stonka1125 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):no to super wieści, że starczy na wszystko, ja cały czas licze, że jednak może da sie cos z tym wzrokiem zrobic.... musi starczyć,a jak nie to będziemy kombinowac,anioły w pogotowiu,deklaracji miesięcznych 45zł ponad normę,kto ma dać radę jak nie my!!!!!!!!!! Quote
Lu_Gosiak Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 no to super wieści, że starczy na wszystko, ja cały czas licze, że jednak może da sie cos z tym wzrokiem zrobic.... Quote
stonka1125 Posted June 18, 2009 Author Posted June 18, 2009 ronja a dałoby sie tak w przybliżeniu określić mniej więcej koszt podróży od ciebie do okulisty?żebyśmy wiedzieli na czym stoimy,bo dopiero doczytałam post maszaberli że to daleko:oops: Quote
ronja Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 [quote name='stonka1125'] ronja a dałoby sie tak w przybliżeniu określić mniej więcej koszt podróży od ciebie do okulisty?żebyśmy wiedzieli na czym stoimy,bo dopiero doczytałam post maszaberli że to daleko:oops: nie aż tak daleko:razz: mieszkam 24 km od centrum W-wy, wszystko zalezy jak Jurand jeździ samochodem - jeśli jest grzeczny i będzie mógł podrózować jako pasażer obok kierowcy, zawiozę go sama - mam maleńki dwuosobowy samochód, który pali 6l - nie pamiętam ile jest w jedną stronę do dr Garncarza, na pewno więcej niż 80 km w obie strony nie zrobimy. jesli mamy zawieźć Juranda razem z męzem, to wyjdzie nieco więcej, bo jego samochód więcej pali - na pewno wyjdzie nie więcej niż 50zł, a moim ze 30zł pewnie Quote
Maszaberla Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ronja napisał(a):nie aż tak daleko:razz: mieszkam 24 km od centrum W-wy, wszystko zalezy jak Jurand jeździ samochodem - jeśli jest grzeczny i będzie mógł podrózować jako pasażer obok kierowcy, zawiozę go sama - mam maleńki dwuosobowy samochód, który pali 6l - nie pamiętam ile jest w jedną stronę do dr Garncarza, na pewno więcej niż 80 km w obie strony nie zrobimy. jesli mamy zawieźć Juranda razem z męzem, to wyjdzie nieco więcej, bo jego samochód więcej pali - na pewno wyjdzie nie więcej niż 50zł, a moim ze 30zł pewnie To jednak nie jest tak daleko :multi: Quote
marysia55 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 stonka1125 napisał(a):musi starczyć,a jak nie to będziemy kombinowac,anioły w pogotowiu,deklaracji miesięcznych 45zł ponad normę,kto ma dać radę jak nie my!!!!!!!!!! stonka:loveu: oczywiście, że w razie czego będziemy kombinować, 'eskadry aniołów' stoją w pogotowiu i nie pozwolą aby pieniądze były ważniejsze niż ta cieplutka przystań Juranda.Nie takie rzeczy się robiło na Dogo. Teraz znikam ( ale czuwam:p ) i dalej obserwuje rozwój sytuacji. Jurand to od ciotki Marysi:buzi: Quote
zuzlikowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 marysia55 napisał(a):stonka:loveu: oczywiście, że w razie czego będziemy kombinować, 'eskadry aniołów' stoją w pogotowiu i nie pozwolą aby pieniądze były ważniejsze niż ta cieplutka przystań Juranda.Nie takie rzeczy się robiło na Dogo. Teraz znikam ( ale czuwam:p ) i dalej obserwuje rozwój sytuacji. Jurand to od ciotki Marysi:buzi: I co tu dodawać? No,chyba że to...Jurand to od ciotki zuzlikowej :buzi: Quote
stonka1125 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 Maszaberla napisał(a):To jednak nie jest tak daleko :multi: zdecydowanie bliżej niż od nas do poznania,jadąc przez radlin mamy ok. 70 km w jedną stronę:cool3: niech juz będzie ten dzień kiedy jurand pojedzie spakowany po nowe zycie!!!!!! Quote
mariamc Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cieszę się,że Jurand jedzie w takie fajne miejsce.:loveu: Stonka , w "psich " sprawach , zawsze zawracaj mi głowę. Quote
stonka1125 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 mariamc napisał(a):Cieszę się,że Jurand jedzie w takie fajne miejsce.:loveu: Stonka , w "psich " sprawach , zawsze zawracaj mi głowę. masz to jak w banku:lol: Quote
EVA2406 Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Proponuję wcześniej umawiać wizytę u dr Garncarza, bo to okres urlopowy i mozna trafić na dłuższą przerwę. Poza tym są spore kolejki, wiem, bo aktualnie jeżdżę z Kacperkiem. Teraz jesteśmy zapisani na 13 lipca, więc wiem, że dr będzie jeszcze przed urlopem. Quote
zuzlikowa Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 EVA2406 napisał(a):Proponuję wcześniej umawiać wizytę u dr Garncarza, bo to okres urlopowy i mozna trafić na dłuższą przerwę. Poza tym są spore kolejki, wiem, bo aktualnie jeżdżę z Kacperkiem. Teraz jesteśmy zapisani na 13 lipca, więc wiem, że dr będzie jeszcze przed urlopem. Myślę,ze dobrze byłoby skorzystać z rady Evy... Quote
stonka1125 Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 EVA2406 napisał(a):Proponuję wcześniej umawiać wizytę u dr Garncarza, bo to okres urlopowy i mozna trafić na dłuższą przerwę. Poza tym są spore kolejki, wiem, bo aktualnie jeżdżę z Kacperkiem. Teraz jesteśmy zapisani na 13 lipca, więc wiem, że dr będzie jeszcze przed urlopem. ronja co ty na to?jak dla mnie świetny pomysł,mogę zadzwonić i umówić go na wizytę,ale potrzebuję numer Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='stonka1125']ronja co ty na to?jak dla mnie świetny pomysł,mogę zadzwonić i umówić go na wizytę,ale potrzebuję numer Pisz na pw do Evy2406...ona wszystko wie, bo musi! Kacprutku...choć teraz pożyczę Ci zdrowej nocki! Quote
Maszaberla Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='stonka1125']ronja co ty na to?jak dla mnie świetny pomysł,mogę zadzwonić i umówić go na wizytę,ale potrzebuję numer A w miedzyczasie tu sa tez dane: Serwis internetowy kliniki weterynaryjnej - Jacek Garncarz - okulista lekarz weterynarii, okulistyka weterynaryjna, choroby oczu psów, kotów, koni Quote
Panna X Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Tam pracuje dr.Garncarz podaję : Jarosław Juszczak 061 9720781 Poznań oś.Armii Krajowej 85 a) Quote
ronja Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 tel do kliniki dr Garncarza- 22- 8588062 stonka, możesz nas zapisać na pierwszy wolny termin, ja mam urlop dwumiesięczny,więc mogę zawieźć Juranda w każdej chwili - jeśli byłaby jakaś mozliwość wyboru, to nie chciałabym tylko ładować się w korki, więc fajnie, jesli udałoby się dostać rano lub wieczorem. jeśli nie, to oczywiście przeżyjemy i korki. Quote
Izabela124. Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 Moja deklaracja już przelana i jak najbardziej będę ją wpłacała tak długo jak będzie trzeba tylko proszę o comiesięczne przypomnienie Quote
EVA2406 Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='zuzlikowa']Pisz na pw do Evy2406...ona wszystko wie, bo musi! Kacprutku...choć teraz pożyczę Ci zdrowej nocki! Zuzliku :loveu:, wzruszasz mnie nieustannie, tym że będąc nawet na innych wątkach myślisz o Kacperku. Quote
Lu_Gosiak Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 kurcze tak sobie mysle, że tyle szcześcia ostatnio ma ten psiak...tyle dobrych duszków zleciało sie na ten wątek, tyle osób zadeklarowało pomoc, ma wspaniały tymczas w pokoju......a najwiekszym szczesciem bedzie jak sie okaze, że może uda sie sprawic by Jurand widział...juz nie moge sie doczekac Jego wyjazdu ze schronu i wizyty;);) Quote
zuzlikowa Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']kurcze tak sobie mysle, że tyle szcześcia ostatnio ma ten psiak...tyle dobrych duszków zleciało sie na ten wątek, tyle osób zadeklarowało pomoc, ma wspaniały tymczas w pokoju......a najwiekszym szczesciem bedzie jak sie okaze, że może uda sie sprawic by Jurand widział...juz nie moge sie doczekac Jego wyjazdu ze schronu i wizyty;);) Obyś napisała to w szczęśliwą godzinę!:loveu: Eva...jak na wątek nie zalecę to choć tak pożyczę mu dobrej nocki!:oops: Zdrowej-Kacperku!:loveu: Quote
Maszaberla Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Ciocie prosze - dostalam zdjecia od Evy2406:loveu:, zrobilam bazarek i lece spac! Podnoscie bazarek bo ja w tym tygodniu bede rzadko na dogo:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f99/wspomoz-grosikiem-bazarek-bucikowy-dla-niewidomego-juranda-do-26-06-a-140315/#post12487935 Quote
Panna X Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Izabela124. napisał(a):Moja deklaracja już przelana i jak najbardziej będę ją wpłacała tak długo jak będzie trzeba tylko proszę o comiesięczne przypomnienie Moja też i też będę wpłacała tak długo jak będzie trzeba Quote
Recommended Posts