Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dexterek.... ma ok 6 latek, jest nieduży może ważyc z 12 kg
siedzi we Wrocławsim schronisku juz ponad dwa lata...

Psiunio bardzo sprytny, mądry, nawet cwaniak...
żyje w zgodzie z innymi pieskami, kiedyś bardzo szukał kontaktu z człowiekiem, obecnie zrezygnowany... Na pewno bardzo pojętny, uczy sie chętniej niż inne pieski... tylko w schronisku nikt nie poświęca mu uwagi... dlatego bardzo podupadł psychicznie... jest wyjątkowo smutny..

tak było na początku... potem stopniowo mądry psiak zrozumiał, że przybieganie do kraty to strata czasu...i tak nikt na niego nie zwraca uwagi, komu potrzebny jest zwyczajny kunelek, kiedy schronisko pęka w szwach od wielu innych, ładniejszych... młodszych...

stracił wszelką nadzieję... już trudno spotkac go przy kracie, siedzi zrezygnowany w budzie....
czy może liczyc jeszcze na uśmiech losu?

piesek ma numer 917/07

kontakt: info@sewo-life.com
0792 333 938

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie to jego smutne spojrzenie tak rozbraja... że natychmiast bym go wzięła... gdyby nie mieszkanie pełne futerek...i już i tak wielką wojne w chacie, że postradałam zmysły..... uwielbiam takie mądre pieski z duszą.... kto takiego miał...to wie o czym mowa....

Posted

[quote name='kikou']mnie to jego smutne spojrzenie tak rozbraja... że natychmiast bym go wzięła... gdyby nie mieszkanie pełne futerek...i już i tak wielką wojne w chacie, że postradałam zmysły..... uwielbiam takie mądre pieski z duszą.... kto takiego miał...to wie o czym mowa....

Kasieńka, wiem o czym mówisz. Tez bym go wzięła na czwartego, ale boję się że Nevuś cały blok postawi na nogi.