Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pola53 napisał(a):
Niestety, nie należę do tej kategorii, ale z pewnością są takie sprytne, co dadzą sobie z tym radę.

Wracasz mi, Polu wiarę w człowieka .to jesteśmy takie dwie.:evil_lol: :evil_lol: mnie powalił na kolana moment, gdy doszło do załączania zdjęć na tym portalu, bo zwykłe ogłoszenia nie przekraczają jeszcze moich możliwości intelektualnych.

Angel napisał(a):
jestem w szkole i tak na chwilke wleciałam. W domu jak bede to postaram sie ogarnąć to :)

Cóż byśmy poczęły bez młodego, zdolnego pokolenia, które urodziło się " z klawiaturą w łapce":evil_lol::evil_lol:, ale dzięki temu dwupak nie zginie. Dwupak i my liczymy na Ciebie Angel, ale najpierw szkoła, bo poprosimy skan ocen za I semestr!!!:evil_lol: :evil_lol: :mad: :evil_lol:
CIOTKI, GDZIE WAS WYWIAŁO????

O allegro pamiętam, ale Ola jest nadal chora, pisałam do niej, może rozmawiała ze Selengą.
A MOŻE KTOS INNY ZROBI TO WYPASIONE ALLEGRO????

Posted

Oj Ty nasza staruszko!!! Jesteś genialna, wziąwszy pod uwagę " demencję starczą" :evil_lol: :evil_lol:
Jak dołączyłas te zdjęcia? Nie było tam takiego czegoś jak przy ogłoszeniach...
Allegro mogłoby wyglądać graficznie tak samo. Chodzi o układ- zdjęcie, tekst, zdjecie, tekst itd

Posted

danka4u1 napisał(a):
Oj Ty nasza staruszko!!! Jesteś genialna, wziąwszy pod uwagę " demencję starczą" :evil_lol: :evil_lol:
Jak dołączyłas te zdjęcia? Nie było tam takiego czegoś jak przy ogłoszeniach...
Allegro mogłoby wyglądać graficznie tak samo. Chodzi o układ- zdjęcie, tekst, zdjecie, tekst itd

hehehe poszło bez żadnych problemów. Poprostu przez program który dodaje foto na dogo to tam poprostu linki wklejałam :)

Posted

Angel napisał(a):
hehehe poszło bez żadnych problemów. Poprostu przez program który dodaje foto na dogo to tam poprostu linki wklejałam :)

To mniej więcej juz wiem. Praktycznie okaże się...dzięki

Angel napisał(a):

BAZAREK !!!:multi::multi: Rozsyłać dziewczyny i kupować!!!:multi:

Posted

:loveu:Plusiki za aktywność i odwiedzenie dwupaku.:loveu: Reszta ma nieobecnośc nieusprawiedliwioną i będzie opodatkowana na bezdomne psy:mad::mad::mad:
[quote name='kasia8579']Ale ja tu dawno nie zaglądałam :roll:
Jak śliczne Suńki się mają ? ;):diabloti:
Suńki mają się chyba dobrze, ale o to należy zapytać Angel. Myślę, że dobrze, jak na schronowe warunki, ale DOMU, DOMU im potrzeba i allegro przydałoby się....:loveu:

[quote name='dara9']Ja zaglądam na sekundkę do dziewczynek!
Doceniamy, Dariu...wielki plus za aktywność.:loveu::loveu::loveu: Psinki lubią być budzone świtkiem, w przeciwieństwie do nas...:shake::shake:

[quote name='aniao']dobry wieczór dwupaczku!
Dobry wieczór, dobry wieczór, mam nadzieję, że jeszcze nie dobranoc i późny wieczór przyniesie jeszcze coś dobrego dwupaczkowi.

Posted

moni12 napisał(a):
No no hola hola z tymi nieusprawiedliwionymi nieobecnościami! Jestem . Kochane a czy sunie sa wrzucone na allegro?

No trudno...witamy, usprawiedliwiamy, ale cioteczka Moni i tak już opodatkowała się dobrowolnie i to z nadmiarem ...
Ale nam i dwupaczkowi pewnie też miło, że nie wieje tutaj pustką.
Allegra nie mają. Nikt nie potrafi zrobić...ja sie staram znależć osobę, ale jak do tej pory..nic

Posted

Oj Danuś nie mów o obowiązkach bo wtedy to juz zupełnie na dogo bym nie była.Są rzeczy wazne i wazniejsze (psy w potrzebie).Stanę na głowie , chociaz sprtsmenka żadna ze mnie ,ale allegro musi być dla P@M

Posted

[SIZE="3"]Dzisiaj śniegowa Peggunia mówi Wam [SIZE="3"]dobranoc i przypomina się.:loveu:
Taki numer z rozdzieleniem psiaków tylko....na wątku jest możliwy, a tak to [SIZE="3"]ZAWSZE RAZEM.