Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja tez na dobranoc przyszłam do Dwupaczka. Pewnie jeszcze troche posiedzę, pozapraszam ludzi do psinek jak zwykle. Kazda osoba jest nam tutaj potrzebna. Im nas wiecej, tym lepiej.
Dziewczyny, nie wiem, co z tymi gazetowymi ogłoszeniami. Racja, ze pisma typowo psie czytane są głównie przez ludzi, którzy maja już psa/psy, ale z drugiej strony w gazecie ogłoszenie ukazuje sie tylko raz- zależy też oglądalność ogłoszenia od nakładu gazety- za tydzień nowy pies i znikamy z ogłoszenia. Myślę teraz o naszej lokalnek Wyborczej.
Obojetnie co postanowimy, trzeba ogłosić szybko dwupak.
Prawdopodobnie nieaktualne jest też już allegro. Nie sprawdzałam. Może zainwestować w " wypasione" allegro. Szanse sa wtedy dużo większe.
Piekne allegra robiła selenga. Nie wiem, czy nie robiła dla Rudej? Nie mam odwagi prosić selengi o allegro, bo ona jak zawsze jest " obłożona" prace ponad miarę.
Spróbuje zadzwonic do Oleny i zorientuje się, ale Ola jest chora albo próbuje wyjść z choróbska i jak widzicie rzadko teraz bywa tutaj.
Moni, dzieki za posrednictwo w uzyczeniu konta. Pieniążki prześlij na ten nr, co zwykle czyli do naszej nieocenionej i super zaradnej skarbniczki.

Posted

No tak masz rację Danko...w takiej wyborczej ogłoszenie pokaże się raz, a gazeta wydawana jest codziennie więc już następnego dnia psinek w niej nie będzie... Nie każdy też kupuje codziennie gazety... A może jakiś miesięcznik z zupełnie innej bajki? Może w poradnikach czy innych tego typu czasopismach moża dodać ogłoszenie? Mam na myśli poradniki 'nie psie'...

Posted

Moj piesek Felix zagladajacy czasami zza firanki zza TM poprosil abym dala jednorazowa kwote na te dwie psinki, Felix mial zawsze slabosc do pieskow plci pieknej. Prosilabym o jakies namiary

Posted

Witajcie wierne fanki Dwupaku.
[quote name='pola53']Podnoszę dziewuszki.

[quote name='Elwira11']Moj piesek Felix zagladajacy czasami zza firanki zza TM poprosil abym dala jednorazowa kwote na te dwie psinki, Felix mial zawsze slabosc do pieskow plci pieknej. Prosilabym o jakies namiary
:loveu:Witaj nowa cioteczko.:loveu: Dziekujemy za pomoc i pozostań z nami na wątku. Twój Felix byłby z Ciebie zadowolony, ze myslisz o biedakach ze schronu, które nie mają takiego domu jak nasze domowe psiaki.
Ale my wszyscy tutaj staramy się zapewnić im godziwe życie , dlatego odwiedzaj nas.
Numer konta i dane do przelewu prześle Ci na pw Angel.

[quote name='dara9']No tak masz rację Danko...w takiej wyborczej ogłoszenie pokaże się raz, a gazeta wydawana jest codziennie więc już następnego dnia psinek w niej nie będzie... Nie każdy też kupuje codziennie gazety... A może jakiś miesięcznik z zupełnie innej bajki? Może w poradnikach czy innych tego typu czasopismach moża dodać ogłoszenie? Mam na myśli poradniki 'nie psie'...
Pewnie dobrze główkujesz, ale nic mi nie przychodzi na myśl...jakie to mogłyby być pisma?

Posted

A ja mam pomysł, by zrobić teraz zaraz super wypasione Allegro dla Dwupaczka. Takie, by psiny były widoczne na okrągło, zawsze i szybciutko znalazły kochający i odpowiedzialny dom.
Mam pomoc finansową ukrytych wielbicieli M&P, którzy pragna pozostac anonimowi, tylko kto to zrobi?
Widziałam piękne allegra niektórych psiaków, ale nie pamietam, kto to robił..

Posted

DŻASTA_ napisał(a):
Kurcze czaderskie są te suczki
A to że trzymają się tak razem, to niesamowite

'Czaderskie' - świetne słowo na opisanie dwupaczku!:loveu:

Posted

Jestem i ja:) Oby zdarzył się cud i psinki znalazły wspólny wspaniały domek. U mnie na przykład się zdarzył i udało mi się przyjąć pod swój/nie-swój dach jeszcze jedną bidę:) Mam 3-letniego Gucia, który nigdy nie zaznał domku- u mnie będzie mu dobrze :) Wiecie, kiedy robię coś dobrego dla swoich psiaków to tak, jakbym częściowo "odpracowywała" to całe zło, jakie muszą znosić inne zwierzaki, może to głupie, ale staram się im prawie "nieba przychylić" - przez to wiele osób uważa moje działania za nienormalne, a mnie pewnie za niespełna rozumu...:(

Posted

Spokojnie, my tutaj wszystkie jesteśmy...niespełna rozumu. Jestes w dobrym towarzystwie:evil_lol::evil_lol:

Idę na żebry po dogomanii, błagać o wsparcie dla Meggi i Peggi. Życzcie mi powodzenia i tylko życzliwych osób na tej drodze.

Posted

Jak mam zainstalować te super- czyt. czaderskie- emotki. Comodo informuje mnie cały cas o wirusack i innych robakach.
Nie przeżyję, sa naprawdę czaderskie, cokolwiek to znaczy.

Posted

[quote name='danka4u1']

:loveu::loveu:CZEKAMY...........................................:loveu:.PROSIMY:loveu: , POMÓŻCIE ZNALEŹC DOM

Skopiowałam sobie to zdjęcie, bo cudne - może być na nastepne święta, już z nowego domku stalego ;=)

Posted

:loveu:Dobranoc psiny.:loveu: Nie było u Was dzis w nocy żadnego aniołka opiekuńczego z pieniążkiem- przepustką do godziwego zycia ani z dobrym słowem.:shake::shake:
Jutro będzie nowy, lepszy dzień.:lol:
Dobranoc.