Nirse Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Basenji: szt 3 s P Paweł Szemraj Psy: klasa pośrednia : DOMINO DANCING PRINCE Loango Suki: klasa młodzieży : ACHAKA Donbasenji klasa pośrednia : AMINIA African Elite Życzę dobrej pogody i pięknych sukcesów :cool3: Quote
Nirse Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 quote=basenjifiona;12398920]Basenji: szt 3 s P Paweł Szemraj Psy: klasa pośrednia : DOMINO DANCING PRINCE Loango Suki: klasa młodzieży : ACHAKA Donbasenji klasa pośrednia : AMINIA African Elite Życzę dobrej pogody i pięknych sukcesów :cool3: DOMINO DANCING PRINCE Loango - CWC, NJPwR, BOB i BOG AMINIA African Elite - CWC, NJSwR ACHAKA Donbasenji - Zw.Mł , BOB Junior Dobrze, że pogoda dopisała :p gratulację i głaski do pociech :loveu: Quote
gmk Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Podobno było fajnie ale trochę zimno - szczególnie rano. Wszystkie 3 basenji zostały docenione przez sędziego. Żadne nie miało konkurencji w swojej klasie więc wyniki w klasach do przewidzenia. Gratuluję Yori kolejnego CWC, właścicielom wytrwałości, zaangażowania i konsekwencji. Cieszę się, że Lisa pomaszerowała pięknie na BIS Junior, chociaż nie została zauważona przez sędziego, to podobno dała z siebie wszystko :lol: No i oczywiście radość nasza jest tym większa im częściej Domino staje na pudle. Myślę jednak, że jest pewien limit zwycięstw przeznaczony przez los i trzeba dać odsapnąć i psu i sędziom na jakiś czas...;) Dziękuję za gratulacje i skrupulatne wstawianie wyników Basenjifiona. Teraz za Ciebie trzymamy kciuki !:loveu: Quote
Ypsylon Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 ja już gratulowałam, ale jeszcze raz oficjalnie - GRATULUJĘ! :) :evil_lol: Quote
Nirse Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 To jest przyjemność jak piękne Basenji są doceniane na grupie i nie tylko :p mam, nadzieję że większość osób tu zalogowanych będzie wpisywać wyniki w rasie.Jeszcze raz gratulację :multi: Ypsylon, no chyba też masz za sobą udaną niedzielę wystawową bo Twoja Wikunia w szczeniakach po raz drugi uzyskała BIS SZCZENIACZKÓW :loveu: gratuluję :multi::multi: Quote
Ypsylon Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 basenjifiona napisał(a):Ypsylon, no chyba też masz za sobą udaną niedzielę wystawową bo Twoja Wikunia w szczeniakach po raz drugi uzyskała BIS SZCZENIACZKÓW :loveu: gratuluję :multi::multi: jak to wieści szybko się rozchodzą... :P dziękuję :loveu: strasznie się cieszymy, że Victoria znowu dobrze się pokazała i wygrała :evil_lol: to była jej ostatnia wystawa w klasie szczeniąt... a skoro się chwalimy to jeszcze wspomnę o moim Kropeczku, który zadebiutował wczoraj w klasie weteranów i był 3 na BIS Weteranów!! :) żałuję, że nie mogłam podejść na ocenę basenji, bo bardzo chciałam zobaczyć Aminię... gratulacje dla wszystkich basenji na wystawie! :multi: Quote
Nirse Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 Ypsylon napisał(a):jak to wieści szybko się rozchodzą... :P dziękuję :loveu: strasznie się cieszymy, że Victoria znowu dobrze się pokazała i wygrała :evil_lol: to była jej ostatnia wystawa w klasie szczeniąt... a skoro się chwalimy to jeszcze wspomnę o moim Kropeczku, który zadebiutował wczoraj w klasie weteranów i był 3 na BIS Weteranów!! :) żałuję, że nie mogłam podejść na ocenę basenji, bo bardzo chciałam zobaczyć Aminię... gratulacje dla wszystkich basenji na wystawie! :multi: No no, pięknie :) nie wiem tylko kto na grupie był po Goldi (2,3 miejsce ) a my za tydzień jedziemy treningowo do Świdnika :p Quote
memsahib Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ypsylon napisał(a):jak to wieści szybko się rozchodzą... :P dziękuję :loveu: strasznie się cieszymy, że Victoria znowu dobrze się pokazała i wygrała :evil_lol: to była jej ostatnia wystawa w klasie szczeniąt... a skoro się chwalimy to jeszcze wspomnę o moim Kropeczku, który zadebiutował wczoraj w klasie weteranów i był 3 na BIS Weteranów!! :) żałuję, że nie mogłam podejść na ocenę basenji, bo bardzo chciałam zobaczyć Aminię... gratulacje dla wszystkich basenji na wystawie! :multi: Gratuluję osiągniec Loango i Ypsylon na wczorajszej wystawie oraz dziękuję wszystkim za gratulacje i miłe słowa :lol: Cóż, moja dziewczynka jest fajna ale musi się wiele nauczyc, ale mamy serdeczne wsparcie :smile: memsahib Quote
jamnicze Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wszystkim serdecznie gratuluję :multi: Domino to prawdziwy elegant :p(ma pozdrowienia od Sajduni:razz:), na pewno jeszcze nie jedno pudło przed nim :) a kto sędziował grupę? Quote
gmk Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 jamnicze napisał(a):Wszystkim serdecznie gratuluję :multi: Domino to prawdziwy elegant :p(ma pozdrowienia od Sajduni:razz:), na pewno jeszcze nie jedno pudło przed nim :) a kto sędziował grupę? Dziękuję. Tak, Domino ma dużo jeszcze przed sobą ale i piesek tak jak człowiek potrzebuje trochę odpoczynku. Może sobie wtedy na przykład przeanalizować dotychczasowe osiągnięcia, zweryfikować błędy i zaplanować strategię....:lol: Quote
gmk Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ypsylon napisał(a):jak to wieści szybko się rozchodzą... :P dziękuję :loveu: strasznie się cieszymy, że Victoria znowu dobrze się pokazała i wygrała :evil_lol: to była jej ostatnia wystawa w klasie szczeniąt... a skoro się chwalimy to jeszcze wspomnę o moim Kropeczku, który zadebiutował wczoraj w klasie weteranów i był 3 na BIS Weteranów!! :) żałuję, że nie mogłam podejść na ocenę basenji, bo bardzo chciałam zobaczyć Aminię... gratulacje dla wszystkich basenji na wystawie! :multi: Gratulacje !!! i Dziękuję ;) Quote
gmk Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 memsahib napisał(a):Cóż, moja dziewczynka jest fajna ale musi się wiele nauczyc, ale mamy serdeczne wsparcie :smile: memsahib Przede wszystkim macie jeszcze baaardzo dużo czasu na naukę ;) Quote
gmk Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 jamnicze napisał(a):a kto sędziował grupę? Zapomniałam odpowiedzieć. Rasę i Grupę sędziował Pan Pweł Szemraj. BIS Pan Zygmunt Jakubowski, który swoim zwyczajem nie zauważa nas na wystawie, po prostu omija wzrokiem. Są jednak hodowle, których nie omija wzrokiem w związku z tym wszystko się, jak w naturze, wyrównuje ;) Quote
Recommended Posts