Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyszlam w odwiedziny. Narazie tez nie moge, ale jak mi cos zostanie to postaram sie chociaz jakas jednorazowke dozucic, ale to dopiero w nastepnym miesiacu, bo na ten wyslalam.

Posted

Och, Szarotka z moich rodzinnych gór zawitała do nas:loveu::loveu:; Dobrze, bo ciotki dzis zapomniały wyprowadzić dwupak na wieczorny spacer:mad:
A może jeszcze jakiś nocny aniołek przyjdzie z grosikiem dla M&P.....???

Posted

dominikabankert napisał(a):
na razie zaznaczam jutro poczytam i pomysle

Dzięki za przybycie. Poczytaj jutro i odwiedź nas.

Szarotka napisał(a):
A rozsylalyscie watek ?? zrobilyscie wydarzenie na f.b.??

Szarotko kochana, mnie już palce spuchły od rozsyłania wątku..:shake::shake:.nie wiem, czy ktoś jeszcze rozsyła.:shake: :shake: Przydałaby mi sie pomoc. Wydarzenie na fb ma; allegro też, jakieś ogłoszenia...
Myslę, ze czas byłoby przymierzyć się do pełnych deklaracji i szukaniu dobrego DT, a ewntualny DS szukać cały czas.
Ale ja sama nie bedę decydować..:shake:

Posted

Dziewczyny czas na dobre sny, z dobrymi zakończeniami:)
zaraz robię przelew,
jestem za tym, żeby już ugadywać jakiś DT/hotelik, jednocześnie ze zbieraniem deklaracji, inaczej trudno będzie o deklaracje, jeśli nie będzie wizji tymczasu
ja niestety nie mogę pomóc w szukaniu DT, nie mam orientacji w tym, ale może inni dogomaniacy podpowiedzą?
żal, że one tak długo w schronie....:(
dobrze że mają siebie nawzajem,
moje obie wyżełkowate bardzo były straumatyzowane schronem, zwłaszcza Sepia która spędziła tam niemal 2 lata, nie wiemy ile lat mają, o Petrze nie wiemy prawie nic - wyciągnięto ją z okropnej umieralni, mają wątki na dogo, tylko nie chcę tu zaśmiecać:) teraz najważniejsze są Peggy i Meggy (świetnie nazwane:) )

Posted

Margaret, ogladałam wczoraj galerię Twoich psiaków Petry i Sepi- weszłam tam z Twojego podpisu. Piękne psiaki, a wątek podaj- odwiedzimy slicznoty, a Meggi i Peggi nie pogniewają się na pewno.
Dziekujemy za pomoc, a jesli chodzi o szukanie DT, masz rację, ale bardzo kiepsko stoimy z deklaracjami...
Jak przyjdzie ranna zmiana, trzeba obliczyc finanse i szukać domu dla nierozłącznych biedactw.Juz jedna taka parę nierozłączną z Obornik- czyli z tego samego schroniska- mamy umieszczoną w DT. Dwa staruszki- zakochana para piesek i sunia. Serce rosnie, jak ogladamy zdjęcia uratowanych psiaków i czytamy o nich relacje.

Posted

Liczcie co macie, ja myślałam , że nie jest źle jak popatrzyłam na 1szą stronę i informacje finansowe, jestem pewna, że ludzie wolą adoptować psy z domów niż ze schronu, po prostu są to juz nieco sprawdzone psiaki, wiadomo jak się zachowują w domu, są podleczone, zadbane, pachnące, ładniejsze siłą rzeczy...
będę zaglądać systematycznie do P&M:)

Wątek Petry - czarnulki: http://www.dogomania.pl/threads/176845-KOSZALIN-wyżlica-PETRA.-Odnalazła-swoją-Rodzinę.-...we-Wrocławiu-)
Wątek Sepii - tej w sepii:) http://www.dogomania.pl/threads/184349-5-6letnia-nakrapiana-WY%C5%BBLICA-w-schronisku-w-Jedrzejewie?p=14557079

danka ty też nocną zmianę odrabiasz czy cierpisz na bezsenność?:)

Posted

[quote name='Szarotka']Ma nieczyste sumienie :):)
Za nieczyste sumienie już " odpokutowałam" zbanowana niedawno- nie wiem, czy to psiakom wyszło na zdrowie...-
Mnie nie. Jestem chora, co oznacza, ze nie muszę jutro/dzis iść do szkółki. Zreszta taka moja uroda- nocna, a rano kłopoty ze spionizowaniem sie, ale mam tak od zawsze...Żyję mimo to, a i pare rzeczy mozna w nocy " ogarnąć"- psie sprawy, domowe, teraz jeszcze mnóstwo zaległych popraw szkolnych, które głupia sobie narobiłam na swoją biedę..
I tak jedno oko na dogo, drugie do popraw, a nawet mam trzecie, bo gotuje mi sie obiad na jutro. Pewnie coś z tego sknocę..

Margaret, pochodziłam sobie trochę z Petrą i Sepią, ale chyba za póxno na takie spacery. Zazdroszczę Ci takich slicznot i to dwóch...
Widzę, ze masz w podpisie nasz dwupak. Dzięki. Czuję, ze przyniesiesz psiakom - szczęście :loveu:

Posted

[quote name='danka4u1']Witam Was. Dwupaczku, pusto dzis i Ciebie.
Angel, na jakie konto moni12 ma przesłać pieniądze?
Szukamy DT dla dwupaku? Zastanówmy się nad tym i szukajmy...

mysle ze mestudio :) szukamy, szukamy.. ale w miare taniego..

Posted

Angel napisał(a):
okej, jak tylko ogarne troche dotychczasowe bazarki to obiecuje dla Lisiów z fantami od danusi :loveu: tylko musze tamte ogarnac..

przesakuja dziwnie te posty...