Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owczarki australijskie:
PM
Some Kind of Magic's Challenger
Talisman Oscar the Grouch
PP
Energie's Energie
Talisman Once Upon a Time
PCh
Jipsinger Othello
PO
Talisman Kind of Magic
Cavallier's New Day
Manuscript Authoritarian
SM
Talisman Pupper on a String
SP
Annabell v.v. Sieben Taelern
Talisman One Way Ticket
Avanti von Preussen's Gloria
SO
Energie's Your Magic Charisma
Galadriel of Hillensberg

[/url]

• 3 weeks later...
Posted

Iwa-R napisał(a):
A Chowki? 8)

Chow-chow było prawie 50, może zawęzimy pole manewru :bigok:
A jak ew. inne jeszcze pytania, poproszę na priv, a tu odpowiem, bo nie jestem w stanie przejrzeć wszytkich tematów :(

Posted

:) z moją znajomością niemieckiego :) sprawdziłam stronę i nie znalazłam aussików przewidzianych w 1 grupie i znalazłam że collie ma 2 sędziów :-?
wiec pokusiłam sie i napisalam zapytanie czy przewiduja aussiki - kto bedzie sedziowal i co z tymi collie. Napewno odpowiedza mi dopiero w środę wiec dam znac jak bedzie odpowiedź.

Posted

Musiałek napisał(a):
Witam, tak jade :D a co najwyżej w po nosie dostaniemy :)) :lol:

a jak sie tam wybieracie? byloby moze jedno miejsce wolne( dla mnie dla malego staffika?)
Rzeczywiscie assiaka nie ma w spisie(potwierdzam gdyz moje znajpmosci moje jezyka niemieckoego sa dobre :D )

Posted

Ja myślę że około stycznia będziemy się dogadywać.
Ja jadę na 100 % na sobotę. Ma jechać ze mną jeszcze koleżnka Dorota ale ona nie wie czy ma wziąść psa z 2 i czy1 grupy. stąd jeszcze nie wiem czy na 1 czy na 2 dni. :)

Posted

maga18 napisał(a):
a do kiedy zgloszenia?? i po ile?? i jeszcze jakby mi ktos podal sedziego IX grupy - do chinese crested dog - albo moze linka do tej wystawy ;) :lol:
Marion Spavin, GB 1) 30.1.06 za pierwszego psa 45euro za kolejne po 40.
2)20.02.06 za pierwszego 50 euro za kolejnego 45.

Musialek, to sie dogadamy jeszcze bo chialabym pojechac a nasze grupy sa na 1.04 fakt ze mi nie przeszkadza zostac dluzej...moze udaloby mi sie zorganizowac jakis nocleg w berlinie.

Posted

[quote name='offca']ą moze mi jakas dobra dusza napisac gdzie sa podani sedziowie bo nie moge znalezc. :cry:
pozdrawiam iwona
Informacja o sędziach w Berlinie 2006:
http://www.vdh-bb.de/cacib/aussteller.html
po wejściu na link kliknąć na zakładkę Aussteller,
następnie minimalnie pod spodem Rasseneinteilung,
odznaleźć interesujący nas dzień Samstag lub Sonntag, w które to dni będą sędziowane poszczególne grupy, kliknąć obok na Asfuehrliche..., otwiera się okienko popUp z rozpiską sędziów na dany dzień...
Pzdr

Posted

Musiałek napisał(a):
Blaira - nie ma sprawy, preawdopodobnie na 99% jedziemy na 1.04 na 1 grupe jak pasuje ci to nie ma problemu.

Super mi pasuje.... chyba ze znajoma bedzie chciala wystawiac cavaliera(tez ten sam dzien) to prawdopodbnie bedziemy kombinowac autko i kierowce a jezeli nie no to sie dolaczam do was. :)