borysus Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 [QUOTE]Ludziom nie robię prezentów - mogą sami o sobie zadbać, w odróżnieniu od psów, także androvit musisz sobie sam kupić.[/QUOTE] Przecież to był żart, nie wiem czemu tak poważnie do tego podeszłaś? Quote
Zdrapka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 [quote name='borysus']Przecież to był żart, nie wiem czemu tak poważnie do tego podeszłaś?[/QUOTE] Wiesz, może dlatego, że miałam batalię o to, aby zamiast upierdliwego domagania się aktualnych zdjęć pewnych 2 suczek z zamojskiego schroniska, przebywających w miejscu, gdzie nawet złapanie zasięgu ery jest cudem boskim, o internecie nie ma co marzyć, u osoby bez samochodu, w domku w środku lasu - zacząć wreszcie zbierać kasę na leki dla tych suk i jedzenie dla nich bo się skończyło, a nie tylko żądać i chcieć fotki se śliczne oglądać bo "one takie ładne" i narzekać i psioczyć, że tych zdjęć nie ma ... sory, ale wiesz ... nabuzowana tu wpadłam. I jeszcze mnie trzyma, nie powiem, że nie. Mam silną alergię na roszczeniowość i pozorowanie, że się coś robi. Napisz mi, czy Twoim zdaniem dobre witaminy wybrałam - bo szampon jest dobry i wypróbowany, flavitol też swoim psom dawałam i jest OK, błyszczą się jakby olejkiem miały sierść nasmarowaną, wesołe i zdrowe byczki - ale może ktoś ma inne zdanie, bo ich kondycja może nie być zasługą witamin tylko jedzenia. Wyjeżdżam w środę do tych małych pipek zamojskich tam w las, więc będę poza zasięgiem, do środy rano musi być decyzja. AAa, i adres - możesz mi wysłać na PW, bo niech wyślą od razu do Ciebie, szybciej będzie niż do mnie i ja znowu odsyłam i cała Polskę wszerz i wzdłuż i w poprzek ten biedny szamponb i witaminy objadą ... Quote
ana666 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 [quote name='borysus'] Zgadzacie się, zebym założył Laluni wątek na dolnośląskim i przechrzcił inaczej?[/QUOTE] mozna napisać do moda zeby przeniósł wątek na dolnosląskie i moge tez napisać o zmanę prowadzącego wątku, jak chcesz z resztą. Quote
borysus Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 To nie róbmy zamieszania, niech zostanie jak jest Quote
ana666 Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 bo gdybyś założył nowy watek ten trzeba usunąć, bo jeden pies=jeden wątek na dogo... Quote
borysus Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 Napisz mi, czy Twoim zdaniem dobre witaminy wybrałam - bo szampon jest dobry i wypróbowany, flavitol też swoim psom dawałam i jest OK, błyszczą się jakby olejkiem miały sierść nasmarowaną, wesołe i zdrowe byczki - Moim zdaniem o.k., pod warunkiem, że już nie będziesz "wpadać nabuzowana" ;) Quote
Zdrapka Posted July 4, 2010 Posted July 4, 2010 borysus napisał(a):Moim zdaniem o.k., pod warunkiem, że już nie będziesz "wpadać nabuzowana" ;) Na to gwarancji nie daję - mam prawdziwie słowiański temperament. To zamawiam i adres na PW proszę, podam sprzedającemu od razu Twój adres do wysyłki, ja w środę wyjeżdżam i może się nie zgrać wysyłanie dalej i przesyłanie. Quote
borysus Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Lalka ma pomysły nie z tej ziemi. Jakby mogła wlazłaby na żyrandol :evil_lol: Poszedłem wczoraj zrobic obiad, wchodze do pokoju , a psa nie ma . Przeszukałem wszystko, każdy zakamarek, a po 15 minutach znalazłem ją szczęśliwą na szafie :evil_lol: Przypuszczam, że weszła na klimatyzator , z niego na telewizor i potem na szafę, bo nie wydaje mi się , żeby podkoczyła na 1,7 m ;) Quote
Angel Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 super że lalunia z druga sunia w DT :) ale teraz musimy ostro zacząc szukać DS !! Żeby były już na zawsze szczęśliwe..;] Quote
borysus Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Czy ona tam miała opiekuna do którego była przywiązana? Była w boksie czy luzem? Mam wrażenie, że źle się czuje w czterech ściananch i jest smutna. Chciałem ją rozweselić i się pobawić, ale nie reaguje na żadne zabawki Quote
ana666 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 ona była luzem na wybiegu wiec miała duzo miejsca i swobody, nie kojarze zeby ktos sie nia zajmował, czasem wolontariusze brali ja na spacer do lasu i tyle Quote
Angel Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 tak właśnie jak ana mówi... nie miała swojego opiekuna :( Quote
borysus Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Kąpnąłem ją ;), wyczesałem i poprzycinałem jej niektóre sterczące kłaczki, na wszystko wyraziła zgodę , a przycinanko chyba się spodobało , bo zasnęła :) Przyjrzałem się jej uszom i oczom i wydaje mi się , że ma uczulenie. W środku uszy o.k., ale na uchu ma strupki, przerzedzoną skórę nad jednym oczkiem i ranki i się czuchra Quote
borysus Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Miśka nie chce wracać do domu :placz:, nie za dobrze się w nim czuje w przeciwieństwie do Ofki, bo ta znowu nie chce z niego wyjść ;) . Mam nadzieję , że się przyzwyczai, bo inaczej trzeba będzie szukac domku z ogrodem. Pod względem jedzenia jest dosyć wybredna. Royala nie ruszyła, ekonomiczną bosha zjadła dopoiero jak polałem oliwą. Tego co ugotuję nie rusza, niewdzięcznica :evil_lol: Kupiłem dzisiaj im łapki, kiełbaski i krokodylki z chlorofilem i koopa :roll: , nie chcą Jedyne co zjadła z własnej woli to mięsko z kurczaka i serek Quote
ana666 Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 wybredna to jest, u mnie tylko szynke jadła i suchą karme mojego kota... u mnie jak była cały dzień też siedziala na ogórdku i do domu wracała tylko temu ze moje psy szły i ona za nimi, w schronie była caly czas na dosyc duzym wybiegu, jest pewnie przyzwyczajona do tego a nie do zamknięcia. a ktoś mógłby zrobić jej banerek? Quote
borysus Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 A ja juz sie naumiłem :eviltong: , ale trenuję jeszcze wielkość napisów Quote
Maruda666 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Borysus, to Ci się rodzina powiększyła :) I wszystkie czarne ;). Czy pies samotnik też czarny? Quote
borysus Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Mamy kontraścik, bo psiurek jest jasny ;) Lubię brunetki, więc nie narzekam :eviltong: Quote
Zdrapka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Borysus zakupy zrobione, ja od środy będę na urlopie poza netem do 26 lipca, w miejsce, gdzie nie ma internetu i nawet z zasięgiem tel. kom. jest kiepsko, więc jakby szampon z witaminami nie doszły, to wyślij mi PW, dobrze ? Quote
ana666 Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 nie wiedziałam ze lalunia ma banerek, jakos nie zauwazyłam, dzieki Tolu, to juz nie trzeba, chociaz Borysus i tak pewnie jakiś swój stworzy :) Quote
borysus Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Ona totalnie mnie zlewa :-? , jakbym był jakims natretnym żulem, którego się lekcewazy :evil_lol: Mogę sobie cmokać , gwizdać, gadac do niej, pewnie nawet chrumkać i totalna olewka :helo: Nawet zdjęć nie moge jej zrobic z przodu , bo sie odwraca do mnie tyłkiem ;) Quote
Recommended Posts