Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A kto zrobi allegro?
My robimy wszystkim naszym tymczasom wyróżnione, pogrubione i koszt zamyka się w 15 zł na 14 dni. Prawie wszystkie psy od nas znajdują domy dzięki allegro.

Posted

mestudio napisał(a):
A kto zrobi allegro?
My robimy wszystkim naszym tymczasom wyróżnione, pogrubione i koszt zamyka się w 15 zł na 14 dni. Prawie wszystkie psy od nas znajdują domy dzięki allegro.

to musimy uzgodnic :D 15 zł to nie dużo tym bardziej że dwupak ma kase :loveu:

Posted

aniao napisał(a):
dzień dobry dziewczynki :)

dzien dobry powiedz psinkom osobiscie ,psy beda mialy na miejscu z Ciebie wieksza korzysc ,gdyz z Twojego postu nie potrafia sie radowac:shake::-(

Posted

aniao napisał(a):
Twoje posty za to dużo wnoszą.. jak zwykle

vize versa
ja w przeciwiestwie do ciebie czynnie pomagam psom ,a nie wirtualnie.to duza jest roznica.nie trzeba pisac blabal nalezy czynic .Pisac mozna duzo ,a co z tego maja psy?

Posted

xxxx52 napisał(a):
vize versa
ja w przeciwiestwie do ciebie czynnie pomagam psom ,a nie wirtualnie.to duza jest roznica.nie trzeba pisac blabal nalezy czynic .Pisac mozna duzo ,a co z tego maja psy?

sorry, ale nie będę z Tobą dyskutować

Posted

[quote name='Angel']to musimy uzgodnic :D 15 zł to nie dużo tym bardziej że dwupak ma kase :loveu:[/QUOTE]

To uzgadniajcie, ja właśnie zawiozłam dziś drugiego pieska w tym miesiącu do domku dzięki allegro. Tym samym pozostalo mi tylko 8 pieseczków:-). Allegro jest bardzo skutecze, przynajmniej w przypadku moich nabytków.

Posted

[quote name='xxxx52']vize versa
ja w przeciwiestwie do ciebie [B]czynnie pomagam psom[/B] ,a nie wirtualnie.to duza jest roznica.nie trzeba pisac blabal nalezy czynic .Pisac mozna duzo ,a co z tego maja psy?[/QUOTE]

Woooooooooow, szacun :evil_lol: A jak pomagasz dwupakowi???

I co swoją wypowiedzią wniosłaś do naszego wątku? Poza gorszą atmosferą, rzecz jasna?

Posted

[quote name='Diora']Woooooooooow, szacun :evil_lol: A jak pomagasz dwupakowi???

I co swoją wypowiedzią wniosłaś do naszego wątku? Poza gorszą atmosferą, rzecz jasna?[/QUOTE]
Jezeli nie mozna ich rozdzielic to nie mam mozliwosci im pomoc w adopcji.Juz pojedynczo wyadoptowac do domowy<ch warunkow byloby trudno ,ale jeszcze do przeskoczenia ,ale razem duze grube ,seniorki bez dokladnej znajomosci czy potrafia sie odpowiednio zachowac w domu to musialby cud sie stac.Dla jednej byloby trudno ale jest mozliwe ,ala dla dwoch razem to nie widze zadnej szansy domowej adopcji .Prawdopodobnie zmuszone beda zamieszkac w schronisku i tylko w budach ,co uwazam ,ze to byloby duzym nieporozumieniem.Czytajac ten watek mam tylko pesymistyczne mysli ,szkoda ,ze tylko pesymistyczne bo jeszcze mam w glebi iskierke nadziei.

Posted

[quote name='Diora']Woooooooooow, szacun :evil_lol: A jak pomagasz dwupakowi???

I co swoją wypowiedzią wniosłaś do naszego wątku? Poza gorszą atmosferą, rzecz jasna?[/QUOTE]

Dziewczyny - proszę, nie reagujcie na upierdliwą marudę ( widziałam ją na innych wątkach i wszędzie tak samo mąci) - szkoda dobrej energii na takie coś, bo ona się zdecydowanie nakręca podjudzaniem... Ja nie mam zamiaru się w to bawić...Jak ją będziemy ignorować to poleci siać zamęt gdzie indziej... :flop:

A teraz do konkretów - po pierwsze Danusia powinna wrócić w tym tygodniu :loveu:, a co do Allegra to robimy wypasione na miesiąc (czyli przelewam 30 zł przez Paypala) - Więć kto je zrobi? Pewnie i tak poczekamy na Danusię, ale wiem, że są tu uzdolnione allegrowo dziewczyny...;)

edit: czy to konto Paypal na które wysyłałam kasę jest wciąż aktualne?

Posted

Miałam ogromną ochotę coś jeszcze napisać, ale masz rację- dlatego się powstrzymam :cool3: :diabloti:

Dziewczyny, ja też jestem ZA "wypasionym" allegro.
[B]Mestudio, [/B]a może Ty byś nam pomogła? :oops:

Posted

kurczę ja muszę sobie założyć konto na allegro takie specjalne do ogłaszania psiaczków, bo często jest z tym problem. tylko będę musiała jeszcze wykombinować jakiś fajny szablon. a może kupię na bazarku czy coś..

Posted

Danusia i ban .... nie wierzę , jednak trzymam kciuki za domek dla suniek - wierzę się znajdzie :happy1: Mam 10 myszek bazarkowych - takich wirtualnych ... czy chciałybyście je ode mnie do dalszego "odsprzedania"? Zawsze to parę grosików .... proszę o wiadomośc na pw

Posted

[quote name='animalon']Danusia i ban .... nie wierzę , jednak trzymam kciuki za domek dla suniek - wierzę się znajdzie :happy1: Mam 10 myszek bazarkowych - takich wirtualnych ... czy chciałybyście je ode mnie do dalszego "odsprzedania"? Zawsze to parę grosików .... proszę o wiadomośc na pw[/QUOTE]

pewnie tylko nie orientuje sie w tym ;p
ja miałam byc we ferie u dziewczyn codziennie.. i sie rozchorowałam :(

Posted

[quote name='Diora']Miałam ogromną ochotę coś jeszcze napisać, ale masz rację- dlatego się powstrzymam :cool3: :diabloti:

Dziewczyny, ja też jestem ZA "wypasionym" allegro.
[B]Mestudio, [/B]a może Ty byś nam pomogła? :oops:[/QUOTE]

Ja nie widzę problemu, robię różnym psiakom u mnie w DT i czasami innym jak mam trochę kasy. Oto przykładowe, może być inne, ale w takim szablonie można dużo zdjęć gratis umieścić. A TZ jest informatykiem to różności robi.
[URL]http://allegro.pl/suka-suczka-lagodna-wesola-przyjazna-szuka-domu-i1429456187.html[/URL]

W styczniu dzięki allegro pojechały od nas do super domków dwa pieski. Super początek roku.

Posted

Przeciez możemy teraz "wyłożyć" pieniądze z oszczędności Meggi i Peggi. Im szybciej będą miały ogłoszenie, tym lepiej :) Co Wy na to? Już niedługo i tak dojdzie przelew od jogolci...