_Mikuunia_ Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 No niestety narazie pani pielegniarka sie wiecej nie odezwała :( Quote
Daga&Maks Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 szkoda że nie udało się z tym domkiem :-( ale na pewno w końcu jej się uda znaleźć dom Quote
_Mikuunia_ Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Ludzie potrzebuje pomocy niech ktoś się zainteresuje i mi pomoże :( Nie chce jej oddawać jakiejś gówniarze z okolicy która się napaliła bo to Syberian ... ;/ A jak narazie to tlyko taka propozycja jest moi rodzice sa gotowi ja oddac ;/ byle komu i byle gdzie a ja chce ja oddac w dogbre rece dla ptawdziwego milosnika tej rasy lub po prosut osobie naprawde kochajacej psy ;/ Quote
Luzia Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Załamka bieże jakie psy szukają domów... :shake: Może rzeczywiście niech ktoś jej allegro zrobi zawsze większe zainteresowanie.? Quote
_Mikuunia_ Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 No niestety :( Ja tak bardzo ja pokochałam,ze chcialabym aby została u mnie ale może nie tyle rodzice co dziadek jest uparty ;/ Nadia to naprawdę cudowny pies!! Quote
Aniko25 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 witam...w jakim miescie przebywa obecnie sunia?? i czy w gre wchodzi wylacznie odbior osobisty?? edit: zasmucilam sie bo doczytalam ze jestes z okolic Leszna...ja jestem z Bielska Białej ...chetnie bym przygarnela te psinke..niestety jest to spora odleglosc... Quote
kamilawa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Myślę, że da się coś z transportem wykombinować. Ale oczywiście tu musi się wypowiedzieć Mikuunia, no i pies nie pojedzie wcześniej, dopóki wizyty przed adopcyjnej nie będzie. No nie Mikuunia ? :cool3: Quote
_Mikuunia_ Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Aaa dziewczyny przepraszam...,że nie odpisałam właśnie kilka dni temu sunia trafiła do nowego domu!! Biega sobie z dwoma psiakami po dużym podwórku i jest szczęśliwa! Cieszę się ponieważ to domek w okolicy i w każdej chwili mogę ją odwiedzić :) :multi: Cieszcie się :D :multi::multi::multi: Quote
kamilawa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 No proszę, ja tu zapomniałam o wątku (:mad:), a tu takie wieści ! :multi::multi: No to ja na zdjęcia czekam... :evil_lol: Quote
_Mikuunia_ Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 :-x no za wcześnie się pochwaliłam! Właśnie wykonałam telefon do rodziny w której była psinka i okazało się ,że psiak uciekł. Bardzo wysoki plot nie stanowił dla niej przeszkody a głupkowaty sołtys z miejscowości w której przebywała najprawdopodobniej zadzwonił do schroniska i ja zabrano :placz::placz: już napisałam na wątku schroniska w Lesznie! jeśli ktoś da mi znać ,z eona tam jest jadę ja wykupić i niech mała jedzie do nowej właścicielki do Bielska :placz::placz: bo masakra :( takk mi przykro... byłoby szczęściem w nieszczesciu gdyby faktycznie trafila do LESZNa ! bo jelsi tam jej nie ma to gdzie ja mam jej szukac :( Quote
_Mikuunia_ Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 mój brat właśnie wrócił do domu stwierdził,ze sąsiad tzn mieszkaniec mojej miejscowości znalazł takiego psa może to ona.... ? :roll: oby bo to dobrzy ludzie... Quote
Recommended Posts