kikou Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 [quote name='bumel']Ktoś odpowiedział ma moje ogłoszenie na gumtree, przeklejam treść maila: cena 40 euro moge go zawiesc do wiesbanem / o ile jest to kolo frankfurtu nad menem 40 euro nie jest strasznie dużo, nazbierałybyśmy... ale potrzebujemy namiary na tego kogoś i skąd by go zabrał z wrocławia i kiedy dokladnie jedzie? !!!!! Quote
GoskaGoska Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 i zeby tylko to byl ktoś poważny -a nie ze weznie kasę i pozniej psa się nie zobaczy - przydaloby się moze jakąś umowę i dane tej osoby zapisać Quote
bumel Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Mail był takiej treści jak go wkleiłam. Nic więcej nie napisał. Kikou, przesyłam Ci właśnie na pw adres e-mail (po nicku można zakładać, że to facet) i wtedy dowiemy się coś więcej. Quote
bumel Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Dodałam teraz ogłoszenie o Dexterku i jednocześnie prośbę o pomoc w transporcie na wrocławski forum GW (tam sporo ludzi wchodzi, może trafi się jakiś darmowy transport) Quote
kikou Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 w miedzyczasie zglosil sie tez domek w polsce zaiteresowany adopcja.. ale domek jest z kotkami, byc moze uda sie w weekend sprawdzic psiunia jak reaguje na kotki... jesli nie atakuje kotkow to moze.... Quote
Bjuta Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Z Frankfurt nad Menem do Wiesbaden to jest rzut beretem - 43 km. Jakieś pół godziny jazdy. A ten dom w Wiesbaden to płatny tymczas? Quote
Bjuta Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='kikou']w miedzyczasie zglosil sie tez domek w polsce zaiteresowany adopcja.. ale domek jest z kotkami, byc moze uda sie w weekend sprawdzic psiunia jak reaguje na kotki... jesli nie atakuje kotkow to moze....[/quote] To czekamy na wieści! Quote
kikou Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 chwilowo marazm pan z ogloszenia nie odpowiedzial na mojego mila w wschronisku prosiłam Negri zeby sprawdzila Dexerka na kotki- jeszcze nie było okazji, jedno co dobre....Pani która myśli o domku dla Dextera cierpliwie czeka na wiadomości, rozmawiałyśmy dzisiaj.... Quote
irysek Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 no to trzymamy kciuki, najlepiej jakby zostal u nas :) rozumialby przynajmniej co do niego mowia hihi a skad wy te domy w niemczech tak wytrzaskujecie? calkiem jak asy z rekawa. Quote
kikou Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 kiddy napisał(a):jutro sprawdzę psiaka na koty:) cudownie!!! :loveu::loveu::loveu: bardzo dziekuje i czekamy..... Quote
kikou Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 bardzo dziekujemy Kiddy no to domek w Polsce odpada...:shake: nadal szukamy transportu do dt w niemczech... pan z ogłoszenia(ten za 40Euro) nadal nie odpowiedzial na mojego maila Quote
bumel Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Okres wakacyjny, ludzie więcej jeźdżą...i nikogo chętnego, żeby pomóc małemu psiaczkowi....kurcze, żeby ten dt się nie rozmyślił:shake: Odnowiłam Dexterkowi prośbę o pomoc w transporcie na gumtree i podniosłam na GW. Quote
Bjuta Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Oj Dexterku... Koty są cool... No nic. Może się znajdzie transport. Kitzen też są cool... Quote
GoskaGoska Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 oj psiaku i co teraz - bez transpotru to kiepsko ;( Quote
kikou Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 dzisiaj zgłosił sie Pan, który chyba zawodowo wozi ludzi do niemiec i weźmie Dekstera za 40 euro do samego Wiesbaden 13 lipca... teraz mailuje-ustalam szczególy z domkien czy im termin pasuje itd Quote
kikou Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 domek gotowy i czeka na naszego chłopaka, nie mają kotów, tylko 3 inne pieski i doświadczenie nawet z "trudnymi" psiakami... teraz tak..... Pan jedzie z Kluczborka przez Olesnice, Brzeg, czy ktoś mógłby Deksia wziąć w weekend, "wyprać" i dowieźć w jedno z tych miejsc na poniedziałek na 8 rano? Quote
kikou Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 GoskaGoska napisał(a):a ja w PL będę w srodę :placz: Mądrala...zawsze przyjeżdża jak już po robocie jest;):evil_lol:;) Quote
kikou Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 czy tu oprócz Gosi ktoś w ogóle jeszcze zagląda? Quote
Recommended Posts