GochaT Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 [quote name='GochaT']Filipek to następna chyba czwarta bida w dniu dzisiejszym ( kaftan trzeba będzie dla mnie uszyć i transport do szpitalika bo nie wyrabiam) - trzeba go zabrać ze schronu już, natychmiast.......... Oświadczam,że doszły wpłaty Lidian 10,00 Eski 20,00 Izabela124 10,00 Agata 51 20,00 No i jeszcze mam wpłaty POKER 10,00 aJULA 15,00 GochaT 20,00 Quote
stonka1125 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:Gocha na pewno wklei rozliczenie, ale nie jest wesoło, musiała dopłacić sto złotych:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
ronja Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 w takim razie w grudniu nie doliczam karmy. inaczej pomóc nie mogę Quote
stonka1125 Posted December 7, 2009 Author Posted December 7, 2009 Ronja to nie o to chodzi, żebyś ty nie doliczała karmy, chodzi o to że są zaległości, jak będę miała chwilę (jutro albo pojutrze) napiszę jakie kto ma zaległości, żeby było jasne na czym stoimy, są osoby które w ogóle nie wpłaciły, albo raz, albo dwa razy (juryś jest w hotelu PIĘĆ miesięcy), a z tego utargała się niezła kwota, są też ciotki które płaciły "do przodu", gdyby nie one bylibyśmy do tyłu więcej niż 100 pln-ów, nikt z "zaległościami" (poza olala- dzięki) nie odpowiedział na moje pw, jeżeli nie może ktoś płacić to niech da znać, będziemy szukać deklaracji od nowa, ale bądźmy ok, najwięcej na bank tracimy na panna x , ktoś ją tutaj zna ale nie pamietam kto, może jej przypomni, ja pisałam pw, ale nie odpowiedziała na nie, tylko przez brak jej wpłat juryś jest "do tyłu" do listopada 200 zł Quote
ronja Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 wiem, że nie o to chodzi. tylko, że mi Was szkoda, że zostałyście na lodzie. ponieważ tymczasowanie Jurysia to na prawdę sama przyjemność, póki mnie na to stać, nie bedę doliczać karmy. Quote
agat21 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Puściłam dziś przez pomyłkę dwa przelewy na Jurysia - więc będzie już za grudzień i styczeń Quote
GochaT Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Przepraszam dziewczyny ale ostatnio nie mam czasu i siły siedzieć przed kompem Na 77 stronie jest napisane, że z rozliczenia wpłat do 06.11.2009 zostało [B]132,00[/B] Do 06.12.2009 wpłynęło z deklaracji [B]105,00 zł[/B] Opłata za 11/2009 wyniosła [B]330,00 [/B] [B]132,00 zł + 105,00 zł = 237,00 zł - 330,00 = - 93,00 zł [/B]to co na minusie to dołożyłam bo nie mogę zostawić Juranda na pastwę losu , w nowym roku będę miała więcej czasu to opiszę kto zalega za ile miesięcy bo to wpłynęło na brak płynności finansowej . Zaznaczam tylko ,że w przyszłym miesiącu to jeszcze więcej trzeba będzie dołożyć... Quote
ihabe Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Bardzo przepraszam ale jestem zmuszona zmniejszyć swoją deklarację z 30 zł na 15 zł. Czy moja wpłata za grudzień 15 zł wpłynęła? Juryś mam nadzieję, że się nie obrazi;-( Quote
funia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 wpłaciłam dzisiaj 20zł za dwa miesiące, Przejmuję tez dług od znajomej która poleciłam na 10zł miesięcznie a od której jak sie wczoraj dowiedziałam nie ma wpłat . Takze od stycznia wpłacam dodatkowo 10zł . Napiszcie jaka kwota wyprowadziła by na górkę Juranda w Dt . Quote
funia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Czyli stała opłata od stycznia od Funi to 20zł Quote
funia Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Jurand znajdziesz pieseczku swój domek ,na pewno ..... Quote
marysia55 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='stonka1125'] są osoby które w ogóle nie wpłaciły, albo raz, albo dwa razy (juryś jest w hotelu PIĘĆ miesięcy), a z tego utargała się niezła kwota, są też ciotki które płaciły "do przodu", gdyby nie one bylibyśmy do tyłu więcej niż 100 pln-ów, nikt z "zaległościami" (poza olala- dzięki) nie odpowiedział na moje pw, jeżeli nie może ktoś płacić to niech da znać, będziemy szukać deklaracji od nowa, ale bądźmy ok, najwięcej na bank tracimy na [B]panna x[/B] , ktoś ją tutaj zna ale nie pamietam kto, może jej przypomni, ja pisałam pw, ale nie odpowiedziała na nie, tylko przez brak jej wpłat juryś jest "do tyłu" do listopada 200 zł[/QUOTE] stonaka1125:loveu:, faktycznie nie ciekawie wyglądają finanse Jurysia:shake:. Wiem , że na Dogo jest taki wątek nie "czarne kwiatki", na którym można ostrzegać przed osobami, które nie wywiązują się ze swoich zobowiązań wobec psów. Broń Boże nie chodzi mi tutaj o jakieś publiczne linczowanie, ale trzeba ostrzegać ciotki z innych wątków przed takimi osobami. Te osoby najpierw wprowadzają swoimi deklaracjami nadzieję, że pies jest bezpieczny, a potem okazuje się że o bezpieczeństwo psa muszą juś zadbać te solidne ciotki. Ja wiem, że czasami różnie się w życiu układa i nie jesteśmy wstanie przewidzieć pewnych kolei losów. Jednak to nie zwalnia nikogo od wejścia na wątek i powiedzenia wprost " nie dam rady". Nikt nie musi się tłumaczyć dlaczego, ważna jest sama informacja. Jurand weszłam na wątek z nadzieją, żę ci sie piesku może jakiś domek kroi, a tu taka niespodzianka:cool3: Quote
funia Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Biczuję sie tu na watku ,ze nie zgladałam .Teraz Jurandziku będę częściej .....Stoneczko wiesz ,ze ja mam nerwówkę ostatnio:p Quote
iwlajn Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 [quote name='funia']wpłaciłam dzisiaj 20zł za dwa miesiące, Przejmuję tez dług od znajomej która poleciłam na 10zł miesięcznie a od której jak sie wczoraj dowiedziałam nie ma wpłat . Takze od stycznia wpłacam dodatkowo 10zł . Napiszcie jaka kwota wyprowadziła by na górkę Juranda w Dt .[/QUOTE] Dziewczyny, rzeczywiście na początku było więcej deklaracji ale też niektóre osoby deklarujące wpłaty, prosiły o priwy z przypomnieniami. Może dlatego nie płaciły - bo zapomniały o deklaracji na Jurysia:oops: Quote
funia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Witaj Jurand z ranka ,co tu tak cicho ciotka Stonka spi jeszcze czy jak ? Quote
stonka1125 Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 stonka nie spi , ale ma urwanie głowy, moje rozliczenia są w pierwszysm poście, rozliczenia gochy powoli gocha zbierze do kupy, w moich widac kto nie płacił, pw wysłałam do wszystkich przy okazji zmiany konta, odpowiedziała tylko olala i przelała kase ale już na nowe konto, nie przelała całej zaległości ale napisała że nadrobi, więc nie ma sprawy, ja szukam tak "po ludziach" dodatkowej kasy na jurysia bo miesiąc się kończy, musi się udać! izabela124- jak znam zycie i regularność Twoich wpłat to na pewno nie zalegasz:lol: Quote
Izabela124. Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 stonka1125 napisał(a): izabela124- jak znam zycie i regularność Twoich wpłat to na pewno nie zalegasz:lol: Ha ha no to super! Quote
Onaa Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Przepraszam za offa: starszy ślepawy , pustki na wątku Opal, http://www.dogomania.pl/threads/1752...-kuleczka-OPAL Quote
GochaT Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 dziewczyny na dzień 13.12.2009 mamy pieniążki od IHABE 15,00 LuGosiak 10,00 agata 21 10,00x2=20,00 Iwlajn 50,00 Stonka 20,00 Eski 20,00 jednorazowo mama Stonki 50,00 pierwszy post rozliczę po Swiętach prześlę Stonce do modyfikacji i poprzesyła się PW do dziewczynek które zapomniały o Jurysiu a na dzień dzisiejszy to życzę dobrej nocy i nie martwmy się ... Quote
Ajula Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 razem z grudniem powinno byc 5 wpłat, tak? ja za grudzień przeleję w najbliższych dniach, jeszcze przed świętami Quote
Recommended Posts