Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boziulku, jaki on szczęśliwy. Płakać się ze szczęścia chce. Tym bardziej jak się przeczyta te pierwsze opisy Stonki ze schronu, jak wpatrywał się w ciemność bo czuł człowieka.:(
Teraz będzie już tylko szczęśliwy. Ati, super wyprawka:)

Posted

chciałabyś lidan:eviltong:może gdybyś była trzyłapkiem,slepaczkiem,staruszeczkiem albo innym cięzkim przypadkiem , inaczej nie da rady wpakować sie do domku lasem pachnącego:eviltong:

Posted

to jego pyszczysko słodziaste już teraz zawsze będzie uśmiechnięte!!!!!

zapomniałam podziekowac bogusi(baldek2) gosi(GochaT) i mojemu osobistemu teżetowi za opłacenie podróży juranda po nowe życie,dzieki temu jego finanse pozostały nietknięte:lol:

Posted

ja też dziekuję za szansę dla Jurysia, to strasznie fajny pies:loveu:

bylismy dziś u naszego weta. Juryś w całkiem dobrej formie, waży 23,05kg, pazury obcięte, z uszu pobrano wymaz do badania (podejrzenie grzybka:roll:), serduszko osłuchowo w porządku.
kastrację umówię po wizycie u dr Garcarza. nasz wet zagladał w Jurysiowe oczy, oczka nie reagują na światło.
Juryś został oceniony na ok. 8 lat
wyniki uszek jutro, mąz podjedzie po leki. dziś nic nie zaplaciliśmy w lecznicy (zwykle płaci się 20zl od wizyty, nasz pan doktor zawsze daje duże zniżki dla naszych podopiecznych), jutro tylko za badanie wymazu i leki - nie wiem ile.
za transport do weta (w sumie 22km) 7zł, ale bedzie 3,50zł, koszty dzielimy na pół, bo jechała z nami jeszcze suczka na 3 lapkach z Ostrowi, która dziś przyjechała do nas.

Posted

jestem ciekawa jak mu obcinali paznokietki z tym jego adhd:evil_lol:
diabeł jeden jest tak ruchliwy,że zwariować można,wystarczy ze człowiek jest blisko a jego ogarnia szaleństwo,a to skakanie na ludzi to jest nawyk schroniskowy(tak myslę:razz:),bo schroniskowce pół życia na kraty skaczą żeby tylko je dotknąć a potem to już na człowieka skaczą z przyzwyczajenia,moja płatka sie oduczyła ale alta i luna nadal to mają,to mija ale nie tak na hura:lol:
ronju i mężu ronji kocham was:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wyszudrajcie od nas te 23 i pół kilograma!!!

Posted

[quote name='stonka1125']jestem ciekawa jak mu obcinali paznokietki z tym jego adhd:evil_lol:
diabeł jeden jest tak ruchliwy,że zwariować można,wystarczy ze człowiek jest blisko a jego ogarnia szaleństwo,a to skakanie na ludzi to jest nawyk schroniskowy(tak myslę:razz:),bo schroniskowce pół życia na kraty skaczą żeby tylko je dotknąć a potem to już na człowieka skaczą z przyzwyczajenia,moja płatka sie oduczyła ale alta i luna nadal to mają,to mija ale nie tak na hura:lol:
ronju i mężu ronji kocham was:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
wyszudrajcie od nas te 23 i pół kilograma!!!
zdziwiłabyś się, bo Juryś był bardzo grzeczny u weta,pazury dal obciąc, w uszach grzebać bez szemrania.
w samochodzie trochę próbowal do suczki się dostac, ktorą miałam na kolanach, ale warknęła na niego i grzecznie się położył.
skacze faktycznie, dosyć boleśnie:evil_lol:, ja mam pełno siniaków.
mąż ciągle chodzi do Jurysiowego pokoiku, dziś byli o 4 rano na pierwszym spacerze. kupa już jest ladna, więc od jutra będą obiady gotowane - profilaktycznie dostawał suche, by uniknąć sensacji.

Posted

jejku dziewczynki ....
chcialam dzis Juryskowi przeslac obiecane 20zl ale nie potrafie doszukac sie PW z numerem konta:oops:]
moglby mi ktos wyslac takowe ? :oops:

jutro koniecznie chce zrobic juryśkowy przelwik .

ronja cudne wiesci opowieci :loveu:

Posted

Ajula napisał(a):
czyli oczek nie da się naprawić :-(

poczekajmy na diagnozę dr Garcarza
mój wet w tej kwestii nie był optymistą, ale na razie nie ma ostatecznej diagnozy. do dr Garncarza jedziemy 13 lipca na 19.45
może ktoś z W-wy chciałby poznać Juranda? :cool3: