Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bumel']Ktoś odpowiedział ma moje ogłoszenie na gumtree, przeklejam treść maila:

cena 40 euro moge go zawiesc do wiesbanem / o ile jest to kolo frankfurtu nad menem

40 euro nie jest strasznie dużo, nazbierałybyśmy...

ale potrzebujemy namiary na tego kogoś i skąd by go zabrał z wrocławia i kiedy dokladnie jedzie?
!!!!!

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mail był takiej treści jak go wkleiłam. Nic więcej nie napisał.

Kikou, przesyłam Ci właśnie na pw adres e-mail (po nicku można zakładać, że to facet) i wtedy dowiemy się coś więcej.

Posted

Dodałam teraz ogłoszenie o Dexterku i jednocześnie prośbę o pomoc w transporcie na wrocławski forum GW (tam sporo ludzi wchodzi, może trafi się jakiś darmowy transport)

Posted

w miedzyczasie zglosil sie tez domek w polsce zaiteresowany adopcja.. ale domek jest z kotkami, byc moze uda sie w weekend sprawdzic psiunia jak reaguje na kotki... jesli nie atakuje kotkow to moze....

Posted

[quote name='kikou']w miedzyczasie zglosil sie tez domek w polsce zaiteresowany adopcja.. ale domek jest z kotkami, byc moze uda sie w weekend sprawdzic psiunia jak reaguje na kotki... jesli nie atakuje kotkow to moze....[/quote]

To czekamy na wieści!

Posted

chwilowo marazm
pan z ogloszenia nie odpowiedzial na mojego mila
w wschronisku prosiłam Negri zeby sprawdzila Dexerka na kotki- jeszcze nie było okazji,
jedno co dobre....Pani która myśli o domku dla Dextera cierpliwie czeka na wiadomości, rozmawiałyśmy dzisiaj....

Posted

no to trzymamy kciuki, najlepiej jakby zostal u nas :)
rozumialby przynajmniej co do niego mowia hihi
a skad wy te domy w niemczech tak wytrzaskujecie? calkiem jak asy z rekawa.

Posted

bardzo dziekujemy Kiddy
no to domek w Polsce odpada...:shake:

nadal szukamy transportu do dt w niemczech...
pan z ogłoszenia(ten za 40Euro) nadal nie odpowiedzial na mojego maila

Posted

Okres wakacyjny, ludzie więcej jeźdżą...i nikogo chętnego, żeby pomóc małemu psiaczkowi....kurcze, żeby ten dt się nie rozmyślił:shake:

Odnowiłam Dexterkowi prośbę o pomoc w transporcie na gumtree i podniosłam na GW.

Posted

dzisiaj zgłosił sie Pan, który chyba zawodowo wozi ludzi do niemiec i weźmie Dekstera za 40 euro do samego Wiesbaden 13 lipca...

teraz mailuje-ustalam szczególy z domkien czy im termin pasuje itd

Posted

domek gotowy i czeka na naszego chłopaka,
nie mają kotów, tylko 3 inne pieski i doświadczenie nawet z "trudnymi" psiakami...

teraz tak.....
Pan jedzie z Kluczborka przez Olesnice, Brzeg, czy ktoś mógłby Deksia wziąć w weekend, "wyprać" i dowieźć w jedno z tych miejsc na poniedziałek na 8 rano?