Alicja Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 mrowka napisał(a):Agguś te paluszki wystające z pyszczulka to to byl :hmmmm: sasiad? kominiarz?pan od gazy :hmmm: nie wiem juz, tyle ich bylo ze sie pogubilam :lol: :o czy to napewno nie były kacze kostki 8) Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='dbsst']powiedziec nie moge ;) co mamMów albo naślę na Ciebie moja mlaskającą bestyje!! :lol: Znalazłam troche fot, których nie było tutaj Mejk Zdychający pies :oops: Dawaj psykaa.. JA CHCE WIOSNE!!!!!!!!!!!!! :( iiiiiiiii jakie fajne a ja mam dla Ciebie cos takiego Quote
Agga Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Alicjarydzewska napisał(a):mrowka napisał(a):Agguś te paluszki wystające z pyszczulka to to byl :hmmmm: sasiad? kominiarz?pan od gazy :hmmm: nie wiem juz, tyle ich bylo ze sie pogubilam :lol: :o czy to napewno nie były kacze kostki 8) nie chciałabym skonczyć w paszczyk Mejka... :wink: Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='mrowka']Agguś te paluszki wystające z pyszczulka to to byl :hmmmm: sasiad? kominiarz?pan od gazy :hmmm: nie wiem juz, tyle ich bylo ze sie pogubilam :lol: :o czy to napewno nie były kacze kostki 8) :oops: :oops: NO DOBRA, na tym zdjeciu akurat sa kurze lapki, :oops: ale jak znajde inne zdjecia to ozbaczycie psa morderce :lol: Debest jestes kochanaa!!! Fafeleczki mojee :angel: Tylko czemu ich nei mozna złapać przez monitorr... aaa już nie mogee! :oops: Proszee wycaluj je ode mnie :angel: Quote
Majka_Gizmo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Jaki Mejkusiowy jęzolek fajowy :lol: Wyobrażam jak Pańcia wygląda po "wylizywanku" :wink: :lol: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 mrowka wycmokane ;) wymiachane i wywachane :oops: Quote
Majka_Gizmo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 dbsst napisał(a):mrowka wycmokane ;) wymiachane i wywachane :oops: :lol: :lol: :lol: Oooo widzę,że nie tylko ja lubię wąchać pieskowe łapucie :lol: :lol: :lol: Quote
dbsst Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Majka_Gizmo napisał(a):dbsst napisał(a):mrowka wycmokane ;) wymiachane i wywachane :oops: :lol: :lol: :lol: Oooo widzę,że nie tylko ja lubię wąchać pieskowe łapucie :lol: :lol: :lol: hahahha stado wariatek ;) Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='Majka_Gizmo'] Jaki Mejkusiowy jęzolek fajowy :lol: Wyobrażam jak Pańcia wygląda po "wylizywanku" :wink: :lol: Powiem jedno..nie trzeba juz mleczka do demakijazu kupowac :roll: :lol: [quote name='dbsst']mrowka wycmokane ;) wymiachane i wywachane :oops: Dzieeekuje :calus: :angel: [quote name='Maja'] :lol: :lol: :lol: Oooo widzę,że nie tylko ja lubię wąchać pieskowe łapucie :lol: :lol: :lol: uffffffff... juz myslalam ze tylko mi tak odbija.. :lol: Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 [quote name='dbsst']no to jest nas cy nie ctery ;) Kochane przedstawiam Wam "moja" łapke (mój narkotyk)... :lol: :lol: Przed chwilka się sztachnelam :lol: :lol: :lol: Quote
Majka_Gizmo Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 Juhhuuuuuu jak my lubimy takie łapinki Quote
mrowka Posted December 9, 2005 Author Posted December 9, 2005 Alee zebra :angel: dziewczyny :lol: :lol: :lol: Wariatkii, trzy wariatki!! :roll: aa ide spac i chowam pazurki bom wpadl w kompleksty po zobaczeniiu pazurkow Mopsikow Dropsikow :oops: [quote name='dbsst']a to nasze giczoły :D Wasze giczoly mowia do mnie - wachaj mniee... albo to przez ta godzine slysze rozne glosy? :hmmmm: :silly: Moje rozowe poduszeczki :angel: Quote
mrowka Posted December 10, 2005 Author Posted December 10, 2005 Agga napisał(a):Tam na pewno nie ma wody... a co? :P woda woda Quote
dbsst Posted December 10, 2005 Posted December 10, 2005 [quote name='mrowka']a tak pijemy wode :roll: ih kaganca sobie nie wypbraza ale wstadzic fafle do szklanki to juz mozna ;) 8) :lol: :lol: :lol: Quote
mrowka Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 napewno nie poloze sie na to nowe legowisko Gdzie mam lezec?! ja chce na wersalke!! moze nie zauwazy... ale ja tylko tu lezee..nei zrzucaj mnie.. a tak wygodnie bylo... :roll: No to teraz na kolanach.. no dobra w ostatecznosci moge sie tu polozyc Quote
malawaszka Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 hahaha jakna rożku się położył :lol: Quote
mrowka Posted December 11, 2005 Author Posted December 11, 2005 malawaszka napisał(a):hahaha jakna rożku się położył :lol: on tak zawsze, zastanawiam sie czemu mu nei kupilam lezenia o rozmiarze dla yorka!! :roll: :lol: :lol: Quote
PiotrekJ Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 [quote name='mrowka']napewno nie poloze sie na to nowe legowisko Hehehe :cunao: ... Ta mina mnie rozwaliła :lol: ... Quote
Recommended Posts