Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 176
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie byłam dzisiaj u Róży,ale pewnie wszystko w porządku,bo gdyby coś się działo miałabym telefon.Postaram się zajrzeć jutro lub pojutrze,będą pewnie nowe zdjęcia.
Bardzo Wam dziękuję Isadoro i Danusiu za deklaracje ogłoszeń,będą bardzo potrzebne.Mam nadzieję że taki piękny kwiatuszek wzbudzi zainteresowanie.Jest bezpieczna,ale obiecałam że zabiorę ją jak najszybciej.Ten tymczas dla znajomych był całkowicie nieprzewidziany.I tak oddamy ją dopiero po sterylce,ale ja będę miała spokojne sumienie że szukamy domku, a nie ograniczyłam się tylko do podrzucenia im psiaka.

Posted

[FONT=Arial Black]DANUSIU ,ISADORO BARDZO WAM DZIĘKUJĘ ZA OGŁOSZENIA.[/FONT]
[FONT=Arial]Dziękuję również Toffikowi,Rambo i Rudej za to że Wam pomogły,a przynajmniej nie przeszkadzały.Na Was zawsze można liczyć.[/FONT]
[FONT=Arial]Tola obiecała że skontaktuje się z panią zajmującą się adopcjami spanieli w Zamościu.[/FONT]
[FONT=Arial]To teraz czekamy na telefony i domek dla Róży.[/FONT]

Posted

Dzisiejsze wiadomości z DT Rózyczki:

.

Zmian wielkich nie ma, tylko tyle, że sunia oswoiła się już całkiem fajnie, chodzi za nami, wyje i popisuje jak nas widzi w ogrodzie... Z czystością wciąż są problemy. Poza tym Róża z pewnością nigdy nie chodziła po schodach, jest to dla niej przeszkoda nie do pokonania i trzeba ją znosić i wnosić. Chyba faktycznie jest głucha, bo ciężko z nią złapać kontakt.

Posted

Witamy naszą ślicznotkę.:loveu:

bianka0,bedziesz umiała umieścic te linki ogłoszeniowe na 1 stronie czy ja mam to zrobić.
I tą sliczną foteczke z różyczkoami zrobioną przez Isadore,jest cudna.

Posted

[quote name='danka1234']No tak,ale jestem torba :evil_lol: toz sama musze to wstawić bo toć mój watek jest:eviltong: a Tobie karze.:roll:

Danusiu ale za to jesteś Mistrzynią Prowadzenia Wątków Rozliczeniowych i powinnaś być wzorem pokazywanym innym.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Bardzo mało kiedy dzwonią na początku aukcji. Ruch zaczyna się na 2-3 dni przed końcem.

Masz Isadoro doświadczenie,to mnie podtrzymuje na duchu.
A my po raz pierwszy w domu ,w wolne dni wszyscy odbieramy telefony, jak nigdy.

Posted

Był przed chwilą sms od osoby zainteresowanej.Zadzwoniłam pod podany nr.To był Poznań.Na pytanie skąd pani wie o suni padła odpowiedż że z internetu,nie wie z jakiego ogłoszenia.Drugie pytanie:czy pani chce coś wiedzieć o suczce padła odpowiedż że nie bo już wszystko wie.Na trzecie pytanie czy wie że jest chora i wymaga leczenia odpowiedzią było zdziwienie.Więc niestety przeprosiłam i zakończyłam rozmowę.:placz: