Lilmo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Brysiu :-( Najpierw byłam u Baby, teraz u Brysia... załamać się można :-( Ja dodam tylko, że wielkie brawa dla osób, które przyczyniły się do wyleczenia Brysia. Pomyślcie jakby teraz marzł, gdyby nie miał tego pięknego futerka. Quote
BasiaD Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Brysiu wskakuj na początek prosić cioteczki o pomoc! Quote
Lilmo Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Bryś ma u mnie zestaw ogłoszeń, które staram się w miarę regularnie odświeżać, tzn. przynajmniej raz w miesiącu. Być może to za mało, więc każda pomoc w tej kwesti jest mile widziana! Quote
agusiazet Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Zaglądam do Brysia z nadzieją, ale....... jakoś smutno u niego:( Quote
snuszak Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 a Bryś wyładniał, mimo to siedzi w schronisku, nic nie zapowiada żeby miało być inaczej, biedaczek Quote
agusiazet Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Buduję dom i Brysio jest u mnie pierwszy w kolejce do wzięcia, tylko, że to jeszcze ze trzy lata potrwa, bo z kasą krucho, a nie chcemy brać kredytu, ani sprzedawać mieszkania, bo trójkę dzieci mamy. Więc chciałabym, żeby ktoś go pokochał, bo może nie doczekać!!! Quote
BasiaD Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Brysiaczku wracaj na 1 stronkę prosić cioteczki o domek! Quote
agusiazet Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Kto pokocha na prawdę wspaniałego Brysia??? Quote
Lilmo Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 agusiazet napisał(a):Buduję dom i Brysio jest u mnie pierwszy w kolejce do wzięcia, tylko, że to jeszcze ze trzy lata potrwa, bo z kasą krucho, a nie chcemy brać kredytu, ani sprzedawać mieszkania, bo trójkę dzieci mamy. Więc chciałabym, żeby ktoś go pokochał, bo może nie doczekać!!! Agusiazet to wspaniałe, że jesteś gotowa dać dom Brysiowi! Jednak wiemy, że dla Brysia 3 lata to bardzo długo, może za długo... Mam nadzieję, że Bryś jednak znajdzie domek znacznie szybciej. Tak bardzo bym chciała... Quote
agusiazet Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Też bym chciała, żeby go ktoś pokochał, ale ludzie nie chcą starszych psów, tylko szczeniaki, choć sami nie wiedzą, co ich czeka ze szczeniakiem. Ostatnio znajoma była zdumiona faktem, że 2-miesięczna sunia sika w domu, a nie na polu! Zrypałam ją ładnie, ale chyba bez efektu, bo ostatnio nadawała do innych sąsiadów, że mała gryzie wszystko, co znajdzie! Ludzie to czasami są tacy bezmózgowi, ze osłabia. Quote
Lilmo Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Kochane ciotki czy mogłybyście zajrzeć do przerażonych biedaków z poniższego wątku? Ja nie jestm w stanie im pomóc w żaden sposób, a bardzo, bardzo siedzą mi w głowie. Proszę o pomoc dla nich lub chciażby o zajrzenie na ich wątek: http://www.dogomania.pl/threads/173866-Dwa-przeraA-on*****-WrzeA-nia-zbieramy-na-hotel Quote
Gdusia Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Podnosimy naszego Brysia... Za tydzien znowu pojdziemy na spacerek :) Quote
agusiazet Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Trzymaj się Brysiu, Twoje ciotki o Tobie pamiętają!!! Quote
snuszak Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 Pamiętają i cały czas wierzą że znajdzie się dla Ciebie domek! Quote
agusiazet Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Czy odwiedziny były? Są może jakieś zdjęcia? Quote
Lilmo Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 A ja dzisiaj miałam niezwykłą przyjemność poznać tego przystojniaka! Bryś to wspaniały pies... taki duży misio do kochania i przytulania. Chyba polubiliśmy się z wzajemnością, bo gdy odchodziłam od jego boksu to śpiewał mi serenady :) To psiak bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem... bardzo bym chciała, żeby znalazł kochający dom. Zrobiłam zdjęcia,ale tylko takie zza krat, gdyż byłyśmy w schronisku tylko chwilę, bo czas nas gonił. Quote
supergoga Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 Prawda że misiek Bryś jest cudem. To ja Wam teraz zdradze sekret, nawet Paweł jeszcze nie wie. Bryś jest w zasadzie zarezerwowany. Prawdopoodbnie w styczniu zamieszka w nowym domu. Jedna ze znajomych - z racji naszych działań, Pań, która właśnie wybudowała dom i teraz go wykańcza, w styczniu planuje się przenieść. Chce tam mądrego, spokojnego psa - wybór padł na brysia. Mam nadzieję, że wszystko wypali!!! Quote
agusiazet Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Goga, byłoby cudownie, rewelacyjnie, bosko!!! Chociaż Bryś miałby domek, swój własny, gdy tyle starszych psów czeka! Quote
snuszak Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 no widzicie, każdy psiak ma szansę, trzymam kciuki za dokończenie domu i zamieszkanie tam Brysia :):) Quote
Lilmo Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Co za wiadomość!!! Mocno trzymam kciuki, żeby wszystko udało się według planu :kciuki: Quote
Recommended Posts