Ola la Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 WItaj Sir Jurandzie:multi:Jutro wreszcie bed emogla zrobic przelwik :lol: Ciekawe jak Ci tam teraz:cool3: jakaś parapetowa by sie przydala Jurandzie :eviltong: Quote
supergoga Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Bardzo proszę, gdybym na czas zapomniała o mojej wpłacie, napiszcie PM. Mam ostatnio takie urwanie głowy, że mogę zapomniec, choc kartkę zapisałam. Quote
SARA.dierra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 [CENTER]pewna osoba wczoraj wieczorem robiła banerki - po trzech godzinach były trzy gotowe (dla trzech pierwszych osób z kolejki ) - więc czekamy cierpliwie na swoją kolej i na efekt końcowy :Dog_run: ( jurand chyba nie umie cierpliwie czekać :diabloti: )[/CENTER] Quote
SARA.dierra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 mam coś takiego, ale co mam dalej zrobić bo nie umię Quote
SARA.dierra Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 i podlinkowany : JURANDZIK :)) WIELKIE PODZIĘKOWANIA DLA AUTORA :multi:M&T Quote
Poker Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ronja napisał(a):banerek śliczny, a Juryś jedzie:multi: ale fajowa wiadomość :multi: Na jakie konto wpłacać? Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ronja napisał(a):banerek śliczny, a Juryś jedzie:multi: Wspaniale!:loveu: Ronju... kiedy? Quote
ronja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='zuzlikowa']Wspaniale!:loveu: Ronju... kiedy? Już:multi: Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 ronju,jak znajdziesz trochę czasu i natchnienia,napisz jak wygladały pierwsze momenty Juranda w nowym domku,jak sobie radzi z przestrzenią... Tak się cieszę...tak bardzo .bardzo!:loveu: Quote
Lu_Gosiak Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 o matko ufffffffff:multi::multi::multi: juz bezpoieczny i szczesliwy wspaniale:multi::multi::multi: Quote
ronja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 jest trochę zdezorientowany i zagubiony, ale radzi sobie świetnie, za głosem porusza się bezbłędnie. mój mąż kilka razy był z nim już w lesie i Jurys już sam skręca w ścieżkę z łąki do naszego domu. wącha, sika jak najęty. potrzeba mu trochę czasu. w pon pojadę z nim do naszego weta, bo straszne pazury, szczegolnie w tylnych łapach piąte pazury zakręcają się. zaraz wkleję fotki Quote
Ajula Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 co za wiadomość! :Cool!::Cool!: Juruś na wolności!! w poniedziałek przeleje moje składkowe złotówki za lipiec Quote
eski Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Śliczny Juruś :) I jaki zadowolony... Na jakie konto wpłacac teraz pieniądze ? Na to co ostatnio ? Quote
Onaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jaki śliczny ten Jurandek, dopiero teraz widać :). Quote
iwlajn Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Ronja, jaki on na tych zdjęciach szczęśliwy:) Uszka do góry i w drogę poznawać świat:) Mam tez pytanie, jeśli już wpłacałam w czerwcu kasę na Juranda, to ona pójdzie na opłatę za niego na lipiec, tak? A do którego lipca mamy wpłacać za sierpień? Quote
Lidan Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Jejku...:multi: Strasznie się cieszę, że Jurand wreszcie opuścił schronisko i dpotarł bezpiecznie do bezpiecznego domku. Naprawdę jest śliczny :loveu: A jaki ma apartament :happy1: Quote
ronja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Juryś ma się dobrze, tylko sika jak najęty, co godzinę wychodzi na siku, załapał już chyba, że nie wolno sikać w pokoju. Jest cichy, zaczął szczekać tylko jak mój mąż pojechał do sklepu. cieszy się strasznie na nas, wchodzi już przednimi łapkami na kanapę, by się poprzytulać, ale generalnie preferuje spanie na posłaniu na podłodze. Quote
stonka1125 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 dziękuje bardzo wszystkim jurysiowym aniołkom ,bez was nie byłoby to mozliwe:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Fajnie ma Juryś w domku :multi:, da sobie chłopak radę jak lepiej pozna teren :evil_lol:ślepoczki też są szczęśliwe, a może jeszcze bardziej dzięki temu ,że nie widzą różnych świństw na tym świecie . Wszystkie psiowe ciotki mają na kanapach przykrycia , nie wiecie dlaczego ;) Na jakie konto wpłacać forsę? Quote
stonka1125 Posted July 4, 2009 Author Posted July 4, 2009 ja tylko tak dla przypomnienia chcę pokazac co na co juryś wymienił :shake::shake::shake::shake: :multi::multi::multi::multi: a co do siurania to raczej klejnoty trzeba usunąć jak pierdzielek się oswoi ze wszystkimi,kochany jest no nie!!!!! Quote
ronja Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 [quote name='ronja']Juryś ma się dobrze, tylko sika jak najęty, co godzinę wychodzi na siku, załapał już chyba, że nie wolno sikać w pokoju. Jest cichy, zaczął szczekać tylko jak mój mąż pojechał do sklepu. cieszy się strasznie na nas, wchodzi już przednimi łapkami na kanapę, by się poprzytulać, ale generalnie preferuje spanie na posłaniu na podłodze. małe sprostowanie:evil_lol: chyba już wiadomo, czyje serce skradł Juryś???? Quote
Recommended Posts