kikou Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Dexterek.... ma ok 6 latek, jest nieduży może ważyc z 12 kg siedzi we Wrocławsim schronisku juz ponad dwa lata... Psiunio bardzo sprytny, mądry, nawet cwaniak... żyje w zgodzie z innymi pieskami, kiedyś bardzo szukał kontaktu z człowiekiem, obecnie zrezygnowany... Na pewno bardzo pojętny, uczy sie chętniej niż inne pieski... tylko w schronisku nikt nie poświęca mu uwagi... dlatego bardzo podupadł psychicznie... jest wyjątkowo smutny.. tak było na początku... potem stopniowo mądry psiak zrozumiał, że przybieganie do kraty to strata czasu...i tak nikt na niego nie zwraca uwagi, komu potrzebny jest zwyczajny kunelek, kiedy schronisko pęka w szwach od wielu innych, ładniejszych... młodszych... stracił wszelką nadzieję... już trudno spotkac go przy kracie, siedzi zrezygnowany w budzie.... czy może liczyc jeszcze na uśmiech losu? piesek ma numer 917/07 kontakt: info@sewo-life.com 0792 333 938 Quote
kikou Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 ...te oczy... ...ech życie... ...i tak mnie nie weźmiesz... ...a może jednak? Quote
rita60 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Płakac sie chce na widok tych przerazliwie smutnych oczu:-(ale probujemy i wierze,ze znajdzie sie domek ktory cie pokocha........ Quote
kikou Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 mnie to jego smutne spojrzenie tak rozbraja... że natychmiast bym go wzięła... gdyby nie mieszkanie pełne futerek...i już i tak wielką wojne w chacie, że postradałam zmysły..... uwielbiam takie mądre pieski z duszą.... kto takiego miał...to wie o czym mowa.... Quote
kikou Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Deksterek o przesmutnym spojrzeniu przypomina sie...... Quote
Bambino Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 [quote name='kikou']mnie to jego smutne spojrzenie tak rozbraja... że natychmiast bym go wzięła... gdyby nie mieszkanie pełne futerek...i już i tak wielką wojne w chacie, że postradałam zmysły..... uwielbiam takie mądre pieski z duszą.... kto takiego miał...to wie o czym mowa.... Kasieńka, wiem o czym mówisz. Tez bym go wzięła na czwartego, ale boję się że Nevuś cały blok postawi na nogi. Quote
xmartix Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 pokochaj mnie! wyjątkowy Dex do adopcji (656282885) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Koperek Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 No, a ja się szykowałam do zakładania mu wątku :) Mam jego foteczki- ostatnio robiłam to wstawię wieczorkiem... Quote
kikou Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 dziekujemy Dziewczyny i czekamy na obiecaneładne foteczki.... Quote
Koperek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Są... :) ...te oczy... ...ech życie... ...i tak mnie nie weźmiesz... ...a może jednak? Quote
irysek Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 moze poza allegro podrzuci go ktos do gazety wyborczej? ona bardzo duzo daje. a nuz ktos go w niej wypatrzy... Quote
rita60 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Spojrz w jego oczy i spraw by zagosciła w nich radosc:-( Quote
kikou Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 prosze pomóżcie ogłaszac smutnego Dexterka.... ma tylko allegro, siedzi w schronie drugi rok... czas pracuje na jego niekorzyśc... Quote
Recommended Posts