mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Zaraz coś zrobimy :diabloti: Na trzy, czte-ry ok? No i leżę :oops: :angryy: :lol: :lol: No chlopaki, biegać! Ostatni kęs snegu..i... i wariujemy na nowo :multi: :loveu: Quote
mrowka Posted February 1, 2006 Author Posted February 1, 2006 Ciemno się zrobiło, latarki czas włączyć! :evil_lol: A tam co? A tam nie wolno :mad: :evil_lol: I wszyscy już ode mnie uciekali :placz: :lol: Zaraz Cię złapię :diabloti: Gdzie Dealerek? Już idę za Tobą :razz: Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='mrowka'] No i leżę :oops: :angryy: :lol: :lol: zaluuuuuuujemy ze nas nie bylo :evil_lol: zjadlam j z przejecia mial byb MEJKUŚ Quote
misiaczek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Świetne foty zakochanych :iloveyou:. Fotorelacja ze spacerku Mejka i Dealerka-super :multi:. Mrówka cofnęłam się parę stronek wstecz i widzę,że nie tylko mi się oberwało za przechrzczenie Mejka w Majka :evil_lol:. Czy ten młody chłopak nie jest podobny do Mejka? ;) Quote
Basia&Safi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 SUPER a my dzis odwiedzimy mroweczke i naprawimy jej komputerek :):):)) Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='mrowka'] Za zdjęcia dziękujemy wspaniałej Agnieszce! :multi: nie ma za co :) Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 [quote name='dbsst']zaluuuuuuujemy ze nas nie bylo :evil_lol: zjadlam j z przejecia mial byb MEJKUŚ haha :P wtedy nei tylko ja bym leżała, te wariaty tak biegały, że my z Agnieszką tylko uciekałysmy bo nie patrzyli gdzie biegną :shake: :lol: :lol: Ufffff no bo już się zmartwiłam :-( Ale jak tak to siem cieszem :loveu: :loveu: :loveu: :multi: Świetne foty zakochanych :iloveyou:. Fotorelacja ze spacerku Mejka i Dealerka-super :multi:. Mrówka cofnęłam się parę stronek wstecz i widzę,że nie tylko mi się oberwało za przechrzczenie Mejka w Majka :evil_lol:. Czy ten młody chłopak nie jest podobny do Mejka? ;-) Dziękujęę dziękuję!! :multi: A za fotorelację dziękuje Agnieszce od Dealerka :multi: A co do przechrzczena mojego Syncia to wszyscy się mylą :angryy: Na szkoleniu trener już mi kawe stawiał... :evil_lol: :evil_lol: Jee co do za pręgusek?? Mlodziutki chyba jesczze??? :loveu: :loveu: Ale slodziachny!! SUPER a my dzis odwiedzimy mroweczke i naprawimy jej komputerek :smile::smile::smile:) :bigcool: BASIUU jescze raz napiszę i tutaj JESTEŚ WSPANIAŁA!!! DZIĘKUJĘ CI BARDZO!!! :bigcool: A Safineczka kropeczka też przyjdzie?? :razz: Zaraz idę mordować Mejka na łąkę, niech chłopak będzie trochę zmęczony :shake: :lol: Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 tylko uwazaj na agresywne psy nieodpowiedzialnych właścicieli...wrrrr ludzka głupta nie zna granic jednak...:angryy: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 dealer napisał(a):nie ma za co :) Jest, jest! :multi: Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='mrowka'] Pewnego nudnego wieczoru dwaj kumple jak zwykle biegali, węszyli, obsikiwali... (Znaleziona gazeta wydała się przy tym wszystkim niesamowitą atrakcją...) Stary! Co tam znalazłeś? Pokaż! Podziel się! (I nagle...) Ty! Stary! Widzisz to co ja! Co to za zjawisko!! Ale Lala! Ho ho! Nie dość, że blondyna, to jeszcze w czerwieni! (...Lady in red... :siara: ) (i ciekawsza od gazety:lol: ) Ale stary. Moment, moment. Mówie, że to moja "panna":lol: Tak, tak Złotko. Boska jesteś, ale nie wcinaj się miedzy mężczyzn. Spocznij sobie tu na śniegu. My pogadamy. Ty! Stary! Widzisz? Te! Koleś! Konkurencji mi nie trzeba. Ogon w dół, bo inaczej pogadamy... No! (Po jakimś czasie na horyzoncie pojawiła się kruczoczarna...:eviltong: ) Chłopaki, bujamy się stąd... Quote
e.v.a Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='an3czka'][quote name='mrowka'] Tak, tak Złotko. Boska jesteś, ale nie wcinaj się miedzy mężczyzn. Spocznij sobie tu na śniegu. My pogadamy. haha to bylo najlepsze:lol: szczegolnie podpis:evil_lol: Quote
sylwiaskalska Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Ale extra zdjęcia- jak dwa bliźniaki :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Typowe zabawy Bokserków :) Quote
dbsst Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :mad: ja tez kce z Wami spacerowac :shake: :cool1: czekam na koejny spacer i kolejne foty :D :multi: Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 :lol: :lol: :lol: Hhahaahahahahah Aneczka jesteś genialna!! hahaahaahaha cały monitor zaplułam przez Ciebie :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: Dziękujemy, że nas odwiedzacie :loveu: :multi: Quote
agbar Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Ale extra zdjęcia- jak dwa bliźniaki :loveu: :loveu: :loveu: :multi: :multi: :multi: :multi: Typowe zabawy Bokserków :) faktycznie jak sie zrobił zmierzch to ciagle ich myliłysmy:) nawet raz zamiast złapac Diliego chwyciłam Mejka:) Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 dbsst napisał(a)::mad: ja tez kce z Wami spacerowac :shake: :cool1: czekam na koejny spacer i kolejne foty :D :multi: To przyjezdzaj do tych Tychow :evil_lol: miejsce do spania się znajdzie... :razz: Dobra Kochani, ja już uciekam z Mejkiem na spacerek i troszku poćwiczyć :razz: Buuziaki dla Was :multi: Quote
an3czka Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 :cool3: :cool3: :cool3: No cóż... Czasami mnie nachodzi wena czy coś... :oops: :eviltong: Quote
Basia&Safi Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Przestan mi juz dziekowac :mad: to tylko naprawa komputera :cool3: Quote
misiaczek Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 mrowka napisał(a): Jee co do za pręgusek?? Mlodziutki chyba jesczze??? :loveu: :loveu: Ale slodziachny!! Młodzieniec ma 8 miesięcy i już jest po szkoleniu ;) :evil_lol:. Mądrusia z niego bestyjka :lol:.Tylko daje się moim dwóm grzmotom.A Sotka to boi się panicznie.No bo przecież Soto jest bardzo groźny jak na niego warczy(czyt.miauczy) :evil_lol:. Quote
PiotrekJ Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Dzień dobry Mróweczko :cool3: Aneczko, Twoje opowiadanie mistrzostwo świata :lol: :lol: :lol: ... Quote
mrowka Posted February 2, 2006 Author Posted February 2, 2006 BRRR ale zmarzłam na dworze! Zimno jest okropnie, ale czego się nie robi dla swojego syncia :razz: [quote name='an3czka']:cool3: :cool3: :cool3: No cóż... Czasami mnie nachodzi wena czy coś... :oops: :eviltong: I kolejna osoba mnie tu zaskakuje!! Zdolniacha jak się patrzy! :razz: :loveu: [quote name='basiulka22tychy']Przestan mi juz dziekowac :mad: to tylko naprawa komputera :cool3: Eee tylko? dla mnie to AŻ!! Matko wkońcu mój komp będzie chodził w miare normalnie :evil_lol: Chyba sobie z Dawidkiem u mnie trochę posiedzicie :razz: :bigcool: :Cool!: haha Czeekam już na Was!! Dzień dobry Mróweczko :cool3: Dobry wieczór Piotrze, dobry wieczór :evil_lol: Młodzieniec ma 8 miesięcy i już jest po szkoleniu ;-) :evil_lol:. Mądrusia z niego bestyjka :lol:.Tylko daje się moim dwóm grzmotom.A Sotka to boi się panicznie.No bo przecież Soto jest bardzo groźny jak na niego warczy(czyt.miauczy) :evil_lol:. haha no nieźle... Następny mądrala... :shake: Mejk tylko taki chyba dowcipniś-ciągle udaje że nic nie umie :evil_lol: Ojej a Sotulek wyglada jak aniolek, kto by pomyslał :-o :lol: Quote
Alicja Posted February 2, 2006 Posted February 2, 2006 Proszę zrobić następny spacerek i następne fotki :multi: Quote
Recommended Posts