Angel Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 cisza u dziewczyn :( Danusiu wracaj !! bez cb marnie tu jest :( wracaj :loveu: Quote
jogolcia@pdx Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Danusia jest na FB - hihihihihih, wreszcie jakiś kontakt...... Quote
mestudio Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 A kto zrobi allegro? My robimy wszystkim naszym tymczasom wyróżnione, pogrubione i koszt zamyka się w 15 zł na 14 dni. Prawie wszystkie psy od nas znajdują domy dzięki allegro. Quote
Angel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 mestudio napisał(a):A kto zrobi allegro? My robimy wszystkim naszym tymczasom wyróżnione, pogrubione i koszt zamyka się w 15 zł na 14 dni. Prawie wszystkie psy od nas znajdują domy dzięki allegro. to musimy uzgodnic :D 15 zł to nie dużo tym bardziej że dwupak ma kase :loveu: Quote
xxxx52 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 widze ,ze tyle osob zajmuje sie dziewczynkami seniorkami i chodzi czesto na spacery ,czy tylko sa to spacery wirtualne osob mieszkajacych w obornikach? Quote
xxxx52 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 aniao napisał(a):dzień dobry dziewczynki :) dzien dobry powiedz psinkom osobiscie ,psy beda mialy na miejscu z Ciebie wieksza korzysc ,gdyz z Twojego postu nie potrafia sie radowac:shake::-( Quote
aniao Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Twoje posty za to dużo wnoszą.. jak zwykle Quote
xxxx52 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 aniao napisał(a):Twoje posty za to dużo wnoszą.. jak zwykle vize versa ja w przeciwiestwie do ciebie czynnie pomagam psom ,a nie wirtualnie.to duza jest roznica.nie trzeba pisac blabal nalezy czynic .Pisac mozna duzo ,a co z tego maja psy? Quote
aniao Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 xxxx52 napisał(a):vize versa ja w przeciwiestwie do ciebie czynnie pomagam psom ,a nie wirtualnie.to duza jest roznica.nie trzeba pisac blabal nalezy czynic .Pisac mozna duzo ,a co z tego maja psy? sorry, ale nie będę z Tobą dyskutować Quote
Angel Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 aniao robi wiele ogłoszeń, odwiedza wątki i była u nas w schronisku na sapcerze z dwupakiem :loveu: wiec nie naskakuj na nia.. Quote
mestudio Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Angel']to musimy uzgodnic :D 15 zł to nie dużo tym bardziej że dwupak ma kase :loveu:[/QUOTE] To uzgadniajcie, ja właśnie zawiozłam dziś drugiego pieska w tym miesiącu do domku dzięki allegro. Tym samym pozostalo mi tylko 8 pieseczków:-). Allegro jest bardzo skutecze, przynajmniej w przypadku moich nabytków. Quote
dara9 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Oj nie było mnie chwilkę ale widzę, że już się allegro szykuje dla dwupaczku :) oby i im, tak jak psiakom od Mestudio, przyniosło szczęście :) Quote
Diora Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='xxxx52']vize versa ja w przeciwiestwie do ciebie [B]czynnie pomagam psom[/B] ,a nie wirtualnie.to duza jest roznica.nie trzeba pisac blabal nalezy czynic .Pisac mozna duzo ,a co z tego maja psy?[/QUOTE] Woooooooooow, szacun :evil_lol: A jak pomagasz dwupakowi??? I co swoją wypowiedzią wniosłaś do naszego wątku? Poza gorszą atmosferą, rzecz jasna? Quote
xxxx52 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Diora']Woooooooooow, szacun :evil_lol: A jak pomagasz dwupakowi??? I co swoją wypowiedzią wniosłaś do naszego wątku? Poza gorszą atmosferą, rzecz jasna?[/QUOTE] Jezeli nie mozna ich rozdzielic to nie mam mozliwosci im pomoc w adopcji.Juz pojedynczo wyadoptowac do domowy<ch warunkow byloby trudno ,ale jeszcze do przeskoczenia ,ale razem duze grube ,seniorki bez dokladnej znajomosci czy potrafia sie odpowiednio zachowac w domu to musialby cud sie stac.Dla jednej byloby trudno ale jest mozliwe ,ala dla dwoch razem to nie widze zadnej szansy domowej adopcji .Prawdopodobnie zmuszone beda zamieszkac w schronisku i tylko w budach ,co uwazam ,ze to byloby duzym nieporozumieniem.Czytajac ten watek mam tylko pesymistyczne mysli ,szkoda ,ze tylko pesymistyczne bo jeszcze mam w glebi iskierke nadziei. Quote
jogolcia@pdx Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='Diora']Woooooooooow, szacun :evil_lol: A jak pomagasz dwupakowi??? I co swoją wypowiedzią wniosłaś do naszego wątku? Poza gorszą atmosferą, rzecz jasna?[/QUOTE] Dziewczyny - proszę, nie reagujcie na upierdliwą marudę ( widziałam ją na innych wątkach i wszędzie tak samo mąci) - szkoda dobrej energii na takie coś, bo ona się zdecydowanie nakręca podjudzaniem... Ja nie mam zamiaru się w to bawić...Jak ją będziemy ignorować to poleci siać zamęt gdzie indziej... :flop: A teraz do konkretów - po pierwsze Danusia powinna wrócić w tym tygodniu :loveu:, a co do Allegra to robimy wypasione na miesiąc (czyli przelewam 30 zł przez Paypala) - Więć kto je zrobi? Pewnie i tak poczekamy na Danusię, ale wiem, że są tu uzdolnione allegrowo dziewczyny...;) edit: czy to konto Paypal na które wysyłałam kasę jest wciąż aktualne? Quote
Diora Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Miałam ogromną ochotę coś jeszcze napisać, ale masz rację- dlatego się powstrzymam :cool3: :diabloti: Dziewczyny, ja też jestem ZA "wypasionym" allegro. [B]Mestudio, [/B]a może Ty byś nam pomogła? :oops: Quote
aniao Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 kurczę ja muszę sobie założyć konto na allegro takie specjalne do ogłaszania psiaczków, bo często jest z tym problem. tylko będę musiała jeszcze wykombinować jakiś fajny szablon. a może kupię na bazarku czy coś.. Quote
animalon Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Danusia i ban .... nie wierzę , jednak trzymam kciuki za domek dla suniek - wierzę się znajdzie :happy1: Mam 10 myszek bazarkowych - takich wirtualnych ... czy chciałybyście je ode mnie do dalszego "odsprzedania"? Zawsze to parę grosików .... proszę o wiadomośc na pw Quote
jogolcia@pdx Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [url=http://www.picturesanimations.com/loving][img]http://www.picturesanimations.com/l/loving/54.gif[/img][/url] Quote
Angel Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='animalon']Danusia i ban .... nie wierzę , jednak trzymam kciuki za domek dla suniek - wierzę się znajdzie :happy1: Mam 10 myszek bazarkowych - takich wirtualnych ... czy chciałybyście je ode mnie do dalszego "odsprzedania"? Zawsze to parę grosików .... proszę o wiadomośc na pw[/QUOTE] pewnie tylko nie orientuje sie w tym ;p ja miałam byc we ferie u dziewczyn codziennie.. i sie rozchorowałam :( Quote
Olena84 Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Ja zdecyduje! MESTUDIO PROSZE BYS ZROBILA DZIEWCZYNOM ALLEGRO WYPASIONE! Quote
mestudio Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='Diora']Miałam ogromną ochotę coś jeszcze napisać, ale masz rację- dlatego się powstrzymam :cool3: :diabloti: Dziewczyny, ja też jestem ZA "wypasionym" allegro. [B]Mestudio, [/B]a może Ty byś nam pomogła? :oops:[/QUOTE] Ja nie widzę problemu, robię różnym psiakom u mnie w DT i czasami innym jak mam trochę kasy. Oto przykładowe, może być inne, ale w takim szablonie można dużo zdjęć gratis umieścić. A TZ jest informatykiem to różności robi. [URL]http://allegro.pl/suka-suczka-lagodna-wesola-przyjazna-szuka-domu-i1429456187.html[/URL] W styczniu dzięki allegro pojechały od nas do super domków dwa pieski. Super początek roku. Quote
Angel Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 okej :D to jogolcia jak wyśle kaske to zrobisz dziewczyna allegro :loveu: Quote
Diora Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Przeciez możemy teraz "wyłożyć" pieniądze z oszczędności Meggi i Peggi. Im szybciej będą miały ogłoszenie, tym lepiej :) Co Wy na to? Już niedługo i tak dojdzie przelew od jogolci... Quote
Recommended Posts