GoskaGoska Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 wita sie Dexter z ciotkami i prosi o domek Quote
Isadora7 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 A w oczach moich już tylko smutek i brak nadziei Quote
GoskaGoska Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 trzeba by bylo pieski zaczac wysylac do gazet - to sie moze cos bardziej ruszy Quote
irysek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 a czy macie gdzies jakis pod reka hotel, albo platny dt, w promieniu do 100km od wrocka. moze warto zaczac zbierac kase na taki cel i umiescic tam psiaka. (jak innym pomagaja i placa to i temu moznaby sie postarac i by ktos pomogl obcy) Quote
Ulson Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Jeju! Jest śliczny! Bardzo mi przypomina mojego zmarłego niedawno pinczerka .. Cudowny pieseczek, mam nadzieję, ze szybko znajdzie domek. Quote
GoskaGoska Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 no niestety takie pieski nie znajdujá szybko domkow :shake: Quote
irysek Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 a moze ktos dorzucilby sie do hotelu dla Dextera? moznaby go wtedy wyciagnac ze schronu, podreperowac i zabrac sie za intensywniejsze szukanie domu. Quote
Mruczka Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Ponieważ jeden z moich podopiecznych właśnie znalazł dom, deklaruję 50 zł /mc na hotel lub jakiś tymczas dla Dextera. Jakby co, to proszę o nr konta. Quote
GoskaGoska Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 bardzo dziękujemy , ale będzie cięzko- bo obecnie brak funduszy na psiaki juz zabrane za schroniska wroclawskiego i choc są w dość tanich miejscach to tak są klopoty chocby na Agatka : http://www.dogomania.pl/forum/f28/agatek-z-chorymi-nerkami-prosi-o-deklaracje-stale-na-dt-124420/ lub Rudzika : http://www.dogomania.pl/forum/f28/rudzik-z-chorym-serduszkiem-potrzebne-wplaty-na-hotel-ogloszenia-116722/ :shake: Quote
kikou Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 nie mam pomysłu gdzie by można go umieścic, a poza tym taki średniak (wiekowo i z urody) kiedy siedzi whotelu to jeszcze trudniej go wyadoptowac niz ze schroniska...bo wszyscy myslą ...a ktoś tam sie nim zajmuje to już nie trzeba sie tak martwic..tak jak np jest z Czarem... jest od pół roku ogłaszany, że jest w hoteliku i nikt dosłownie nie dzwonił.. ogłoszenia!!! ogłaszajcie go gdzie tylko możliwe... Quote
irysek Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 ok, to sama sie rozejrze za miejscem dla niego. u murki psiaki schodza jak swieze bulki. w ogloszeniach nikt nie musi pisac, ze pies jest w hotelu. po prostu szuka domu i tyle. dzieki mruczka za chec pomocy :) ja bym dorzucila swoje bazarki, moze jeszcze pare osob uda sie namowic i udaloby sie go wyciagnac. bo jak on z budy nie wychodzi, to w schronie nikt go nie wypatrzy. predzej juz z takiego hotelu powedruje do domu. (byl tu jakis DT dla psow we wro, musze sie zebrac w sobie i pogrzebac po watkach) Quote
kikou Posted June 20, 2009 Author Posted June 20, 2009 na pewno Gosia ma ten adres pod reką...;) jeśli zebrałyby sie deklaracje możnaby pomyślec... szczególnie że jest już jedna deklaracja na 50,- Quote
Bambino Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Będę zaglądac, jak coś się ruszy też grosik dorzucę. Eh, gdybym umiała robic ogłoszenia, ale postaram się nauczyc!. Kochany ma ten pycholek. Quote
bumel Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 [FONT=Verdana]Nie mam siły do tej Kikou:cool1:, powinnam raczej falenickim bidkom robić ogłoszenia, ale jak ta dziewczyna wypatrzy jakiegoś psiaka, to przejść obojętnie nie da rady. Dexter jest cudowny! [/FONT] [FONT=Verdana]Wyróżniłam mu alegratkę, dodałam na wrocław.gumtree.pl, cafeanimal.pl i przygarnijzwierzaka.pl i bardzo proszę w imieniu Dextera o kolejne ogłoszenia. Razem możemy przywrócić jego spojrzeniu radość![/FONT] Quote
kikou Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 hurra! Bumelek jest tez tu z nami! jak tyle fajnych Cioteczek robi ogloszenia to w koncu uda sie naszemu biedaczkowi.... Quote
kikou Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 jest dom tymczasowy dla Dexterka w okolicy Wiesbaden w Niemczech! ale nie ma transportu.... pomozcie szukac Cioteczki, pytajcie wszystkich moze ktos jedzie chociaz kawalek w tamtym kierunku, rodzina kawalek by po niego wyjechala ale nie za daleko... ja w tej chwili jeszcze dlugo nie planuje wyjazdu do niemiec, bo wlasnie jestem w niemczech:cool1: Quote
bumel Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Super wiadomość Kikou:multi: Malec może wreszcie odżyje... Dodałam informację o poszukiwaniu transportu na wrocławskim gumtree: Dexter szuka transportu z Wrocławia w kierunku Wiesbaden (Niemcy - Przejazdy Autostop Współpasażerowie - Gumtree Wrocław Quote
irysek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 a to wiesbaden daleko od granicy z niemcami? i na jakiej wysokosci sie przekracza granice? gorlitz czy wyzej? Quote
kikou Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 wiesbaden jest dosc daleko od granicy, strzelam na oko ok. +/-600km..... hej, hej kto może pomóc z transportem? Dexterek za tydzien traci jajeczka na podróż.... żeby tylko w końcu do tej podróży doszło.... Quote
GoskaGoska Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 a kontaktowalas sié moze z negri ona z sylwia wysylajá - a noz widele bédá jechac? Quote
bumel Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Ktoś odpowiedział ma moje ogłoszenie na gumtree, przeklejam treść maila: cena 40 euro moge go zawiesc do wiesbanem / o ile jest to kolo frankfurtu nad menem Quote
Recommended Posts