magda z. Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='furciaczek']Oj to zdiecie jest rewelacyjne! http://images8.fotosik.pl/398/7f1a1b93691830e6med.jpg mnie tez się bardzo podoba. Długi ten jęzor;) Quote
eliza_sk Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Niesamowita ta historia. Wczoraj kupiłam PP i jak przeglądałam na szybko rano, spojrzałam na artykuł i fotkę i pomyślałam - jaki podobny do Semira (który gdzieś przewinął mi się na Dogo, a psiak i imię tak piękne, że nie sposób zapomnieć). Jak przeczytałam później tekst to oniemiałam ze szczęścia. To niesamowita historia i chyba nikt nie spodziewał się takiego zakończenia :) Quote
zuziaM Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 O kurcze, lece kupic Przyjaciela Psa ! Musze tez miec ten artykul ! Quote
magda z. Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 zuziaM napisał(a):O kurcze, lece kupic Przyjaciela Psa ! Musze tez miec ten artykul ! ja też, bo tam są moje foty;) Quote
magda z. Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Listopadowy Przyjaciel Pies i Semir/Tramp zmokła mi gazetka.... A Trampa jakiś miesiąc temu widziałam - naszczekał na Bismarcka z samochodu, jechał z Sonią:) Quote
lolka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 no to chyba nakład im podskoczył , bo wszyscy polecieli kupić gazetę.....:)....nigdy jej wczesniej nie czytałam..podoba mi się ten na końcu kącik adopcyjny Quote
furciaczek Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Moze ktos i dla mnie kupic co??:oops: Znowu mi oczy zawilgotnialy:loveu: Quote
lolka Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 furciaczek napisał(a):Moze ktos i dla mnie kupic co??:oops: Znowu mi oczy zawilgotnialy:loveu: jutro Ci kupię :) Quote
magda z. Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 lolka napisał(a):no to chyba nakład im podskoczył , bo wszyscy polecieli kupić gazetę.....:)....nigdy jej wczesniej nie czytałam..podoba mi się ten na końcu kącik adopcyjny no własnie ja postanowiłam do nich napisać i się zapytać jak tam można psa ogłosić:) Dorota u nas na Asnyka jescze jedna wczoraj była, a w kiosku na żwirki pan w ogóle nie dostaje;) Quote
dorota k. Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Kupiłam koło PKO:) Przeczytałam, poryczałam ..... Quote
magda z. Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 dorota k. napisał(a):Kupiłam koło PKO:) Przeczytałam, poryczałam ..... Dorota a masz numer grudniowy z zeszłego roku? Bo kierownik prosił o ksero - do kroniki wklei:) ja miałam, ale chyba mutter gdzieś upłynniła... Quote
dorota k. Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Też z Semirkiem - Trampem? Na pewno miałam - poszperam. Quote
magda z. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 dorota k. napisał(a):Też z Semirkiem - Trampem? Na pewno miałam - poszperam. z góry dzięki:) Quote
eliza_sk Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Cioteczki, przepraszam, ale może cosik wiecie: Szukam transportu na trasie GRYFÓW ŚLĄSKI (kikou) - BYDGOSZCZ dla staruszka, nastolatka, który ma tam domek, to bardzo pilne, bo czasu chłopakowi wiele nie zostało. To jedyna szansa dla niego: http://www.dogomania.pl/threads/186477-%C5%BBUCZEK-weso%C5%82y-STARUSZEK-ma-DS-potrzebny-transport-od-KIKOU-do-BYDGOSZCZY-POMOCY! Quote
magda z. Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='eliza_sk']Cioteczki, przepraszam, ale może cosik wiecie: Szukam transportu na trasie GRYFÓW ŚLĄSKI (kikou) - BYDGOSZCZ dla staruszka, nastolatka, który ma tam domek, to bardzo pilne, bo czasu chłopakowi wiele nie zostało. To jedyna szansa dla niego: http://www.dogomania.pl/threads/186477-%C5%BBUCZEK-weso%C5%82y-STARUSZEK-ma-DS-potrzebny-transport-od-KIKOU-do-BYDGOSZCZY-POMOCY! to ten pysiek z gazety? u nas lipa z transportem ogólnie, jesli płatny to zawsze tarzanka nam pomagała. Nikt z nas nie jeździ poza teren... Quote
eliza_sk Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 magda z. napisał(a):to ten pysiek z gazety? u nas lipa z transportem ogólnie, jesli płatny to zawsze tarzanka nam pomagała. Nikt z nas nie jeździ poza teren... Taaaaak to bohater z PP - baaaardzo staruszek i ma dom :) A Tarzanka skąd wyrusza i znasz jakieś orientacyjne koszty jej usług ? Quote
Recommended Posts