mrowka Posted October 16, 2005 Author Posted October 16, 2005 [quote name='Madra Lazy']Te filmiki to super sprawa! Dopiero widac nasze psy w akcji taak, dobrze ze ktos znalazl taka stronke :D zadowolony i oslepiony :lol: a tu fotk z ostatniego wieczoru.. 8) Quote
Daga_i_Oskar Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Kochany Mejk :lol: :lol: jak bokserkom fajnie te uszka lataja :0 widac ze jest zadowolony :) Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Mejku , Mejku , Mejku :angel: :angel: :angel: super boxik Quote
Agga Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 hahahha Sara kiedys miałą takie duze kółko i tez z nim na nosie biegała Quote
angiewoop Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='mrowka'][quote name='Madra Lazy']Te filmiki to super sprawa! Dopiero widac nasze psy w akcji taak, dobrze ze ktos znalazl taka stronke :D a tu fotk z ostatniego wieczoru.. 8) masakra ale piekne!!!! Quote
Alicja Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='angiewoop'][quote name='mrowka'][quote name='Madra Lazy']Te filmiki to super sprawa! Dopiero widac nasze psy w akcji taak, dobrze ze ktos znalazl taka stronke :D a tu fotk z ostatniego wieczoru.. 8) masakra ale piekne!!!!co to za cudo obok Mejka :o :P Quote
zaba14 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Alicja co taka mina? ładny piesiu.. ;) a jaki Mejk przy nim drobny i to chyba jest fila z poprzednich zdjęc... Mrowka pozazdroszcze Ci takiego psa, u mnie byloby to niedopomyslenia, Mikus nigdy w zyciu do domu samca nie wpusci, a co dopiero na łóżko :evil: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 i to chyba jest fila z poprzednich zdjęc... :klacz: zgadza się żabcia... :) Mrowka pozazdroszcze Ci takiego psa poznałabyś go i od razu zmieniłabyś zdanie :lol: jestem przekonana.. hehehheh Psy naszczęście się dogadują bardzo dobrze, chcoiaż jak filet przyszedł do nas to był mały problem - psy chciały bawić się a co z tym idzie bieganie po całym domu, szczekanie(filet), powarkiwanie.. :wink: Później chciały się podominować i poszły spać tzn. fila bo Mejk ciągle podchodził i zaczepiał śpiącego juz filecika... :roll: hahahha Sara kiedys miałą takie duze kółko i tez z nim na nosie biegała no to już wiem po kim to ma, po babci Sarci :lol: A dzisiaj chyba czeka nas wizyta u weta, Mejk ma kaszel :( nie przespaliśmy prawie całej nocy.. :( Quote
Magda-Amir Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 o jeju biedny Mejkuś :( dużo zdrówka dla boksika kochanego :buzi: Quote
Alicja Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Żabciu już zmieniłam :oops: , piesio mi sie podoba i to barrdzo , a te mordki emotki mi sie pometłały :wink: Mejkuś pewno się podziębił :-? kurój się maleńki :buzi: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Alicjarydzewska'] Mejkuś pewno się podziębił :-? kurój się maleńki :buzi: no wczorajszy spacer go chyba załatwił bo deszcz nas wczoraj "złapał". Mam nadzieję, że mu szybko przejdzie..narazie dostaje flegaminę i witaminkę C Dziękujemy bardzoo :Rose: A teraz wklejam zdjęcia z serii "skacz, skacz jak Adam Małysz" :lol: :lol: fruuwaam Quote
Daga_i_Oskar Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 mrówka ... nie tylko ja się obijam ze zdjęciami Oskarka. Ja tu widze 3, tylko 3!! nowe fotki Mejka. Szybciutko wstawiaj jakies newsy :lol: :lol: :lol: a swoją droga latający Mejk :D:D może zastąpi w tym roku Małysza? :lol: :lol: :lol: Quote
asiunia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Hej!! Mrówka nie rób z Make up'a potwora miałam okazję poznać,wyściskać i zostać obślinioną-i zdania o Mejkowatym nie zmieniłam :wink: Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 [quote name='Daga&Oskar']mrówka ... nie tylko ja się obijam ze zdjęciami Oskarka. Ja tu widze 3, tylko 3!! nowe fotki Mejka. Szybciutko wstawiaj jakies newsy :lol: :lol: :lol: a swoją droga latający Mejk :D:D może zastąpi w tym roku Małysza? :lol: :lol: :lol: Eeee tam, marudzisz :lol: :lol: Idź lepiej kąpać Oskarka i zrób fotki kąpielowe ahhhhhh.. [quote name='Wstrętna siostra asik!!']Make up'a :evil: :evil: :evil: Taaak nie zmienilać zdania..to kiedy się spotykamy? :evilbat: :lol: No kochani Mejk chyba wraca do zdrowia bo postanowił wyskoczyć ze zdjęcia trochę nie wyszło, ale pierwszy raz bawiłam się w photoshopie :oops: :oops: Jako, że Aggus lubi oglądać filmiki :evilbat: wklejam z wczorajszego "pechowego" spacerku Quote
Koma Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 mrowka :o zarąbiste to zdjęcie :klacz: A ja się domagam więcej Mejkowych filmików :lol: Widać na nich ile ma w sobie energii :D Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Koma dziekuje :oops: :oops: Asik jesli mowa tu o mnie(oczywiscie musi to bcy mowa o mnie bo zdolna to ja jestem :lol: ), to jak nie jak tak :grins: Quote
asiunia Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Hej!! Chodzilo mi o Make up'a ale niech Ci bedzie :roll: Quote
Agga Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 Rewelka... Mrówka jaki masz program do zdjęć... A film haahaahh czy mejk nie mógł szybciej biec... :o Quote
mrowka Posted October 17, 2005 Author Posted October 17, 2005 Dzięki, dzięki :oops: :oops: Robiłam to w photoshopie ;) Kochana Mejk tutaj jeszcze wolno biegnie! Gdybyś go widziała na żywo i jak dostanie speeda to :o :o :o :lol: :lol: Quote
Siostra Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Łał - zdjęcie fantastyczne :o , model - jak zawsze:D . Quote
Alka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 [quote name='Agga'] zdjęcie rewelacyjne ! :klacz: Quote
jostra Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 SUUUUUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbs: :angel: :angel: :angel: Quote
Recommended Posts