Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludzie potrzebuje pomocy niech ktoś się zainteresuje i mi pomoże :( Nie chce jej oddawać jakiejś gówniarze z okolicy która się napaliła bo to Syberian ... ;/ A jak narazie to tlyko taka propozycja jest moi rodzice sa gotowi ja oddac ;/ byle komu i byle gdzie a ja chce ja oddac w dogbre rece dla ptawdziwego milosnika tej rasy lub po prosut osobie naprawde kochajacej psy ;/

Posted

witam...w jakim miescie przebywa obecnie sunia?? i czy w gre wchodzi wylacznie odbior osobisty??

edit: zasmucilam sie bo doczytalam ze jestes z okolic Leszna...ja jestem z Bielska Białej ...chetnie bym przygarnela te psinke..niestety jest to spora odleglosc...

Posted

Myślę, że da się coś z transportem wykombinować.
Ale oczywiście tu musi się wypowiedzieć Mikuunia, no i pies nie pojedzie wcześniej, dopóki wizyty przed adopcyjnej nie będzie.

No nie Mikuunia ? :cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Aaa dziewczyny przepraszam...,że nie odpisałam właśnie kilka dni temu sunia trafiła do nowego domu!! Biega sobie z dwoma psiakami po dużym podwórku i jest szczęśliwa! Cieszę się ponieważ to domek w okolicy i w każdej chwili mogę ją odwiedzić :) :multi: Cieszcie się :D :multi::multi::multi:

Posted

:-x no za wcześnie się pochwaliłam! Właśnie wykonałam telefon do rodziny w której była psinka i okazało się ,że psiak uciekł. Bardzo wysoki plot nie stanowił dla niej przeszkody a głupkowaty sołtys z miejscowości w której przebywała najprawdopodobniej zadzwonił do schroniska i ja zabrano :placz::placz: już napisałam na wątku schroniska w Lesznie! jeśli ktoś da mi znać ,z eona tam jest jadę ja wykupić i niech mała jedzie do nowej właścicielki do Bielska :placz::placz: bo masakra :( takk mi przykro... byłoby szczęściem w nieszczesciu gdyby faktycznie trafila do LESZNa ! bo jelsi tam jej nie ma to gdzie ja mam jej szukac :(