Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jurysiek ma się dobrze - znowu na zimę ciemnieje mu futerko.
Od jakiegoś czasu Juryś mieszka z Bubą - ona go nakręca do zabawy. Często podglądamy ich podgryzania. Wcześniej z Simoną Juryś w ogole się nie bawił. Buba jest od niego mniejsza, może pewniej się z nią czuje, nie wiem.

Posted

Postaram się jutro zrobić rozliczenie bo dziś jestem w pracy. Ja to bym chciała zobaczyć zdjęcia Jurysia z Bubą jak sobie fajnie razem mieszkają (nie wiem który to piesek ta Buba)
Nie dziwię się ,że nikt nie dzwoni po Jurysia , ludzie szukają bied którym mogą pomóc a on banerek ma zrobiony w stylu książęcy portret , każdy patrzy - no nie temu to niczego nie brakuje , ma dobrze więc szukają dalej, nie wiem on jest taki piękny ,że nie pasuje do tej całej zdruzgotanej życiem reszty psiaków na dogo i ta radość w oczach ...

Posted

Jak ja Wam zazdroszczę tego ogrodu i domku i lasu obok. Juryś taki szczęśliwy u Was, żeby on w końcu trafił na takich swoich, własnych, na zawsze, już nie wierzę chyba że mu się uda.................. :(

Posted

[quote name='ronja']musi się udać:)

no chciałabym....Juryś i łatek u Murki (też ślepuś) tak siedzą już od zeszłego roku, łatek od kwietnia a Juryś od lipca, masakra jakaś, młode, niekłopotliwe psy, tylko nie widzą....jezu przecież tyle ślepków znajduje domy...Zobaczcie Bobka, miesiąca potrzebował, a bez oka i kulawy i już nie wiem od czego to zależy, pojechał wczoraj, ani piękny, ani zdrowy, kochany ale Juryś i łatek też są słodziaki, no nie wiem co jest..................:shake:

Posted

musimy złapać mocz Jurysia do badania. jego siki zalatują drożdżami. sika dużo. nie często, ale za jednym razem sporo.
w czwartek będziemy u weta z naszym Karmelkiem, to mogłabym zawieźć. koszt to chyba 20 albo 30zl - już mi się miesza wszystko.

Posted

Matko Ania Bobek masakrycznie wygląda ...a wracając do Jurysia to doliczysz potem Ronja do ogólnych kosztów i to co trzeba zrobić to prosze nie zastanawiaj się (chodzi mi o kasę) , może słodziak się przeziębił po prostu i pęcherzyk mu szwankuje?

Posted

przeziębić się to raczej nie mial gdzie. w domu spi na swoim łóżeczku - często śpi wtulony z Bubką, a na dworzu dlugo nie jest.
mam nadzieję, że to nic poważnego

Posted

Jakby komuś wpadł w oczy bazarek ogłoszeniowy to dajcie znać, na jednym kupiłam ogłoszenia dla dwóch psów ale straszna kolejka więc dla Juryśka szukam innego bo tam już nie zbierają zamówień.

Posted

Tyle ślepaczków znalazło szczęśliwy dom, że na prawdę trudno zrozumieć dlaczego Juryś jeszcze tkwi w hoteliku. Nie wiem od czego to zależy, ale na pewno ma na to duży wpływ odrobina szczęścia aby w jednym czasie skrzyżowała się droga psa z linią życia odpowiedniego człowieka.