyneliscie-chlopak chcial dobre wrazenie zrobic i udawal ze taki przejety pancia :evil_lol: :hmmm: a teraz polozyl sie obok moich nog... cos mi tu nie gra...ciekawe co sie swieci... :hmmmm: :evil_lol: Agnieszko, mail juz wyslany :multi: :loveu: Quote
Patka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 ale fajnie miałyście i psiaki oczywiście też :) :multi: Quote
an3czka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='mrowka']Walentynki sa dopiero za kilkanascie dni, ale co tam! :evil_lol: :iloveyou: A to od Mejka dla Szpilcii Kochaneeej :iloveyou: Hauuu Hauuu (czyt. KOcham Cię) :razz: :loveu: :lol: :loveu: :loveu: :loveu: Bosko! Miło jak zakochani się ślinią na swój widok:cool3: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='an3czka']:loveu: :loveu: :loveu: Bosko! Miło jak zakochani się ślinią na swój widok:cool3: Ty sie juz nie czepiaj :talker: nei moglam innego zdjecia znaleźć... :lol: :lol: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Hugo-Kochaś'] Rany!!Tu już WALENTYNKI:lol: :lol: No dzisiaj 1 to prawie jak 14, wkoncu roznia sie tylko 4 :evil_lol: ,ktora zawsze mozna dopisac :evil_lol: Quote
agbar Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Ania zobacz teraz jak cos nie tak to daj znaka - spróbuje raz jeszcze:) Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='mrowka']Walentynki sa dopiero za kilkanascie dni, ale co tam! :evil_lol: :iloveyou: A to od Mejka dla Szpilcii Kochaneeej :iloveyou: Hauuu Hauuu (czyt. KOcham Cię) :razz: :loveu: :lol: Mróweczko, to Ty masz takie zdolności? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Narazie jeszcze nie ma, ale zaraz powinna przyjść. Jak będzie to się odezwę... Dziękuje :loveu: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mróweczko, to Ty masz takie zdolności? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: No baa! Nie pisz, że nie wiedziałeś... :shake: Ja uzdolniona, że ho ho... :evil_lol: Quote
PiotrekJ Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 mrowka napisał(a):No baa! Nie pisz, że nie wiedziałeś... :shake: Ja uzdolniona, że ho ho... :evil_lol: Ależ ja wcalę w to nie wątpię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... Quote
Basia&Safi Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 PiotrekJ napisał(a):Mróweczko, to Ty masz takie zdolności? :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: az sie SLINIA NA SWOJ WIDOK :evil_lol: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='basiulka22tychy']az sie SLINIA NA SWOJ WIDOK :evil_lol: No nie następna sie czepia!! :shake: :lol: Ależ ja wcalę w to nie wątpię :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ... No! Masz szczęscie... :razz: Agnieszko zdjecia następne przyszly!! :loveu: :multi: Quote
an3czka Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='mrowka']Ty sie juz nie czepiaj :talker: nei moglam innego zdjecia znaleźć... :lol: :lol: Ja się wcale nie czepiam. Piękny widok. Nic przyjemniejszego od takiego buziaka (ślimaka) nie ma.:loveu: :eviltong: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='an3czka']Ja się wcale nie czepiam. Piękny widok. Nic przyjemniejszego od takiego buziaka (ślimaka) nie ma.:loveu: :eviltong: No chyba, że tak :oops: bom szukała innego zdjecia bez śliny, ale nie znalazłam :shake: :lol: Panie i Panowie przedstawiam Wam dwóch zwariowanych pręgusów Mejka i Dealerka A zaczęło się to tak... Każdy poszedł w swoją stronę pozniej został tylko jeden(nie widze który :evil_lol: ) Jako, że Mejk jest psem myśliwskim (:lol: ) to czegoś szukał.. Daj poczytać!! A gdy zaczęłam bawić się z Dealerkiem, przyleciał Mejk, który udawał zazdrośnika Moja Ci ona, moja :lol: :lol: Co tam robisz? No pokaż co masz!! Phii śniegu to ja nie chcę.. Może pod choineczką coś będzie.. Gdzie jest Dealerek? Już biegnę...(?) C.D.N Za zdjęcia dziękujemy wspaniałej Agnieszce! :multi: Quote
dbsst Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 [quote name='mrowka']Walentynki sa dopiero za kilkanascie dni, ale co tam! :evil_lol: :iloveyou: A to od Mejka dla Szpilcii Kochaneeej :iloveyou: Hauuu Hauuu (czyt. KOcham Cię) :razz: :loveu: :lol: Hauuu HAuu HAAAAAUU (czyt. Kocham Cię Mekuś) co do pocztowek to powtorze jeszcze raz ŁZT SZCZESCIA nie sie w oczach kreca ze te nasze dzieci takie zakochane ;) MRÓWKA JESTES THE BEST :D o rany pies bez glowy ale za to z dwoma doopskami ;) Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='dbsst']Hauuu HAuu HAAAAAUU (czyt. Kocham Cię Mekuś) co do pocztowek to powtorze jeszcze raz ŁZT SZCZESCIA nie sie w oczach kreca ze te nasze dzieci takie zakochane ;) MRÓWKA JESTES THE BEST :D o rany pies bez glowy ale za to z dwoma doopskami ;) ahh cóż za zaszczyt mnie spotkał :placz: :placz: :placz: :placz: :shock: jaki MEKUŚ?? :angryy: :mad: No ladnie, dobrze ze Mejk juz spi dawno, bo jakby sie dowiedział to... brr wolę nie myśleć :shake: Takie dziwne rzeczy się na tej łące działy... :cool3: Żałujcie, że Was nie było :cool1: Strasznie szybko prase przeczytały:lol: Agguś kochana bo one po kursie szybkiego czytania :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 1, 2006 Posted February 1, 2006 Czyli chłopaki się zaakceptowały ;) Fotki fajniste /tak jak modele ;)/ Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Czyli chłopaki się zaakceptowały ;) Fotki fajniste /tak jak modele ;)/ Tak zaakceptowały się :multi: Na poczatku Dealerek troszkę nakrzyczał na mojego syncia, ale jak ich puściliśmy to od razu polecieli przed siebie, tylko piasek latał w powietrzu :evil_lol: no i później o patyczek i butelkę :roll: ale tak to bawili się suuuuper!! :multi: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Dwa wariaty poleciały przywitać nowego przybysza..:multi: Eee co Ty tu masz? :hmmmm: ogon? Co to takiego? :roll: Chwila zastanowienia....... ........i psy ruszyły :lol: Ostatnie chwile z nowym przybyszem I zostali sami :cool3: C.D.N Quote
Recommended Posts