ana666 Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 co do kaszlu moj pies ma taki sam, był leczony,ale nawet jak jej pomogła to po jakimś czasie znów ma, ciagle majakies problemy z krtania i tchawica i tak jak Lalunia kaszle, ostatnio tez była na antybiotyku a znów poszkaszluje ;/ nie wiem czy to jest nie do wyleczenia czy co, a widze ze Lalka ma obrózke to to jej moze jeszcze bardziej podrażnia.. Quote
borysus Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Zadzwonił gościu z Mysłowic, ma dzisiaj przyjechać zobaczyć małą, jak wszystko wypali to mnie z nią zabierze do siebie i może mała zostanie u niego . Trzymajcie kciuki :kciuki: Quote
borysus Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lalunia od dzisiaj mieszka w Mysłowicach w domku z ogródkiem, dwoje większych dzieci, dużo luzu, będzie miała dobrze :) Quote
Yorija Posted August 21, 2010 Posted August 21, 2010 skąd się ten człowiek znalazł? z internetu wypatrzył Lalunię? a tak przy okazji jak był u Was - jak się Otka zachowywała? bała się go bardzo? a wracając do Laluni - bardzo się cieszę i mam nadzieję, że będą jakieś relacje z nowego domu i że cuda Borysie sprawisz i drugiej małej czarnej się domek znajdzie a dla Ciebie wielkie podziękowania za DT dla psiny Quote
borysus Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Zrobiłem wyróżnione allegro i wylookał ;) Otka się schowała pod łóżko :) Quote
ana666 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 zagladam na watek po dłuższej nieobecności i widzie ze super wieści :) zaraz zmienie tytuł. Borysusie, jak wyglada sparawa finansów, przedtem było z tego co pamietam na minusie 85zł, ja dzis wysłałam do Ciebie 35zł z bazarku i 20 ode mnie, razem 55zł, czyli jest na minusie 30zł? czy jeszcze były jakieś wydatki? Chciałabym Ci podziękowac za ten DT, gdyby nie Ty pewnie Lalunia nadal siedziałaby w schronie. Wielkie dzięki :) Quote
borysus Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Myślę, że fotki jakieś będą ;) Facet ma zadzwonic za kilka dni i powiedzieć czy wszystko o.k. to przy okazji poprosze o jakieś zdjęcia Z kasiorą jesteśmy kwita :) , ja tylko chciałem mieć na opłacenie allegro i zwrócenie sianka Otce Quote
Tola^^ Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Super wieści :loveu: Nasza malutka już w DS! :) A był ten domek sprawdzony ? Quote
ana666 Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 czy będą jakieś fotki? jak Lalunia sie sprawuje w nowym domku? :) Quote
transylwania Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Co u Laluni? poprosimy o jakieś jej fotki z nowego domku, czy wszystko ok.? Weszłam tu po dłuższej nieobecności, widzę ta super wiadomość ale potem echo... dajcie foty! Quote
transylwania Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 co u laluni? czy kto wie jak w nowym domku sie ma? Quote
Recommended Posts