Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam latajace dzieci i często mnie obdarzają przychówkiem. Króliś teraz kica po domu, a Oskar jest zapudłowany w zamkniętym pokoju. Nie znam jego reakcji na Wafla i wolę nie próbować, bo dziadek zrobił się mocno zgryźliwy na stare lata. Z poprzednim królisiem Kubą- dla mnie on nazywał się Kubełek- Oskar żył w symbiozie prawie i dwa futrzaki kicały sobie luzem. Teraz moje serce jest rozdarte między zamknięty pokój i resztę mieszkania...
Wiem, ze masz karny dyżur- sama sobie taki wyznaczyłaś- do 5, ale o której godzinie wstajesz? Kobieto, pomrzemy chyba przez to dogomaniackie uzaleznienie !!
Resztę wątkowiczów skarzemy na ciężkie roboty za ciągłe nieobecności.:mad::mad:

Posted

[quote name='danka4u1']Mam latajace dzieci i często mnie obdarzają przychówkiem. Króliś teraz kica po domu, a Oskar jest zapudłowany w zamkniętym pokoju. Nie znam jego reakcji na Wafla i wolę nie próbować, bo dziadek zrobił się mocno zgryźliwy na stare lata. Z poprzednim królisiem Kubą- dla mnie on nazywał się Kubełek- Oskar żył w symbiozie prawie i dwa futrzaki kicały sobie luzem. Teraz moje serce jest rozdarte między zamknięty pokój i resztę mieszkania...
Wiem, ze masz karny dyżur- sama sobie taki wyznaczyłaś- do 5, ale o której godzinie wstajesz? Kobieto, pomrzemy chyba przez to dogomaniackie uzaleznienie !!
Resztę wątkowiczów skarzemy na ciężkie roboty za ciągłe nieobecności.:mad::mad:

To i tak lepsze niż z moje walki z komputrem od zeszłego tygodnia... żeby go itp., itd.... co to ja jestem komputerowiec, do jasnej anielki? Ludziska, pożałujcie mnie trochę, bo dostanę cósia ...:(

Posted

Ja Cię PODZIWIAM. To ma działać , a jak te czary sie odbywają , to już nie mój rozum blondynki.
Delfy, jesteś WIELKA [SIZE=2]albo biedna, Ty moja, bardzo biedna.:placz::placz::placz::placz:
Wybierz sobie, co chcesz.

Posted

[quote name='danka4u1']Ja Cię PODZIWIAM. To ma działać , a jak te czary sie odbywają , to już nie mój rozum blondynki.
Delfy, jesteś WIELKA [SIZE=2]albo biedna, Ty moja, bardzo biedna.:placz::placz::placz::placz:
Wybierz sobie, co chcesz.

Kochana jesteś Danusia - cmok, albo kilka (wybierz opcję :))... i chyba znalazłam powód problemu z komputrem ( ja je kocham, ale nie pozwolę się tak traktować) ;-)

Posted

[quote name='danka4u1']Przecież jest dzień. Spójrz za okno

U mnie jest noc :):) i ciemno, wlasnie wrocilam z palenia ogniska :):)

Chce Was zaprosic na watek suni, gdzie nikogo nie ma procz mnie i zalozycielki watku:
http://www.dogomania.pl/threads/206929-Kama-z-Orzechowic-ma-szanse-na-DT.-Bardzo-potrzebne-wsparcie-finansowe.?p=16788263#post16788263

Mamy dt. i jednego deklarujacego. Ja sie pewnie tez dorzuce, ale potrzebujemy wiecej osob. Danusia Ty jestes specjalistka od rozkrecania watkow. :):)

Posted

[quote name='danka4u1']Czyli kochasz za wszystko i mimo wszystko. samo życie.
Czy Ciebie też straszę, bo Szarotka się mnie boi:evil_lol:[/QUOTE]

Bede Cie tez kochac jak mi pomozesz ten watek rozkrecic :):)

Posted

[quote name='danka4u1']Czyli kochasz za wszystko i mimo wszystko. samo życie.
Czy Ciebie też straszę, bo Szarotka się mnie boi:evil_lol:[/QUOTE]

No co Ty??? Czyż można się bać aniołów??? Kocham i Anioły (pod każdą postacią) i komputry (dopóki robią co chcę), i insze stwory.... ;-)
Chyba naprawiłam dziadostwo................. ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh................. lalllalalalallala, do następnego razu....................

Posted

[quote name='Szarotka']U mnie jest noc :):) i ciemno, wlasnie wrocilam z palenia ogniska :):)

Chce Was zaprosic na watek suni, gdzie nikogo nie ma procz mnie i zalozycielki watku:
http://www.dogomania.pl/threads/206929-Kama-z-Orzechowic-ma-szanse-na-DT.-Bardzo-potrzebne-wsparcie-finansowe.?p=16788263#post16788263

Mamy dt. i jednego deklarujacego. Ja sie pewnie tez dorzuce, ale potrzebujemy wiecej osob. Danusia Ty jestes specjalistka od rozkrecania watkow. :):)
U mnie tez zaczyna być jasno. Wrócę, jak zrobi się ciemnie, -----jak to na duchy ciemności przystało.
Szarotko, wejdę na wątek, ale nie dziś, bo czuję się już rozkręcona jak ten wątek, a co do specjalistek- to sądzę, ze obie powinnyśmy tam być.
Szczerze- zaczynają mnie przerastać wątki, rozkręcanie, nie ogarniam...ale wejdę. specjalnie dla Ciebie , mój Ty górski kwiatuszku ( z moich stron) i dla psiaka.
Trochę się boję...

Posted

[quote name='danka4u1']Byłam. Tam są DWIE przyjaciółki. Czyżbyśmy miały być specjalistkami od dwupaków ???[/QUOTE]

Nie wiem czy jest miejsce w dt., dowiemy sie jutro.

Posted

Witam Was wszystkie i dwupaczka...przy okazji też:loveu:
U nas dziś 2 stopnie- maj!!- i leje, jakby miał być potop boblijny. U dwupaczka pewnie też, bo to niedaleko.
[quote name='chi23']Ja cosik naskrobię o dziewuszkach;)[/QUOTE]
Dzięki chi za pomoc. Zaczynają mnie przerastać te wszystkie " dwupaki" i tercety, a doba nie chce się wydłużyc:shake:
Zdjecia mają piękne. Moze ktoś je przygarnie i da dach nad głową na zawsze i na zawsze swoje serce.
Chociaż wydaje się, że juz pokochały Ulę i..wzajemnie;);) nie mylę się, Ula. Kochany ten radosny, obornicki dwupak:loveu:

Posted

Meggi i Peggi - nierozłączne przyjaciółki.
Całe swoje życie spędziły za schroniskowymi kratami.
Obydwie suczki mają po okóło 7 lat. Są wysterylizowane. Są raczej średniego wzrostu, ich stan zdrowia jest dobry. W stosunku do innych zwierząt i dzieci są łągodne. Nie mają specjalnych wymagań, mogą mieszkać zarówno z rodziną z dziećmi jak i osobą samotną, preferowany jest dom z ogrodem. Peggy potrzebuje trochę czasu na oswojenie się z nowym miejscem. Obecnie znajdują się w domu tymczasowym w okolicach Częstochowy. Szukają domu stałego na dobre i na złe. Możliwa pomoc w transporcie do nowego domu. Numer kontaktowy: 607099681 Link: http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści
Meggi i Peggi czekają na swojego człowieka!

Albo:

Jesteśmy nierozłącznymi przyjaciółkami, w schronisku spędziłyśmy całe swoje 7-letnie życie. Jesteśmy zdrowe i przyjaźnie nastawione do dzieci i innych zwierząt. Możemy mieszkać zarówno z rodziną z dziećmi jak i z osobą samotną. Zdecydowanie lepiej czujemy się jednak w domu z ogrodem niż w bloku. Jedna z nas - Peggy potrzebuje trochę czasu na zaaklimatyzowanie się w nowym miejscu. Obecnie mieszkamy w domu tymczasowym w okolicach Częstochowy, dobrze nam tutaj ale bardzo chcemy mieć swojego człowieka... Jeśli chciałbyś pokochać nas na dobre i na złe, dzwoń pod numer: 607099681, my czekamy. Możliwa jest pomoc w transporcie do nowego domu.
Nasza strona:
http://www.dogomania.pl/threads/139168-Czy-bycie-dwupakiem-oznacza-dożywotni-schron-pomóż-P-amp-M-dorzuć-grosik-na-ich-szczęści

Teraz mówić co źle to poprawię:lol: