Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

co do kaszlu moj pies ma taki sam, był leczony,ale nawet jak jej pomogła to po jakimś czasie znów ma, ciagle majakies problemy z krtania i tchawica i tak jak Lalunia kaszle, ostatnio tez była na antybiotyku a znów poszkaszluje ;/ nie wiem czy to jest nie do wyleczenia czy co, a widze ze Lalka ma obrózke to to jej moze jeszcze bardziej podrażnia..

• 2 weeks later...
Posted

Zadzwonił gościu z Mysłowic, ma dzisiaj przyjechać zobaczyć małą, jak wszystko wypali to mnie z nią zabierze do siebie i może mała zostanie u niego . Trzymajcie kciuki :kciuki:

Posted

skąd się ten człowiek znalazł?
z internetu wypatrzył Lalunię?
a tak przy okazji jak był u Was - jak się Otka zachowywała? bała się go bardzo?

a wracając do Laluni - bardzo się cieszę i mam nadzieję, że będą jakieś relacje z nowego domu i że cuda Borysie sprawisz i drugiej małej czarnej się domek znajdzie
a dla Ciebie wielkie podziękowania za DT dla psiny

Posted

zagladam na watek po dłuższej nieobecności i widzie ze super wieści :) zaraz zmienie tytuł.
Borysusie, jak wyglada sparawa finansów, przedtem było z tego co pamietam na minusie 85zł, ja dzis wysłałam do Ciebie 35zł z bazarku i 20 ode mnie, razem 55zł, czyli jest na minusie 30zł? czy jeszcze były jakieś wydatki?
Chciałabym Ci podziękowac za ten DT, gdyby nie Ty pewnie Lalunia nadal siedziałaby w schronie. Wielkie dzięki :)

Posted

Myślę, że fotki jakieś będą ;)
Facet ma zadzwonic za kilka dni i powiedzieć czy wszystko o.k. to przy okazji poprosze o jakieś zdjęcia

Z kasiorą jesteśmy kwita :) , ja tylko chciałem mieć na opłacenie allegro i zwrócenie sianka Otce

• 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...