Makrela Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Kilka foteczek przystojnego kawalera: Podsumowanie: rasa: prawie husky wiek: młodzik, jakieś 2 lata płeć: pies kastracja: wykastrowany stosunek do psów: skory do zabawy stosunek do kotów: kot mieszka w tym samym gospodarstwie i żyje stosunek do kur: kury w przeciwieństwie do kota już nie żyją uciekinier: jak najbardziej ogólny charakter: przyjacielski i miziasty Quote
Makrela Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Czy nikt do nas nie zagląda? :-( Proszę pomóżcie mi znaleźć nowy domek dla Atosa - odpowiedni dla takiego psa. To taki fajny przyjacielski, zabawowy pimpek... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Juz zagladamy;) Cudny biały łobuziak! Czy on moze pozostac na posesji do czasu znalezienia domu, czy tez grozi mu schron znowu? Trzeba by porobic ogłoszenia!! Jak ktoś napisze gotowy tekst to wrzuce na allegro...sama czasowo się nie wyrobie aby cos sklecic sensownego:oops: Quote
Makrela Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Dzięki Aniu, że weszłaś na wątek :multi: Na razie Atosowi nie grozi ponowny schron, ale konflikt z właścicielami narasta... On się nie nadaje kompletnie na psa "gospodarskiego"... Mój szanowny TZ wystawił mu allegro: Husky szuka domu (655124685) - Aukcje internetowe Allegro Zobaczymy co to da. Quote
Asia_Klero Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 podnoszę szliczniocha bo jest naprawdę niesamowity:loveu: Quote
Ninka Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 co za piekny mlodzieniec!!!! na pierwsza ale juz:evil_lol: Quote
Makrela Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Ano piękny, ale coś nie ma szczęścia do ludzi ... :shake: Ninko, nie działają Ci banerki w podpisie, nie ma linków ;) Quote
Ninka Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Piesek przeuroczy!!! A moje linki, coz.. Czlowiek uczy sie cale zycie.. Pomozecie? Quote
Makrela Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 [quote name='Ninka']A moje linki, coz.. Czlowiek uczy sie cale zycie.. Pomozecie? Ja banerki linkuję tak: wchodzisz w "edytuj sygnaturę" w Panelu użytkownika w okienku edytora zaznaczasz dany obrazek/banerek - pojawią się na nim takie białe kwadraciki na rogach następnie wybierasz przycisk "Insert link" otworzy się nowe okienko, w które należy wkleić linka do danego wątku i kliknąć OK :) Operację powtórzyć dla kolejnych obrazków wstawiając odpowiednie linki, które sobie pobrać można oczywiście z paska adresu na górze okna przeglądarki :) Ilustracja: Quote
karolina1 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Piękny pies!! zaraz porobię mu ogłoszenia , zraz wrzucam na forum huskowe ;) Quote
karolina1 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 wątek na huskowym założony. Pod jaki numer telefonu trzeba się kontaktować w razie adopcji? Quote
Makrela Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 O, dzięki wielkie! Ja się właśnie zastanawiam gdzie są te fora huskowe, o których czytałam po różnych wątkach :evil_lol: Quote
karolina1 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 ja go wrzuciłam na taką stronę: forum.alaskan.malamut.org jest tam dział o husky w potrzebie. czekam na numer jakiś i ogłaszam wtedy na ogłoszeniach. Quote
Makrela Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 karolina1 napisał(a):Pod jaki numer telefonu trzeba się kontaktować w razie adopcji? numer GG: 6164960 Zaraz dopiszę to w pierwszym poście. Quote
karolina1 Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 narazie wstawiłam na: adopcjapsa.pl animalia.pl bono-polska.pl eoferty.com.pl etablica.com gumtree.pl Quote
Onaa Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Jaki śliczny biały psiaczek i ma taki sympatyczny pyszczek :). Quote
Makrela Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Wczoraj wieczorem miałam pierwszy i jak dotąd jedyny telefon w sprawie psiaka. Jednak Państwo są z Włocławka... Nie zdecyduję się chyba wydać psa tak daleko - śledzę różne wątki i zdarza się zdecydowanie za często, że psy wracają po kilku dniach a czasem i kilku godzinach... Jeśli Atos pojedzie tak daleko nie dam rady interweniować w razie czego, ani go odebrać :shake: Jeszcze myślę, ale skłaniam się jednak ku temu, aby im odmówić. Spróbuję zaproponować znalezienie im jakiegoś pieska bliżej Włocławka. W końcu mało to bid... Nie wiem czy dobrze robię, ale to dopiero początek szukania domu, a na razie nie pali się grunt pod nogami, więc może jeszcze poczekamy na lepszą mam nadzieję propozycję... Oprócz tego pytają głównie znajomi, którzy zwrócili uwagę na fotki pimpka na naszej-klasie... Ale bardziej tak sobie pytają... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Poproś Agatę69 o sprawdzenie domku. Jesli domek ok, to warto podróz zorganizowac, a Agata przeswietli go na pewno i bedzie trzymac piecze po adopcji;) Quote
Makrela Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 Miałam już następne telefony - jedna rodzina z Rudy Śląskiej (czyli o rzut kamieniem) chce go zobaczyć - będę się umawiać na koniec tygodnia, a zastanawia się także pewien mój znajomy, któremu mogłabym psa dać w ciemno. Quote
Makrela Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 karolina1 napisał(a):no to dobrze że chociaż zaczęli dzwonić ;] Wszystko dzięki Twoim ogłoszeniom :loveu: Quote
Makrela Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Miałam dziś obiecującą rozmowę z domkiem, który moim zdaniem byłby bardzo dobry dla Atosa. Domek z ogrodem i kolegą. Przy okazji okazało się, że kolega także jest z dogomanii! :p Kolega nazywa się Puchar i jego historię można znaleźć tu: http://www.dogomania.pl/forum/f85/tragedia-mlodego-owczarka-szwajcarskiego-pan-zmarl-juz-w-nowym-domu-71176/ Są dwa problemy: czy psy się dogadają oraz uszkodzony płot, przez który Atos z pewnością ucieknie... Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Kibicowałam Pucharkowi;) Trafił do fajnego domku. Co do dogadania się , to raczej nie byłoby tragedii- białsay sa ugodowe;) Ale płot... Quote
Recommended Posts