Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lucy*']

i na koniec " Latajace Fafelki"

Nie no :crazyeye: szelcie pierwsza klasa :loveu: :loveu: Miło mi Cię znowu widzieć Mejkuś :loveu: Hej!!

W koncu firmowe:lol:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jako dobra kolezanka :D pozwolilam sobie wkleic kilka starych fotek Mejka juz tu byly ale to tak zebyscie nie zapomnieli jak mej wyglada :):))
mm slodka mordka

a ja złapałęm muche

aj lof ju mrowcia

Posted

Jee :oops: :oops:

Dzieekujemy za walentynki, karteczki sa przepiekne az dech zapiera w piersi :loveu:

jako dobra kolezanka :-D

:evil_lol: :evil_lol:
ahhh Basiulko kochana dziekujemy za foteczki stare bo stare ale sa :multi: :loveu: ze tez chcialo Ci sie przegladac Mejkusiowe foteczki :placz: az sie wzruszylam... Wieeeelki lizaak od Mejka :loveu: :iloveyou:

Barkuje Majekusia strasznie :placz:

:calus: :placz: foteczek nowych jeszcze nie bedzie, bo aparacik jak lezal tak lezy dalej i ani mysli sie naprawic :placz: :mad:

Mrówka, co Ty odwalasz? :mad:
Gdzie się podziewasz? :mad:

ohh Piotrze mam nadzieje, ze teskniles...:evil_lol:

Nie myśl tylko o sobie, Loco potrzebuje kontaktów z tatą :mad: ...

a od czego sa telefony? :lol: Musisz swojemu synciowi telefon kupic zeby mogl dzwonic do swojego tatulka... :cool3:

Pozdrawiamy wszystkich i dziekujemy Wam ze pamietacie o nas nawet kiedy nie ma nas z Wami... :placz: zaraz sie rozbecze :placz: :oops:
:iloveyou:

Posted

:placz: dziekuje, dziekuje dziewczyny kochane :placz: :loveu:

chyba naprawdę Wiosna idzię bo Mróweczka wróciła na Dogo :p

no chyba juz idzie :razz: tylko nie wiem czy mam sie cieszyc czy plakac, bo 5 min na dworze w butach mam jezioro :shake:

Posted

:loveu: [quote name='basiulka22tychy']jako dobra kolezanka :D pozwolilam sobie wkleic kilka starych fotek Mejka juz tu byly ale to tak zebyscie nie zapomnieli jak mej wyglada :):))
mm slodka mordka

a ja złapałęm muche

aj lof ju mrowcia

moja Milosc Piekna :loveu: :loveu: :loveu: