danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wiem, ze nie stać nas na drogie DT i zawsze boję się wykruszenia deklaracji, ale niechby dwupaczek wyszedł ze schronu..łatwiej będzie o adopcje. Zaproszenia na wątek i prośby o grosiki wysyłam nadal..... Angel., podaj moni nr konta mestudio; to konto na wątku Lisia i Pieguski jest tylko na wpłaty na te pieski. Moze tam trzeba zrobić bazarek, bo z wpłatami kiepsko, a szkoda, bo taki dobry dom i taka miła była atmosfera...Nie nasza wina, ale skarbnik rozpłynął się we mgle... Te rzeczy na bazarek, które Ci posłałam moga tez być na Lisiów.Zresztą Ty zdecydujesz Pisałaś, ze masz jeszcze jakieś fanty, a i ja mogę Ci też podesłać znowu coś, ale to potem, bo Ci tej piwnicy nie starczy..Wiem, jak to w bloku. Rozgladajcie się za jakimś domem dla dwupaku; czas leci. Moze znowu uda mi się podczas nocnej zmiany wyżebrać jakieś grosiki dla M&P Quote
blacky. Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Przepraszam za offa, ale potrzebuje pomocy. Pod Koninem jest pseudo, potrzebuje cioteczek do pomocy, aby pojechać tam i porobić zdjęcia... Proszę o pomoc, tam cierpią psy ! Zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/179858-Pseudo-Hodowla-w-miejsowo%C5%9Bci-Kijowiec-k-Konina!-Gdzie-zg%C5%82osi%C4%87-!-Co-tam-si%C4%99-dzieje Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Szarotka napisał(a):Podniose dwupak :):) Idziesz spać, czy wstajesz? Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 danka4u1 napisał(a):Idziesz spać, czy wstajesz? Ani jedno ani drugie :):) jest 11 rano :):) powinnam sie wziac do pracy:):) Policzcie ile jest deklaracji. Trzeba poszukac miejsca, zobaczyc ile brakuje i potem ostro ruszyc do boju :):) Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jakos nie mogę zmobilizować armii do tego boju.......:shake: :shake: :angryy: :angryy: A deklaracji mamy może na jednego psiaka..róznie to potem bywa. Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 danka4u1 napisał(a):Jakos nie mogę zmobilizować armii do tego boju.......:shake: :shake: :angryy: :angryy: A deklaracji mamy może na jednego psiaka..róznie to potem bywa. Jest taka zasada, ze trzeba najpierw wiedziec ile sie ma uzbierac. Czyli ile mamy a ile chcemy, no i jakies miejsce musi byc. Szukalyscie juz jakiegos miejsca ?? Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Były długie rozważania na ten temat jakiś czas temu, ale ...rozpłynęło się wszystko i ucichło. Fakt, wtedy z deklaracjami stalismy gorzej. Na temat DT mam blade pojecie. Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 O a gdzie sa teraz dziewczyny ?? bo lepiej znalezc cos blizej. Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 piove napisał(a):Wpłaciłam swoje grosiaki...a niech mają me ukochane suniaki! Dziękujemy ślicznie, piove:loveu: Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 To kto ma jakis hotel kolo Poznania. Moze by Obraczus zapytac, Ona ma pojecie. Quote
Szyna13222 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Klika propozycji: http://www.farma-u-herty.com/ http://www.dalmat.neostrada.pl/ http://www.hotelrex.pl/cennik/ http://republika.pl/brzdac/podstrony%20PL/hotel/hotel.html Nie wiem czy jak na taki hotelik, ceny są wysokie bo sie nie zbyt na tym znam. W tym ostatnim nie ma cennika (przynajmniej nie zauważyłam) wiec chyba trzeba by bylo napisac do nich na meila ile biora za psy Quote
margaret Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 myślę że hotel powinien zamknąć się w cenie 300 do 350 za jedną, można też pytać na dogo o DT za koszty karmy i weta Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jakie duze sa sunie. Jak sposorowalam Faxa i Kamelka to placilismy 600 zl. na obu. Quote
Mersi1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Witam na U Pegi i Megi :D Sunie są takie przed kolana. Megi jest troszkę większa od Pegi :) Ona naprawdę się kochają i to bardzo. Dlatego zastanawiam się czy jak pójdą do DT lub do Hotoliku, czy ich nie rozłączą :( Bo wiem że one bez siebie by nie wytrzymały... Pamiętam jak kiedyś wzięłysmy je osobno na spacery, to całą drogę się obracały, a Pegi potem zaczęła szczekać i szukać Megi, aż w końcu usiadla i nie chciała iść, a jak się zobaczyły to były mega radosne;) Quote
danka4u1 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Szyna13222']Klika propozycji....... ........... Nie wiem czy jak na taki hotelik, ceny są wysokie bo sie nie zbyt na tym znam. W tym ostatnim nie ma cennika (przynajmniej nie zauważyłam) wiec chyba trzeba by bylo napisac do nich na meila ile biora za psy Szyna, dzieki, ze poszukałaś namiary na hoteliki. Przejrzałam je, ale ceny sa powalające, jak na nasze możliwości i to sa chyba raczej hoteliki nastawione na hotelowanie zwierzaków przez okres nieobecności właściciela- wczasy, wyjazd- Szukamy dalej [quote name='Szarotka']Jakie duze sa sunie. Jak sposorowalam Faxa i Kamelka to placilismy 600 zl. na obu. A gdzie był Fax i kamel ? Kiedys miałam ten watek, ale nie mogę go teraz odszukać. Quote
moni12 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Jak to rozłączą???My płacimy i my mówimy , ze sunie muszą być razem!!!!!!!!!! Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Tez nie pamietam gdzie oni byli, ale napisze do PatiZabrze, bo to ona ten watek prowadzila.........Chlopakom tam bylo dobrze i byli razem i niemalze raze odeszli ............. Quote
margaret Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Szarotko dowiedz się, ja mam namiar na hotelik na Dolnym śląsku, u kikou, tam starsze pieski w naprawdę dobrych warunkach, tylko nie wiem czy miejsca się znajdą.... Quote
Szarotka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 To sie spytaj u kikou, a ja poszukam Pati. Quote
margaret Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ok jutro zadzwonię do kikou, dopytam, o cenę, warunki i wolne miejsca, wtedy trzeba by jeszcze pomyśleć o transporcie, bo to kawałek od was na południe Quote
moni12 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dzięki Szarotka i Margaret. Takich dobrych duszyczek dwupakowi było potrzeba. Jak ktoś chce pomóc suniom i wpłacic przez pay pala do do mnie. Quote
danka4u1 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dzięki, ze jesteście. Sama nic nie załatwię, a przez cały dzień odnosiłam wrazenie, ze rozmawiam sama ze sobą...dopiero Wy przyszłyśie- siostry z nocnej zmiany. Szarotka napisał(a):To sie spytaj u kikou, a ja poszukam Pati. Byłam na wątky Faxia i kamelka. Byli w Przebieczanach- okolice Wieliczki ,o ile nie mylę się i moje strony.. margaret napisał(a):ok jutro zadzwonię do kikou, dopytam, o cenę, warunki i wolne miejsca, wtedy trzeba by jeszcze pomyśleć o transporcie, bo to kawałek od was na południe Dzięki Margaret. Biegnę policzyć deklaracje. moni12 napisał(a):Dzięki Szarotka i Margaret. Takich dobrych duszyczek dwupakowi było potrzeba. Jak ktoś chce pomóc suniom i wpłacic przez pay pala do do mnie. Wiem, moni, że na Ciebie mozna zawsze liczyć. Quote
margaret Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 o Przebieczanach słyszałam juz nieco dobrego:) Quote
Recommended Posts