sunoftybet Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Witam troche fotek z Budapesztu Pozdrawiam Dogomaniaków:loveu:SHIH-TZU BUDAPEST CACIB 2009.05.16-17. - BUDAPEST CACIB 2009.05.16-17 Quote
Yanni Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Do GENTLEMAN OF AUDREY'S PARADISE mam sentyment a właściwie do całej hodowli. Sliczny pies. Santorini też zabójczo piękny .Jak jemu poszło na Budapeszcie? Prosze się pochwalić bo pewnie świetnie. Quote
Magda & Zicko Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wydaje mi się ,że poprawna nazwa psa to Gentleman FROM AUDREYS PARADIS :) ale być może coś w Katowickim katalogu pomylili ;)) a co do psa : śliczny jest ;) Quote
sunoftybet Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Yanni napisał(a):Do GENTLEMAN OF AUDREY'S PARADISE mam sentyment a właściwie do całej hodowli. Sliczny pies. Santorini też zabójczo piękny .Jak jemu poszło na Budapeszcie? Prosze się pochwalić bo pewnie świetnie. Santorini wrócił z Budapesztu z CAC I CACIB Quote
amaverim Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Świetne fotki :p Gratulacje dla Santoriniego i dla Rositki!:multi: Quote
Recommended Posts