Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dbsst napisał(a):
boshe jaki on jest kochaniutki

ale poslanie ma WIELGACHNE !!!!!!!!!!! :D

Debeściaku posłanie jest małe, a on jeszcze mniejszy i jeszcze sie zwija w kłębek tak że jeszcze jeden piechol ( :hmmmm: dobry pomysł :lol: ) się zmieścił heheh

Dziękujemy dziewczyny :calus:

Posted

Jaki słodki kłębuszek to poslanie w sam raz dla Liliki ona na długosc sie wyciaga :) Lilith tez lubi ogonki, ale głowy-ryjka nie miałam nigdy odwagi jej dać ...
Szyjki z indyka są mniam :haha:

Posted

Basiu juz pierwszy spacerek?! Lece zobaczyc czy macie jakies zdjecia ze spacerku :flasings: I czekam na wiadomosc!! ;)

Piotrek wybaczam!! :lol:

A temu mojemu Szpilcia kochana ciagle w glowie, nic tylko Szpila Szpila Szpila gorzej niz ja :lol:

zobacz co mam

Szpilciu to dla Ciebie

patrz-mam nadzieje, ze Ci sie spodoba :flasings:

plosem :iloveyou:

Posted

Debest jestes niemozliwa!!!! :iloveyou: ahahha ale sie usmielam.... booskie!!!!!!

HAUUUUUUUAAAUUUUUAUUU HAAU to znaczy KOCHAM CIE MEJKUS

ahhhhh Szpilciaaa haaauuu hauuuuuuu :iloveyou:

No to ja teraz juz spokoju nie mam, dran siedzi na kolanach i ogladac chce ciagle :nonono2: :lol: :lol: :lol:

:calus: debest suuuuuper!!! :angel: hahaha Szpilcia 3 razy wieksza od Mejka :bigok:

ahhhhhhh w uszko tak jak on lubi
SZPILCIAA I LOVE YOU :iloveyou: :iloveyou:

Posted

oj bo sie spieszlylam chcialam zdarzyc przed wyjeciem ;) i jakos proporcje mi nie dokonca wyszly ;)

ona to w rzeczywistosci kurdupel jest zapytaj kogo kcesz ;)

Posted

dbsst napisał(a):
oj bo sie spieszlylam chcialam zdarzyc przed wyjeciem ;) i jakos proporcje mi nie dokonca wyszly ;)

ona to w rzeczywistosci kurdupel jest zapytaj kogo kcesz ;)

ee tam napewno nei mneijsza od Mejka :lol: ostatnio na spacerku ktos sie mnie pytal ile ma Mejk byli przekonani ze jeszcze roku nie ma :rotfl: