danka4u1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 http://www.goldenline.pl/forum/adopcje-psow/nowy/s/1 To jest link do adopcji psów/ poszukiwaniach DS/DT . Próbowałam zmagać sie z tym portalem, doszłam do tej strony z adopcjami, ale dalej mnie przerosło. Jak zamieszcza sie tam zdjęcia???? Mądre ciotki, wykorzystajmy te sznasę. POMÓŻCIE!!!:loveu::loveu: Quote
pola53 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Niestety, nie należę do tej kategorii, ale z pewnością są takie sprytne, co dadzą sobie z tym radę. Quote
Angel Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 jestem w szkole i tak na chwilke wleciałam. W domu jak bede to postaram sie ogarnąć to :) Quote
danka4u1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 pola53 napisał(a):Niestety, nie należę do tej kategorii, ale z pewnością są takie sprytne, co dadzą sobie z tym radę. Wracasz mi, Polu wiarę w człowieka .to jesteśmy takie dwie.:evil_lol: :evil_lol: mnie powalił na kolana moment, gdy doszło do załączania zdjęć na tym portalu, bo zwykłe ogłoszenia nie przekraczają jeszcze moich możliwości intelektualnych. Angel napisał(a):jestem w szkole i tak na chwilke wleciałam. W domu jak bede to postaram sie ogarnąć to :) Cóż byśmy poczęły bez młodego, zdolnego pokolenia, które urodziło się " z klawiaturą w łapce":evil_lol::evil_lol:, ale dzięki temu dwupak nie zginie. Dwupak i my liczymy na Ciebie Angel, ale najpierw szkoła, bo poprosimy skan ocen za I semestr!!!:evil_lol: :evil_lol: :mad: :evil_lol: CIOTKI, GDZIE WAS WYWIAŁO???? O allegro pamiętam, ale Ola jest nadal chora, pisałam do niej, może rozmawiała ze Selengą. A MOŻE KTOS INNY ZROBI TO WYPASIONE ALLEGRO???? Quote
Angel Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 skan ocen moge dac jak bedzie :D już próbuje dojsc do tego linku i zobaczymy co da sie zorbic :) Quote
danka4u1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Bez Ciebie Angel, ani rusz tutaj. Rozszyfrowuj link, bo do tego miejsca doszłam- po drodze była rejestracja..- napisz potem, jak to działa...na naukę nigdy za późno Quote
Angel Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 już zrobione: http://www.goldenline.pl/forum/2177532/pilnie-poszukuje-wspolnego-domku-dla-2-sun/s/1#39927986 rejestracja a potem założyłam temat. No i zobaczymy o co tam dokładnie chodzi :loveu: coprawda musiałam sie o 2 lata postarzec alee co tam :diabloti: Quote
danka4u1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Oj Ty nasza staruszko!!! Jesteś genialna, wziąwszy pod uwagę " demencję starczą" :evil_lol: :evil_lol: Jak dołączyłas te zdjęcia? Nie było tam takiego czegoś jak przy ogłoszeniach... Allegro mogłoby wyglądać graficznie tak samo. Chodzi o układ- zdjęcie, tekst, zdjecie, tekst itd Quote
Angel Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 danka4u1 napisał(a):Oj Ty nasza staruszko!!! Jesteś genialna, wziąwszy pod uwagę " demencję starczą" :evil_lol: :evil_lol: Jak dołączyłas te zdjęcia? Nie było tam takiego czegoś jak przy ogłoszeniach... Allegro mogłoby wyglądać graficznie tak samo. Chodzi o układ- zdjęcie, tekst, zdjecie, tekst itd hehehe poszło bez żadnych problemów. Poprostu przez program który dodaje foto na dogo to tam poprostu linki wklejałam :) Quote
Angel Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 zrobiłam takze nowy bazarek dla dziewczyn: http://www.dogomania.pl/threads/200191-***ciuszki-pluszaki-i-inne-dla-P-amp-M-!-do-1.02.2011-!-zapraszamy-* Quote
danka4u1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Angel napisał(a):hehehe poszło bez żadnych problemów. Poprostu przez program który dodaje foto na dogo to tam poprostu linki wklejałam :) To mniej więcej juz wiem. Praktycznie okaże się...dzięki Angel napisał(a):zrobiłam takze nowy bazarek dla dziewczyn: http://www.dogomania.pl/threads/200191-***ciuszki-pluszaki-i-inne-dla-P-amp-M-!-do-1.02.2011-!-zapraszamy-* BAZAREK !!!:multi::multi: Rozsyłać dziewczyny i kupować!!!:multi: Quote
kasia8579 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ale ja tu dawno nie zaglądałam :roll: Jak śliczne Suńki się mają ? ;):diabloti: Quote
danka4u1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 :loveu:Plusiki za aktywność i odwiedzenie dwupaku.:loveu: Reszta ma nieobecnośc nieusprawiedliwioną i będzie opodatkowana na bezdomne psy:mad::mad::mad: [quote name='kasia8579']Ale ja tu dawno nie zaglądałam :roll: Jak śliczne Suńki się mają ? ;):diabloti: Suńki mają się chyba dobrze, ale o to należy zapytać Angel. Myślę, że dobrze, jak na schronowe warunki, ale DOMU, DOMU im potrzeba i allegro przydałoby się....:loveu: [quote name='dara9']Ja zaglądam na sekundkę do dziewczynek! Doceniamy, Dariu...wielki plus za aktywność.:loveu::loveu::loveu: Psinki lubią być budzone świtkiem, w przeciwieństwie do nas...:shake::shake: [quote name='aniao']dobry wieczór dwupaczku! Dobry wieczór, dobry wieczór, mam nadzieję, że jeszcze nie dobranoc i późny wieczór przyniesie jeszcze coś dobrego dwupaczkowi. Quote
moni12 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 No no hola hola z tymi nieusprawiedliwionymi nieobecnościami! Jestem . Kochane a czy sunie sa wrzucone na allegro? Quote
danka4u1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 moni12 napisał(a):No no hola hola z tymi nieusprawiedliwionymi nieobecnościami! Jestem . Kochane a czy sunie sa wrzucone na allegro? No trudno...witamy, usprawiedliwiamy, ale cioteczka Moni i tak już opodatkowała się dobrowolnie i to z nadmiarem ... Ale nam i dwupaczkowi pewnie też miło, że nie wieje tutaj pustką. Allegra nie mają. Nikt nie potrafi zrobić...ja sie staram znależć osobę, ale jak do tej pory..nic Quote
moni12 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 To poszukamy wspólnie! W kupie siła haha Quote
danka4u1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dzieki Moni. Szkoda, że o tej porze taka nas mała kupa, ale każdy funkcjonuje wtedy, gdy pozwolą mu obowiązki w realu Quote
moni12 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Oj Danuś nie mów o obowiązkach bo wtedy to juz zupełnie na dogo bym nie była.Są rzeczy wazne i wazniejsze (psy w potrzebie).Stanę na głowie , chociaz sprtsmenka żadna ze mnie ,ale allegro musi być dla P@M Quote
danka4u1 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Dzięki, kochana. Gdybys znalazła kogoś takiego, to oczywiście kasa będzie....wszystkim dziękujemy za pomoc. Zobaczcie, jakie cudo wyprodukowała nieoceniona Angel:loveu::multi::loveu: http://www.goldenline.pl/forum/21775...n/s/1#39927986 Quote
danka4u1 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [SIZE="3"]Dzisiaj śniegowa Peggunia mówi Wam [SIZE="3"]dobranoc i przypomina się.:loveu: Taki numer z rozdzieleniem psiaków tylko....na wątku jest możliwy, a tak to [SIZE="3"]ZAWSZE RAZEM. Quote
mestudio Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 danka4u1 napisał(a):Dzięki, kochana. Gdybys znalazła kogoś takiego, to oczywiście kasa będzie....wszystkim dziękujemy za pomoc. A jakie te Allegro miałoby być? TZmestudio Quote
_Goldenek2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/200255-Oblany-wrzątkiem-przez-właściciela-Dziadzio-Śpiewak-szuka-swojego-domu./page2 Nie chodzi o kasę, ale o pomoc w szukaniu domu... Pomóżcie proszę temu skrzywdzonemu psiakowi. Quote
Olena84 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Angel zadnych dwoj ma nie byc!!! Melduje sie u dziewczyn dzis! A ja caly czas sie boje, ze ktos zaadoptuje jedna z nich:(... Ok, juz nie kracze.... Quote
Recommended Posts