Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka foteczek przystojnego kawalera:

Podsumowanie:
rasa: prawie husky
kastracja: wykastrowany
stosunek do psów: skory do zabawy
stosunek do kotów: kot mieszka w tym samym gospodarstwie i żyje
stosunek do kur: kury w przeciwieństwie do kota już nie żyją
uciekinier: jak najbardziej
ogólny charakter: przyjacielski i miziasty

Posted

Czy nikt do nas nie zagląda? :-(

Proszę pomóżcie mi znaleźć nowy domek dla Atosa - odpowiedni dla takiego psa. To taki fajny przyjacielski, zabawowy pimpek...

Posted

Juz zagladamy;)
Cudny biały łobuziak!

Czy on moze pozostac na posesji do czasu znalezienia domu, czy tez grozi mu schron znowu?
Trzeba by porobic ogłoszenia!!

Jak ktoś napisze gotowy tekst to wrzuce na allegro...sama czasowo się nie wyrobie aby cos sklecic sensownego:oops:

Posted

[quote name='Ninka']A moje linki, coz.. Czlowiek uczy sie cale zycie.. Pomozecie?

Ja banerki linkuję tak:

1. wchodzisz w "edytuj sygnaturę" w Panelu użytkownika
  2. w okienku edytora zaznaczasz dany obrazek/banerek - pojawią się na nim takie białe kwadraciki na rogach
  3. następnie wybierasz przycisk "Insert link"
  4. otworzy się nowe okienko, w które należy wkleić linka do danego wątku
  5. i kliknąć OK :)

Operację powtórzyć dla kolejnych obrazków wstawiając odpowiednie linki, które sobie pobrać można oczywiście z paska adresu na górze okna przeglądarki :)

Ilustracja:

Posted

Wczoraj wieczorem miałam pierwszy i jak dotąd jedyny telefon w sprawie psiaka. Jednak Państwo są z Włocławka... Nie zdecyduję się chyba wydać psa tak daleko - śledzę różne wątki i zdarza się zdecydowanie za często, że psy wracają po kilku dniach a czasem i kilku godzinach... Jeśli Atos pojedzie tak daleko nie dam rady interweniować w razie czego, ani go odebrać :shake:

Jeszcze myślę, ale skłaniam się jednak ku temu, aby im odmówić. Spróbuję zaproponować znalezienie im jakiegoś pieska bliżej Włocławka. W końcu mało to bid... Nie wiem czy dobrze robię, ale to dopiero początek szukania domu, a na razie nie pali się grunt pod nogami, więc może jeszcze poczekamy na lepszą mam nadzieję propozycję...

Oprócz tego pytają głównie znajomi, którzy zwrócili uwagę na fotki pimpka na naszej-klasie... Ale bardziej tak sobie pytają...

Posted

Miałam już następne telefony - jedna rodzina z Rudy Śląskiej (czyli o rzut kamieniem) chce go zobaczyć - będę się umawiać na koniec tygodnia, a zastanawia się także pewien mój znajomy, któremu mogłabym psa dać w ciemno.

Posted

Miałam dziś obiecującą rozmowę z domkiem, który moim zdaniem byłby bardzo dobry dla Atosa. Domek z ogrodem i kolegą. Przy okazji okazało się, że kolega także jest z dogomanii! :p Kolega nazywa się Puchar i jego historię można znaleźć tu: http://www.dogomania.pl/forum/f85/tragedia-mlodego-owczarka-szwajcarskiego-pan-zmarl-juz-w-nowym-domu-71176/

Są dwa problemy: czy psy się dogadają oraz uszkodzony płot, przez który Atos z pewnością ucieknie...