Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witajcie!
Jestem tu dosyć nowa, ale błagam WAS o pomoc.(Warszawa i okolice, Żyrardów, Sochaczew, Skierniewice, Łowicz???)

Z wróciła się do mnie znajoma, której koleżanka przygarnęła kilka dni temu spod szkoły w Milanówku psiaka - rasowego Cocer Spaniela, jest teoretycznie młody, spokojny, niekonfliktowy, nauczony czystości w domu, a jego jedynym problemem brak Pana, pies podobno wygląda na dosyć zadbanego i nie zabiedzonego, więc jeszcze nie stracił nadzieji, ale ma ropiejącą ranę po oku, które według weterynarza kilka miesięcy temu mogło ulec mechanicznemu uszkodzeniu i praktycznie już go nie ma, rana wymaga leczenia.
Dziewczyny nie mogą go zatrzymać dłużej w domu, podobno ze względu na sytuację rodzinną, a ja mam dwa psiska i chyba nie dam już rady??? Znajomych odpytałam i Co robić??? Pomóżcie ... doradźcie... Szukamy nowego domku dla Spaniela lub choć domu tymczasowego...

Posted

Można prosić o fotki psiaka?

Jeśli jest mozliwość, to sprawdzcie jak psiak reaguje na inne psy, koty i dzieci, czy zachowuje czystość w domu i nie niszczy jak zostaje sam.

Zaraz go wrzucę na forum spanielowe. ;)

Posted

W domu jak chce wyjść na dwór to drapie w drzwi, na inne psy nie reaguje w jakiś specjalny sposób, co do kotów nie wiadomo,a co do dzieci nie wiem, foto nie umiem tu zamieścic, wyślę na maila jutro wieczorem

• 3 weeks later...
Posted

Zaginione Psy .pl Ogłoszenia o zaginionych i znalezionych psach. brak Cocker spaniel

Większe zdjęcia tutaj:
Zaginione Psy .pl Ogłoszenia o zaginionych i znalezionych psach. brak Cocker spaniel

Treść ogłoszenia:
Znaleziono psa rasy cocker spaniel koloru rudego z uszkodzonym lewym okiem. Pies błąkał się w okolicach technikum na ulicy Wójtowskiej w Milanówku. Był bez obroży.
Kontakt z włascicielem lub znalazcą:
Iwona
ischtar666@gmail.com

Posted

ja nic nie wiem. Osoba zainteresowana kontaktowała się na podany kontakt i wiem tylko tyle że pies znalazł dom.:roll: