Angel Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 borysus przelałam na twoje konto 140 zł :) to od Yorija i innych dogomaniaków :) Na Ottke Quote
Yorija Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Angel napisał(a):borysus przelałam na twoje konto 140 zł :) to od Yorija i innych dogomaniaków :) Na Ottke wow dziękujemy bardzo i skaczemy do wątku babci Otki :-) Quote
borysus Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 mała już zachipowana, teraz zbieramy na leczenie Quote
Yorija Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 borys - zmień tytuł wątku i wpisz w pierwszy post dane dotyczące rozliczeń - koszty leczenia , wpłaty będzie łatwiej zbierać pieniażki jak dziewczyny porobią jakieś bazarki to wkleisz je na pierwszej stronie również Quote
Yorija Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Angel napisał(a):doszly pieniądze ? Angel - skocz do wątku Otki - tam Borys robi rozliczenia dotyczące babuni Quote
borysus Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 borys - zmień tytuł wątku i wpisz w pierwszy post dane dotyczące rozliczeń - koszty leczenia , wpłaty będzie łatwiej zbierać pieniażki jak dziewczyny porobią jakieś bazarki to wkleisz je na pierwszej stronie również Chciałbym, ale nie mogę, bo to nie mój wątek :evil_lol: Quote
ana666 Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 przepraszam ze tak rzadko jestem teraz na wątku ale nie mam czasu. Super że Lalunia zachipowana :) Borysus prosze napisz ile i na co wydałeś kasy i co wpłynęło to wkleje do pierwszego postu. ja jeszcze musze oddac za nia do schronu 30zł to mysle ze wezme to z tego bazarku Angel, tam było 25 wiec te 5zł juz dołoze Quote
borysus Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Od Yorija- 50 zł Od maruda666-40 zł Z pieniędzy Ofki-15 zł Z mojego bazarku dla Leny-20 zł Pierwsza wizyta + dwa zastrzyki- 60 zł Książeczka + antybiotyk- 30 zł Wizyta+wymaz+ zastrzyk+krople+steryd- 75 zł Quote
Yorija Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 umówiłam się z Borysem, że w sytuacji gdy nie będzie miał pieniędzy na Lalę może z skarpety Otki pożyczyć pieniądze - ale to jest pożyczka - Otka tych pieniędzy będzie potrzebowała za chwilę: narazie bierze leki na wątrobę i serce, dostaje karmę weterynaryją, trzeba ją zaszczepić i docelowo może nawet będzie miała operację Borys utrzymuje Lalę i daje im obu DT - dlatego nie możemy go zostawić z finansami samego - dałabyś radę ana666 sfinansować tę opłatę schroniskową a pieniądze z bazarku przeznaczyć na leczenie Lali? Ja przy następnej pensji przeleję coś dla niej znowu narazie bilans jest taki: wydatki: 165 + 30 opłata schroniskowa wpłaty: 110 na minusie narazie "tylko" - 85zł jakieś pomysły jak je uzbierać? nie wiem jak Lala ze szczepieniami - musi mieć przynajmniej wściekliznę, żeby Borys nie miał kłopotów Quote
ana666 Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 co do szczepień w schronie była szczepiona, nie wiem kiedy, ale jej ksiazeczka pewnie juz została wysłana do borysusa. Ja nie jestem w stanie wyłozyć tych 30zł, dopiero od wrzesnia bede mogła pomóc finansowo. w przyszłym tyg bede miec wiecej czasui izabiore sie za ogłaszanie, czy podawać borysus Twój nume tel? moze napisałbyś jakiś tekst? Quote
Sabina02 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Chcialabym uaktualnic tekst w Allegro, bo obecny tekst byl dodany jak Launia byla jeszcze w schronisku. Prosze takze o aktualne dane kontakowe do ogloszenia. :lol: Quote
borysus Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dane kontaktowe: 791-871-971 borys.lukasiewicz@neostrada.pl Sunia waży 10 kg, nie ma w niej grama agresji, nie ujada, zachowuje czystość, jest wzystkożerna ;). Uwielba wszystko co duże i biszkoptowe/żółte głównie labki i goldeny, w stosunku do dzieci nastawiona pacyfistycznie, lubi siedzieć na kolanach. W mieszkaniu juz po mału się zaklimatyzowała, ale widać, że tęskni za wolnością. Siedzi pod drzwiami i kombinuje jak wyjść, na parapecie położyłem jej kocyk, bo w nocy tam włazi i tak długo gapi się przez okno, że zasypia. Na smyczy ciągnie, jest to nie odczuwalne dla mnie, ale z pewnością dla niej , bo się przydusza. Jest sprytna, zwinna, robi fikołki, włazi gdzie się da(jakby mogła wlazłaby na zyrandol) Ogólnie fajny piesek, ale bardziej podwórkowy Dzięki moze napisałbyś jakiś tekst? :evil_lol: Jak ja napiszę jakiś tekst to wszyscy umrą ze śmiechu. Porobiłem jej kilka ogłoszeń i waliłem konkrety Jak to wygląda z domkami z ogrodem? Czy udaje się znaleźć takie domki gdzie piesek będzie sobie latał w dzień , a w nocy będzie w domku? Czy biorą do budy? Quote
Sabina02 Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dziekuje za dane kontaktowe... :lol: Jeszcze poprosze o miejscowosc pobytu Laluni... czy to Wroclaw? Quote
Sabina02 Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='borysus']Tak toczno ;) Super! Oto uaktualnione Allegro Laluni: http://allegro.pl/item1169653537_biedna_mala_lalunia_juz_od_5_lat_nie_ma_nikogo.html Quote
ana666 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Angel przekazała mi te 25zł z bazarku, ja dołożyłam 5zł i uregulowałam dług. Borysusie proszę o Twój numer konta-przeleje coś na Lalkę zeby nie było takich długów, moge tez przekazać komuś fanty na bazarek bo ja nie potrafie zrobic, Angel czy Ty planujesz jakiś bazarek? Quote
Angel Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 odnowiłam bazarek :) http://www.dogomania.pl/threads/188699-książki-paski-i-inne-różności-dla-Laluni-do-15.07-! wysyłajcie ten link po ludziach na dogo.. wtedy wieksza szansa na to ze cos sie sprzeda :) Quote
ana666 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 czy oprócz allergo ktoś gdzieś ogłaszał Lalunie? Quote
borysus Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Zaraz prześlę Ci mój numer konta Jak tylko będą jakieś pieniądze to kupię tusze i zrobie plakaty(nie wszyscy korzystają z internetu), ja robiłem jej allegro i na kilku innych portalach, ale zero odzewu. Wasz bazarek jest przeniesiony do zakończonych :evil_lol: Quote
ana666 Posted August 6, 2010 Author Posted August 6, 2010 a na jakich portalach? zebym nie robiła na tych samych... Quote
Tia Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Co tam słychać u Laluni? Może jakieś nowe zdjęcia?:):) Quote
borysus Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Doszła książeczka. Dziewczyna juz się nie drapie, ma ładną sierść, uszy porastają sierścią. Natomiast dalej kaszle, antybiotyk nie pomógł Quote
Recommended Posts