Patka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Mam nadzieję ze dostałaś Priva ?? :santagri: Quote
Alka Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tradycyjnie jak co roku sypią się życzenia wokół, większość życzy świąt obfitych i prezentów znakomitych, a ja życzę, moi mili, byście święta te spędzili tak jak każdy sobie marzy. Może cicho bez hałasu idąc na spacer gdzieś do lasu, może w gronie swoich bliskich jedząc karpia z jednej miski, może gdzieś tam w ciepłym kraju czując się jak Adam w raju, może lepiąc gdzieś bałwana, jeśli śniegu napada. Quote
Koma Posted December 24, 2005 Posted December 24, 2005 Tysiąca choinek w lesie, prezentów ile Mikołaj uniesie, bałwana ze śniegu i mniej życia w biegu, oraz tyle radości ile karp ma ości. Quote
mrowka Posted December 25, 2005 Author Posted December 25, 2005 Jestescie Wspaniali Dzieeeekujemy Jeszcze Raz Wszystkim!!!! :calus: :great: [quote name='Marta Chmielewska'] o jaaaa :crazyeye: dostalam Rudolfaa :multi: hahahaha Quote
mrowka Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 Dzisiejszy filmik :jumpie: Czy ten pies jest normalny :roll: :lol: :x-mas: Quote
Alicja Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 No ja nie wiem co ty chcesz od tego słodziaka ;-) Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 jak najbardziej normalny pies na świecie ;-)) Quote
mrowka Posted December 26, 2005 Author Posted December 26, 2005 wariat, wariat i jesczze raz wariat... :lol: Quote
jo-jo Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 każdy pies ma coś w głowie np. Jojek ma tzw "trawe we łbie" :lol: Quote
dbsst Posted December 26, 2005 Posted December 26, 2005 hehehehe jak prawdziwy bokser kocha PILKI ;) czyli ma w glowie milosc ;) Quote
sylwiaskalska Posted December 27, 2005 Posted December 27, 2005 [quote name='mrowka']Dzisiejszy filmik :jumpie: Czy ten pies jest normalny :roll: :lol: :x-mas: O m oj też tak szaleje :) boksie uwielbiają- kochają piłeczki :) Quote
Gosiek Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Fajerwerki, śnieg, muzyka, już szampana każdy łyka stary rok się w Nowy zmienia, przeto szczęścia śle życzenia Quote
Agga Posted December 31, 2005 Posted December 31, 2005 Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. Quote
mrowka Posted January 4, 2006 Author Posted January 4, 2006 oops.. :oops: troszke sie spoznilam... DZIEKUJEMY WSZYSTKIM ZA ZYCZONKA I ZA TO ZE O NAS PAMIETALI :calus: :loveu: ZYCZE WAM WSZYSTKIGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU I ZEBY BYLO TYLKO LEPIEJ NIZ JEST!! buuuuuuuuuuuuuuu a moj aparacik lezy w szafie i nie wiadomo kiedy zobaczy swiatlo dzienne - zepsul sie:sadCyber: :wallbash: :cry: :( :placz: Quote
Recommended Posts