Szarotka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jezeli byli w Przebieczanach to czy ktos ma namiary ?? bo ja tylko wtedy na ich watku bylam, ale nic sama nie zalatwialam tylko Pati. Quote
Angel Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 stałych deklaracji mamy 270 zł plus ponad 1000 zł juz na koncie dziewczyn :) ja oczywiście w miare możliwości dokładałabym coś od siebie.. może wkońcu ruszy cos.. Quote
margaret Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 można zaokragląjąc załozyć że na 1 psinkę już mamy deklaracji a z oszczęności drugiej na 3 miesiące starczy, moim zdaniem nie jest źle, świetna baza wyjściowa, na pewno trzeba dalej walczyć o deklarację, ale też już i o domek:) Quote
danka4u1 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='margaret']można zaokragląjąc załozyć że na 1 psinkę już mamy deklaracji a z oszczęności drugiej na 3 miesiące starczy, moim zdaniem nie jest źle, świetna baza wyjściowa, na pewno trzeba dalej walczyć o deklarację, ale też już i o domek:) Poszperałam po wątkach w poszukiwaniu namiarów na Przebieczany, ale nie znalazłam jeszcze do tej pory. Namiarów nie mam, ale zorientowałam się, ze jest to hotelik nie typowo dogomaniacki, ale umieszczone jest tam kilka ładnych psów z dogo. Panie, które prowadzą hotelik nie ą komputerowe i mozna liczyć na zdjęcia z komórki wysyłane na maila, natomiast wszelkie relacje o psach- albo podczas osobistych wizyt w Przebieczanach- !!- albo na maila, tal że kontakt i informacje bardzo ograniczone. Niezbyt podoba mi się to.....Opłata za psa- informacje z wątków- to 300zł/miesięcznie. Tyle wiem, ale nie mam kontaktu do hoteliku. Margaret, jesli trafisz na namiary na Przebieczany, zadzwonisz? Moze znajdę gdzieś maila, ale nie mam w tej chwili czasu na dłuższe szperanie. Trochę stopuje mnie brak deklaracji....chyba wyczerpałam już wszystkie możliwości, wysyłając zaproszenia.:evil_lol: Piszę i piszę, ale odzewu od dłuższego czasu nie ma. Natomiast dostaje błagalne wiadomości z wątków, gdzie wykruszyły się deklaracje....:shake::shake: Quote
Szarotka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Jak bedzie jakis hotel wtedy trzeba zmienic tytul i zaczac od nowa wyslylac pw. No i pojsc na f.b i tam tez molestowac. Nam sie wtedy udalo na Faxa i Kamelka uzbierac cala kwote. Zaraz napisze do Pati o te Przebieczany. Quote
danka4u1 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Zaproszenia wysyłam cały czas, ale na FB nie jestem jeszcze zadomowiona, więc proszę kogos lepiej znajacego zasady tam panujące o molestowanie... Quote
Szarotka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Napisalam do Pati czekam na odpowiedz. Jak cos juz bedzie wiadomo to poprosze albo Anite, albo Marinke o pomoc na f.b. Quote
dara9 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Widzę, że u dwupaczka coraz lepiej, oby dziewczynkom szybko się udało wydostać ze schronu, siedzą tam już tak długo Quote
danka4u1 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Szarotka napisał(a):Dalej czekam na pw. od Pati. Napisz, jak coś dowiesz się. Czy Pati była dziś na dogo? Wygląda Szarotko, ze zostałyśmy we dwie na nocnej zmianie. Mozemy jeszcze chyba liczyć na nocne przybycie Margaret, bo ona tez tak jakoś funkcjonuje... Nie wiem, czy długo uda mi się posiedzieć, bo kiepsko się czuję- nadal antybiotyk i domowe pielesze...już nie mogę - powysyłam znowu trochę zaproszeń jak zwykle. Każdy grosz na wagę złota dla dwupaku Quote
margaret Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 wlasnie przybyłam tez tak funkcjonuje, danka - wyspij sie porzadnie, dlugo, zdrowie najwazniejsze ja jeszcze nie mam odpowiedzi w sprawie hoteliku Quote
mestudio Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 moni12 napisał(a):Jak to rozłączą???My płacimy i my mówimy , ze sunie muszą być razem!!!!!!!!!! Ludzie, a nie przyszło Wam nigdy do głowy, że obca osoba podejdzie do problemu bardziej rzeczowo niż sentymetalnie? Nie pomyślałyście nigdy o tym, że osoba, która je weźmie do hoteliku to może z nimi popracować w temacie rozłąki? Spokojnie, nieagresywnie, z głową i sercem. Ja to robię z Lisiem i Pieguską, powoli i są efekty. A muszę robić bo Lisio to staruszek i jak odejdzie, to Pieguska sobie nie poradzi, musi się nauczyć wcześniej żyć bez niego. Po kroczku robimy postępy, ostatnio nawet bez problemu Lisio pojechał do weta, a Lisiowa grzecznie czekała w domu z dwiema suczkami. Dwupak musi czekać na cud albo na kogoś z sensowym podejściem do ich sprawy. Trzeba zrobić wszystko aby one miały dom - i nie ważne czy razem czy osobo. Byleby były szczęśliwe również bez siebie. Quote
danka4u1 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='mestudio'] Nie pomyślałyście nigdy o tym, że osoba, która je weźmie do hoteliku to może z nimi popracować w temacie rozłąki? Ja to robię z Lisiem i Pieguską, powoli i są efekty. Trzeba zrobić wszystko aby one miały dom - i nie ważne czy razem czy osobo. Byleby były szczęśliwe również bez siebie. Mestudio, pozwoliłam sobie zacytować z Twojej wypowiedzi te słwa, które sama wypowiedziałabym. Moja wizja DT to dom, który pracuje z psiakami, uczy domowych zachowań, w przypadku Dwupaku, stara się , by psie przyjaciółki potrafiły żyć i być szczęśliwe też osobno. Oczywiście samo to się nie robi; do tego trzeba pracy i Ty wiesz o tym najlepiej. Problem w tym, że ja nie znam takiego domu oprócz...Twojego. Praca ze zwierzakami, serce, rozum, cierpliwość, wspaniałe relacje na bieżąco. Takie jest moje zdanie. I co robić??? Quote
mestudio Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Danusiu, a Murka? Jest fantastycza, byłam, widziałam, zaglądam na jej wątki. Ja nie potrafię się chwilowo zadeklarować czy bym je zabrała. Może za jakiś czas, ale do tego czasu to może coś dobrego się wydarzy. Ja pamiętam jak Lisiowa w czerwcu próbowała wyskakiwać przez okno z rozpaczy:-), a tu mamy dwa radose psy, kontaktowe, a nie to co wycofana Pieguska. Quote
danka4u1 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ewo, byłam tez u Murki i innych miejscach też...fantastycznie, ale...to małe ale czyni róznicę. Do Ciebie mam bezgraniczne zaufanie i ten profesjonalizm, ale nic nie pisałam, bo wiem, jak masz zapsione i jakich atrakcji dostarczają Ci juz nasi poprzedni podopieczni z Obornik... Poza tym i tak nie mamy deklaracji, a po aferze- nota bene nie zakończonej- z Aquifere czuje taki niesmak...Jestem z innego wymiaru i pokolenia i tak juz mam. Quote
moni12 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Kurcze troszkę pieniążków dziewczyny mają , ale troche mało stałych. Quote
moni12 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Oj to super. Dziękujemy bardzo , bardzo !!!!!!!!! Quote
margaret Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 jaka nocna niespodzianka miła, dzięki winter7! Quote
danka4u1 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='winter7']Ja mogę zadeklarować 30 zł/mc. Wielkie dzięki winter i odwiedzaj swój d:loveu:wupak:loveu: [quote name='moni12']Oj to super. Dziękujemy bardzo , bardzo !!!!!!!!! [quote name='margaret']jaka nocna niespodzianka miła, dzięki winter7! Moni i margaret, jak dobrze, ze jesteście i funkcjonujecie w tych godzinach co ja. Jaka to ulga, miec swiadomość, ze nie gadam sama ze sobą po nocach na wątku :loveu::loveu: Zagapiłam się na akcji żebraczej, ale Wy czuwacie:loveu: Quote
winter7 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Nie mogłam odmówić, bo Megii jest chyba z rodziny mojej Lunki, a Peggi ma w genach sznaucerka (a w jednym byłam zakochana... i choć już go nie ma przy mnie, to zawsze będę o nim pamiętać) A niech to. Niech dziewczyny mają po dwie dyszki. Zmieniam deklarację na 40zł/mc. Tylko nie targujcie dakej :) :) Czy już coś wiadomo, jak z wpłatami? Proszę o przypomnienia na pw w numerem konta. Dobrej nocy. Quote
margaret Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 a wiesz danka to ulga też dla mnie bo ja czesto nockami przy kompie a na dogo od pewnej godziny samotnie mi było dotąd:) Quote
MyszkaMiki Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Bardzo przepraszam za offtop. Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt. Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć. Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie. Quote
winter7 Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [quote name='MyszkaMiki']Bardzo przepraszam za offtop. Poszukiwany jest właściciel tego oto bernardyna. jeśli ktoś rozpoznaje psa i wie kto był jego właścicielem proszę o kontakt. Mówiąc krótko piesek ten został zakatowany na śmierć. Dziennikarz gazety wypowiada się, że Straż Miejska we Wrześni złożyła zawiadomienie o podejrzeniu popełnieniu przestępstwa na komisariacie w Czerniejewie. Nie potrafię pojąć takich rzeczy. Ale mam nadzieję, że wszystkie złe uczynki odwrócą swój kierunek i dosięgną tych, którzy się ich dopuszczają!!!!!!!!! Quote
margaret Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 miałam ci podziękować właśnie winter za kolejną deklarację a tu ....... słów brak, idę poryczeć z bezsilności:( koniecznie dajcie na FB! to juz kolejny benek zakatowany chyba w ostatnich dniach? Quote
Recommended Posts