Makrela Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Pani Magda od Puchara ma dać mi znać w ciągu kilku dni jak będzie się rozwijać sytuacja z płotem. Nie ukrywam, że bardzo bym chciała, aby Atos trafił właśnie tam - do domu już sprawdzonego przez dogomaniaków :p Z kolegą na pewno będzie mu raźniej i ciekawiej. Poza tym to najlepsza oferta, jaką dostaliśmy... [mam coś spore problemy ostatnio z logowaniem się na dogo...] Quote
mc85 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 hej to ja magda od puchara ;) wypytalam co bedzie z tym plotem. nic konkretnego :/ czeka nas wymiana kilkunastu okien w domu i ogromne koszty :( niewiadomo czy zostanie na zrobienie ogrodzenia. a wiem ze to klopot jak pies ucieka bo juz z dzieckiem na rekach biegalam za pucharem :( bardzo zaluje. Atos jest taki cudny. w ogole wyglada jak kojot ten co wiecznie gonil za strusiem pedziwiatrem :) ale ja mysle ze predzej czy pozniej znajdziej dom ;) taki jak ma teraz puchar ;) Quote
Makrela Posted September 2, 2009 Author Posted September 2, 2009 Wszystko zakończylo się dobrze. Pimpek jest w fajnym domu z ogródkiem i ma innego psiaka do towarzystwa. Quote
Recommended Posts