Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Angel napisał(a):
borysus przelałam na twoje konto 140 zł :) to od Yorija i innych dogomaniaków :) Na Ottke

wow
dziękujemy bardzo
i skaczemy do wątku babci Otki :-)

Posted

borys - zmień tytuł wątku i wpisz w pierwszy post dane dotyczące rozliczeń - koszty leczenia , wpłaty
będzie łatwiej zbierać pieniażki

jak dziewczyny porobią jakieś bazarki to wkleisz je na pierwszej stronie również

Posted

borys - zmień tytuł wątku i wpisz w pierwszy post dane dotyczące rozliczeń - koszty leczenia , wpłaty
będzie łatwiej zbierać pieniażki

jak dziewczyny porobią jakieś bazarki to wkleisz je na pierwszej stronie również

Chciałbym, ale nie mogę, bo to nie mój wątek :evil_lol:

Posted

przepraszam ze tak rzadko jestem teraz na wątku ale nie mam czasu.
Super że Lalunia zachipowana :)
Borysus prosze napisz ile i na co wydałeś kasy i co wpłynęło to wkleje do pierwszego postu. ja jeszcze musze oddac za nia do schronu 30zł to mysle ze wezme to z tego bazarku Angel, tam było 25 wiec te 5zł juz dołoze

Posted

Od Yorija- 50 zł
Od maruda666-40 zł
Z pieniędzy Ofki-15 zł
Z mojego bazarku dla Leny-20 zł

Pierwsza wizyta + dwa zastrzyki- 60 zł
Książeczka + antybiotyk- 30 zł
Wizyta+wymaz+ zastrzyk+krople+steryd- 75 zł

Posted

umówiłam się z Borysem, że w sytuacji gdy nie będzie miał pieniędzy na Lalę może z skarpety Otki pożyczyć pieniądze - ale to jest pożyczka - Otka tych pieniędzy będzie potrzebowała za chwilę: narazie bierze leki na wątrobę i serce, dostaje karmę weterynaryją, trzeba ją zaszczepić i docelowo może nawet będzie miała operację

Borys utrzymuje Lalę i daje im obu DT - dlatego nie możemy go zostawić z finansami samego - dałabyś radę ana666 sfinansować tę opłatę schroniskową a pieniądze z bazarku przeznaczyć na leczenie Lali?
Ja przy następnej pensji przeleję coś dla niej znowu

narazie bilans jest taki:

wydatki: 165 + 30 opłata schroniskowa
wpłaty: 110

na minusie narazie "tylko" - 85zł

jakieś pomysły jak je uzbierać?
nie wiem jak Lala ze szczepieniami - musi mieć przynajmniej wściekliznę, żeby Borys nie miał kłopotów

Posted

co do szczepień w schronie była szczepiona, nie wiem kiedy, ale jej ksiazeczka pewnie juz została wysłana do borysusa.
Ja nie jestem w stanie wyłozyć tych 30zł, dopiero od wrzesnia bede mogła pomóc finansowo.
w przyszłym tyg bede miec wiecej czasui izabiore sie za ogłaszanie, czy podawać borysus Twój nume tel? moze napisałbyś jakiś tekst?

Posted

Dane kontaktowe:
791-871-971 borys.lukasiewicz@neostrada.pl

Sunia waży 10 kg, nie ma w niej grama agresji, nie ujada, zachowuje czystość, jest wzystkożerna ;). Uwielba wszystko co duże i biszkoptowe/żółte głównie labki i goldeny, w stosunku do dzieci nastawiona pacyfistycznie, lubi siedzieć na kolanach.

W mieszkaniu juz po mału się zaklimatyzowała, ale widać, że tęskni za wolnością. Siedzi pod drzwiami i kombinuje jak wyjść, na parapecie położyłem jej kocyk, bo w nocy tam włazi i tak długo gapi się przez okno, że zasypia. Na smyczy ciągnie, jest to nie odczuwalne dla mnie, ale z pewnością dla niej , bo się przydusza.
Jest sprytna, zwinna, robi fikołki, włazi gdzie się da(jakby mogła wlazłaby na zyrandol)

Ogólnie fajny piesek, ale bardziej podwórkowy

Dzięki

moze napisałbyś jakiś tekst?

:evil_lol: Jak ja napiszę jakiś tekst to wszyscy umrą ze śmiechu.
Porobiłem jej kilka ogłoszeń i waliłem konkrety

Jak to wygląda z domkami z ogrodem? Czy udaje się znaleźć takie domki gdzie piesek będzie sobie latał w dzień , a w nocy będzie w domku? Czy biorą do budy?

Posted

Angel przekazała mi te 25zł z bazarku, ja dołożyłam 5zł i uregulowałam dług.
Borysusie proszę o Twój numer konta-przeleje coś na Lalkę zeby nie było takich długów, moge tez przekazać komuś fanty na bazarek bo ja nie potrafie zrobic,
Angel czy Ty planujesz jakiś bazarek?

Posted

Zaraz prześlę Ci mój numer konta
Jak tylko będą jakieś pieniądze to kupię tusze i zrobie plakaty(nie wszyscy korzystają z internetu), ja robiłem jej allegro i na kilku innych portalach, ale zero odzewu.
Wasz bazarek jest przeniesiony do zakończonych :evil_lol: