Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='christoph'][quote name='offca']ą moze mi jakas dobra dusza napisac gdzie sa podani sedziowie bo nie moge znalezc. :cry:
pozdrawiam iwona
Informacja o sędziach w Berlinie 2006:
http://www.vdh-bb.de/cacib/aussteller.html
po wejściu na link kliknąć na zakładkę Aussteller,
następnie minimalnie pod spodem Rasseneinteilung,
odznaleźć interesujący nas dzień Samstag lub Sonntag, w które to dni będą sędziowane poszczególne grupy, kliknąć obok na Asfuehrliche..., otwiera się okienko popUp z rozpiską sędziów na dany dzień...
Pzdr
dzieki wielkie!
pozdrawiam iwona

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

blaira napisał(a):
maga18 napisał(a):
a do kiedy zgloszenia?? i po ile?? i jeszcze jakby mi ktos podal sedziego IX grupy - do chinese crested dog - albo moze linka do tej wystawy ;) :lol:
Marion Spavin, GB 1) 30.1.06 za pierwszego psa 45euro za kolejne po 40.
2)20.02.06 za pierwszego 50 euro za kolejnego 45.

dzieki sliczne :D

Posted

A ja już zupełnie zgłupiałam. :roll:
W/g rozpiski shar-pei jest na tej wystawie nie w II tylko IX grupie,wystawianej 01.04 - ale nie ma podanego sędziego,czy ktoś mi pomoże rozwikłać tą zagadkę.??Kiedy wystawiane są sharpki i kto je sędziuje??

Posted

króliczek napisał(a):
A ja już zupełnie zgłupiałam. :roll:
W/g rozpiski shar-pei jest na tej wystawie nie w II tylko IX grupie,wystawianej 01.04 - ale nie ma podanego sędziego,czy ktoś mi pomoże rozwikłać tą zagadkę.??Kiedy wystawiane są sharpki i kto je sędziuje??

Tam musi byc jakis blad....shar peie sa 2.04.2006 i sa sedziowane przez Hermann Bürk(niemcy) .

Posted

Musialek juz rozumiem o co chodzi....te rasy ktore nie sa wymienione w tabeli sa sedziowane przez Elke Pepper na koncu tabeli jest taka mala informacja ze wszystkie inne psy nie wymienione z grup 1,3,8,9,10 sa sedziowane wlasnie przez ta babeczke z Niemiec i przez Fina(lub Finke) Johan Juslin :)

Posted

czy ktos moglby mi podac stawke sznaucerow olbrzymow czarnych i sznaucerow miniaturowych czarno-srebrnych z tej wystawy??

Bede wdzieczna :D