anetta Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Bo to jest poslanie dla dwoch Mejkow 8) Quote
mrowka Posted December 17, 2005 Author Posted December 17, 2005 dbsst napisał(a):boshe jaki on jest kochaniutki ale poslanie ma WIELGACHNE !!!!!!!!!!! :D Debeściaku posłanie jest małe, a on jeszcze mniejszy i jeszcze sie zwija w kłębek tak że jeszcze jeden piechol ( :hmmmm: dobry pomysł :lol: ) się zmieścił heheh Dziękujemy dziewczyny :calus: Quote
Patka Posted December 17, 2005 Posted December 17, 2005 Jaki słodki kłębuszek to poslanie w sam raz dla Liliki ona na długosc sie wyciaga :) Lilith tez lubi ogonki, ale głowy-ryjka nie miałam nigdy odwagi jej dać ... Szyjki z indyka są mniam :haha: Quote
mrowka Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Pobaw się ze mną!! No złap za to!! Nie to nie.. Quote
Alicja Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 [quote name='mrowka']Pobaw się ze mną!! No złap za to!! Nie to nie.. co Mejki siama 8-) Pierożek ??? Quote
mrowka Posted December 18, 2005 Author Posted December 18, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):co Mejki siama 8-) Pierożek ??? Bulke tzn. juz pol bulki bo polowa zostala juz zjedzona wczesniej :nonono2: Quote
PiotrekJ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 mrowka napisał(a):Bulke tzn. juz pol bulki bo polowa zostala juz zjedzona wczesniej :nonono2: A myślałem, że to ucho od świnki zostało :-D ... Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 czyzby to bylo uszko u nasz tez dzis uszko grane bylo :D wiesz to jak zalazl mmiejsce dla Szpili kolo Mejkusia :D Quote
PiotrekJ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):wiesz to jak zalazl mmiejsce dla Szpili kolo Mejkusia :D Debe zaczyna swatać Boksikową parę :-D ... Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 PiotrekJ napisał(a):Debe zaczyna swatać Boksikową parę :-D ... nieeeeeeeeeee oni juz daaaaaawno zeswatani :D Quote
PiotrekJ Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 dbsst napisał(a):nieeeeeeeeeee oni juz daaaaaawno zeswatani :D A to przepraszam, nie wiedziałem ;-) :-D ... Quote
dbsst Posted December 18, 2005 Posted December 18, 2005 nie ma sprawy wiesz i ja sie z Mejkiem zeswatalam ;) wiec wiesz ;) hihihihihii Quote
Basia&Safi Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 a pozdrowie dziekuje :) Safi juz szalala na sniegu tak wiec ja bedziemy sie z nia znowu wybierac na spacerek to dam Ci znac :):):) Quote
mrowka Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Basiu juz pierwszy spacerek?! Lece zobaczyc czy macie jakies zdjecia ze spacerku :flasings: I czekam na wiadomosc!! ;) Piotrek wybaczam!! :lol: A temu mojemu Szpilcia kochana ciagle w glowie, nic tylko Szpila Szpila Szpila gorzej niz ja :lol: zobacz co mam Szpilciu to dla Ciebie patrz-mam nadzieje, ze Ci sie spodoba :flasings: plosem :iloveyou: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 HAUUUUUUUAAAUUUUUAUUU HAAU to znaczy KOCHAM CIE MEJKUS Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 a oto co podejrzalam przz dziurke od klucza :D zakochani sopbie leza na nowiutkim poslanku |:D Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 a oto co podejrzalam przz dziurke od klucza :D zakochani sopbie leza na nowiutkim poslanku |:D Quote
mrowka Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 Debest jestes niemozliwa!!!! :iloveyou: ahahha ale sie usmielam.... booskie!!!!!! HAUUUUUUUAAAUUUUUAUUU HAAU to znaczy KOCHAM CIE MEJKUS ahhhhh Szpilciaaa haaauuu hauuuuuuu :iloveyou: No to ja teraz juz spokoju nie mam, dran siedzi na kolanach i ogladac chce ciagle :nonono2: :lol: :lol: :lol: :calus: debest suuuuuper!!! :angel: hahaha Szpilcia 3 razy wieksza od Mejka :bigok: ahhhhhhh w uszko tak jak on lubi SZPILCIAA I LOVE YOU :iloveyou: :iloveyou: Quote
dbsst Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 oj bo sie spieszlylam chcialam zdarzyc przed wyjeciem ;) i jakos proporcje mi nie dokonca wyszly ;) ona to w rzeczywistosci kurdupel jest zapytaj kogo kcesz ;) Quote
mrowka Posted December 19, 2005 Author Posted December 19, 2005 dbsst napisał(a):oj bo sie spieszlylam chcialam zdarzyc przed wyjeciem ;) i jakos proporcje mi nie dokonca wyszly ;) ona to w rzeczywistosci kurdupel jest zapytaj kogo kcesz ;) ee tam napewno nei mneijsza od Mejka :lol: ostatnio na spacerku ktos sie mnie pytal ile ma Mejk byli przekonani ze jeszcze roku nie ma :rotfl: Quote
PiotrekJ Posted December 19, 2005 Posted December 19, 2005 [quote name='dbsst'] No teraz to już wszystko rozumiem :-D ... Debe, doklej tam jeszcze kilka szczeniorków i będzie szczęśliwa Boksia rodzinka ;-) ... Quote
Recommended Posts