Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Basenji: szt 3 s P Paweł Szemraj

Psy:
klasa pośrednia : DOMINO DANCING PRINCE Loango

Suki:
klasa młodzieży : ACHAKA Donbasenji
klasa pośrednia : AMINIA African Elite

Życzę dobrej pogody i pięknych sukcesów :cool3:

Posted

quote=basenjifiona;12398920]Basenji: szt 3 s P Paweł Szemraj

Psy:
klasa pośrednia : DOMINO DANCING PRINCE Loango

Suki:
klasa młodzieży : ACHAKA Donbasenji
klasa pośrednia : AMINIA African Elite

Życzę dobrej pogody i pięknych sukcesów :cool3:

DOMINO DANCING PRINCE Loango - CWC, NJPwR, BOB i BOG
AMINIA African Elite - CWC, NJSwR
ACHAKA Donbasenji - Zw.Mł , BOB Junior

Dobrze, że pogoda dopisała :p gratulację i głaski do pociech :loveu:

Posted

Podobno było fajnie ale trochę zimno - szczególnie rano.
Wszystkie 3 basenji zostały docenione przez sędziego. Żadne nie miało konkurencji w swojej klasie więc wyniki w klasach do przewidzenia.
Gratuluję Yori kolejnego CWC, właścicielom wytrwałości, zaangażowania i konsekwencji.
Cieszę się, że Lisa pomaszerowała pięknie na BIS Junior, chociaż nie została zauważona przez sędziego, to podobno dała z siebie wszystko :lol:
No i oczywiście radość nasza jest tym większa im częściej Domino staje na pudle. Myślę jednak, że jest pewien limit zwycięstw przeznaczony przez los i trzeba dać odsapnąć i psu i sędziom na jakiś czas...;)
Dziękuję za gratulacje i skrupulatne wstawianie wyników Basenjifiona. Teraz za Ciebie trzymamy kciuki !:loveu:

Posted

To jest przyjemność jak piękne Basenji są doceniane na grupie i nie tylko :p mam, nadzieję że większość osób tu zalogowanych będzie wpisywać wyniki w rasie.Jeszcze raz gratulację :multi:

Ypsylon, no chyba też masz za sobą udaną niedzielę wystawową bo Twoja Wikunia w szczeniakach po raz drugi uzyskała BIS SZCZENIACZKÓW :loveu: gratuluję :multi::multi:

Posted

basenjifiona napisał(a):
Ypsylon, no chyba też masz za sobą udaną niedzielę wystawową bo Twoja Wikunia w szczeniakach po raz drugi uzyskała BIS SZCZENIACZKÓW :loveu: gratuluję :multi::multi:

jak to wieści szybko się rozchodzą... :P
dziękuję :loveu: strasznie się cieszymy, że Victoria znowu dobrze się pokazała i wygrała :evil_lol: to była jej ostatnia wystawa w klasie szczeniąt... a skoro się chwalimy to jeszcze wspomnę o moim Kropeczku, który zadebiutował wczoraj w klasie weteranów i był 3 na BIS Weteranów!! :)

żałuję, że nie mogłam podejść na ocenę basenji, bo bardzo chciałam zobaczyć Aminię... gratulacje dla wszystkich basenji na wystawie! :multi:

Posted

Ypsylon napisał(a):
dziękuję :loveu: strasznie się cieszymy, że Victoria znowu dobrze się pokazała i wygrała :evil_lol: to była jej ostatnia wystawa w klasie szczeniąt... a skoro się chwalimy to jeszcze wspomnę o moim Kropeczku, który zadebiutował wczoraj w klasie weteranów i był 3 na BIS Weteranów!! :)

żałuję, że nie mogłam podejść na ocenę basenji, bo bardzo chciałam zobaczyć Aminię... gratulacje dla wszystkich basenji na wystawie! :multi:

No no, pięknie :) nie wiem tylko kto na grupie był po Goldi (2,3 miejsce ) a my za tydzień jedziemy treningowo do Świdnika :p

Posted

Ypsylon napisał(a):

Gratuluję osiągniec Loango i Ypsylon na wczorajszej wystawie oraz dziękuję wszystkim za gratulacje i miłe słowa :lol:
Cóż, moja dziewczynka jest fajna ale musi się wiele nauczyc, ale mamy serdeczne wsparcie :smile:

memsahib

Posted

Wszystkim serdecznie gratuluję :multi:

Domino to prawdziwy elegant :p(ma pozdrowienia od Sajduni:razz:),
na pewno jeszcze nie jedno pudło przed nim :)

a kto sędziował grupę?

Posted

jamnicze napisał(a):
Wszystkim serdecznie gratuluję :multi:

Domino to prawdziwy elegant :p(ma pozdrowienia od Sajduni:razz:),
na pewno jeszcze nie jedno pudło przed nim :)

a kto sędziował grupę?

Dziękuję.
Tak, Domino ma dużo jeszcze przed sobą ale i piesek tak jak człowiek potrzebuje trochę odpoczynku. Może sobie wtedy na przykład przeanalizować dotychczasowe osiągnięcia, zweryfikować błędy i zaplanować strategię....:lol:

Posted

Ypsylon napisał(a):

Gratulacje !!!
i Dziękuję ;)

Posted

memsahib napisał(a):
Cóż, moja dziewczynka jest fajna ale musi się wiele nauczyc, ale mamy serdeczne wsparcie :smile:

memsahib

Przede wszystkim macie jeszcze baaardzo dużo czasu na naukę ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
a kto sędziował grupę?

Zapomniałam odpowiedzieć.
Rasę i Grupę sędziował Pan Pweł Szemraj.
BIS Pan Zygmunt Jakubowski, który swoim zwyczajem nie zauważa nas na wystawie, po prostu omija wzrokiem.
Są jednak hodowle, których nie omija wzrokiem w związku z tym wszystko się, jak w naturze, wyrównuje ;)