Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Panna X']Cześć jestem, nowa a chciałabym coś dołożyć dla Juranda ale nie za bardzo wiem na jakie konto i jak to mam robić ? Panno X:razz: dziękujemy za deklaracje i za to,że do nas zajrzałaś na początku Twojej dłuuuugiej historii z Dogomanią;):loveu::evil_lol::evil_lol: Quote
marysia55 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 [quote name='Leyla']Panno X:razz: dziękujemy za deklaracje i za to,że do nas zajrzałaś na początku Twojej dłuuuugiej historii z Dogomanią;):loveu::evil_lol::evil_lol: Layla:loveu: zapomniałaś dodać dłuuuugiej i ciekawej, pełnej wzruszeń, łez zarówno szczęścia i jak i smutku, a także mnóstwa satysfakcji z tego co sie robi :loveu::loveu::loveu: Quote
ronja Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 dopiero dziś Maszaberla zdradziła mi, kto przyjedzie na miejsce Kajtka czekamy na Juranda - miejsce w tzw psim pokoju będzie gotowe mam nadzieję za ok. 2 tygodnie. chcemy przystosować miejsce tak, by na nic nie wpadał i się nie poobijał. tak wygląda kawałek psiego pokoju Quote
Lidan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Jurand! Pakuj się! Hotel pięciogwiazdkowy czeka :multi: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 marysia55 napisał(a):Layla:loveu: zapomniałaś dodać dłuuuugiej i ciekawej, pełnej wzruszeń, łez zarówno szczęścia i jak i smutku, a także mnóstwa satysfakcji z tego co sie robi :loveu::loveu::loveu: Nie dodałam ,bo znam tą Pannę X i już jej to mówiłam:loveu::eviltong: Quote
EVA2406 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Panna X napisał(a):Cześć jestem, nowa a chciałabym coś dołożyć dla Juranda ale nie za bardzo wiem na jakie konto i jak to mam robić ? Cześć, witamy i bardzo się cieszymy, bo tu każdy się przyda do pomocy :lol: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mogę u Was chociaż sprzątać:loveu:?? Jurand farciarz:razz::p Quote
EVA2406 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Lidan napisał(a):Jurand! Pakuj się! Hotel pięciogwiazdkowy czeka :multi: Bardzo trafnie to miejsce określiłaś :lol:. Fiu, fiu ze schronu na skórzane kanapy :multi:. Jurand :loveu:, pakuj się szybko, bo ci miejsce zajmą ;) Quote
marysia55 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Lidan napisał(a):Jurand! Pakuj się! Hotel pięciogwiazdkowy czeka :multi: nie widzę barku ani basenu..... no chociażby jacuzzi ;);) Quote
Lidan Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Bo nie tą część pokoju, której szukasz sfotografowali ;) Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 stonka1125 napisał(a):ja pierdziu,będzie miał lepiej niż ja:-o :evil_lol::evil_lol::evil_lol: o widzę ,że stonka "włatców Móch" ogląda:evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
stonka1125 Posted June 16, 2009 Author Posted June 16, 2009 [quote name='ronja']dopiero dziś Maszaberla zdradziła mi, kto przyjedzie na miejsce Kajtka czekamy na Juranda - miejsce w tzw psim pokoju będzie gotowe mam nadzieję za ok. 2 tygodnie. chcemy przystosować miejsce tak, by na nic nie wpadał i się nie poobijał. tak wygląda kawałek psiego pokoju ja pierdziu,będzie miał lepiej niż ja:-o Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye:No to farciarz jeden normalnie...warto było czekać na takie luksusy...psi pokój..no...hmmmm..już nic dodać nic ująć..(no, chyba że ten basen i jacuzi...) ale to pewnie w osobnym pomieszczeniu sie znajduje...od kiedy mogę tam zamieszkac z Jureandem??Cioteczki- zrobicie zrzutkę na moje pobyt..?Tylko ze kurna za mnie to ze 40- 50 zł na ddobę trzeba:razz::razz:Pewnie się nie zgodzicie:placz::placz::placz::placz: Quote
Leyla Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 marysia55 napisał(a):nie widzę barku ani basenu..... no chociażby jacuzzi ;);) ..będzie miał jacuzzi...jak sobie popuszcza bączki do wanny:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gonia66 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Leyla napisał(a):..będzie miał jacuzzi...jak sobie popuszcza bączki do wanny:evil_lol::evil_lol::evil_lol::roflt::roflt::roflt::roflt: No to mnie załatwiłaś na "cacy"....:cool1::cool1: Quote
Lu_Gosiak Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 gonia66 napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:No to farciarz jeden normalnie...warto było czekać na takie luksusy...psi pokój..no...hmmmm..już nic dodać nic ująć..(no, chyba że ten basen i jacuzi...) ale to pewnie w osobnym pomieszczeniu sie znajduje...od kiedy mogę tam zamieszkac z Jureandem??Cioteczki- zrobicie zrzutkę na moje pobyt..?Tylko ze kurna za mnie to ze 40- 50 zł na ddobę trzeba:razz::razz:Pewnie się nie zgodzicie:placz::placz::placz::placz: Ty Gonia Ty prosze sie tu nie wybijaj przed szereg ....bo z Jurandem do tego pokoju jade ja:evil_lol::evil_lol::diabloti: boosko :multi::multi: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 zuzlikowa napisał(a):Czy mnie się zdaje,czy to tylko nocne zwidy?...kumoterstwo,wykorzystywactwo piesa,zamach na nasza portfele nieuprawniony...czy mnie się już śni ,czy dzieje się faktycznie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...poprostu nas skręca z zazdrośśśści, tak ten nasz Jurand będzie miał fajnie.:eviltong::eviltong::eviltong::crazyeye: Ma mieć jacuzzy i barek:crazyeye: Quote
zuzlikowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Ty Gonia Ty prosze sie tu nie wybijaj przed szereg ....bo z Jurandem do tego pokoju jade ja:evil_lol::evil_lol::diabloti: boosko :multi::multi: Czy mnie się zdaje,czy to tylko nocne zwidy?...kumoterstwo,wykorzystywactwo piesa,zamach na nasza portfele nieuprawniony...czy mnie się już śni ,czy dzieje się faktycznie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 zuzlikowa napisał(a):Czy mnie się zdaje,czy to tylko nocne zwidy?...kumoterstwo,wykorzystywactwo piesa,zamach na nasza portfele nieuprawniony...czy mnie się już śni ,czy dzieje się faktycznie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Zuzliku jaki zamach...wszystko wliczone w koszty:diabloti: przeciez niewidomy pies musi mieć jakiegos przewodnika:eviltong: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Lu_Gosiak napisał(a):Zuzliku jaki zamach...wszystko wliczone w koszty:diabloti: przeciez niewidomy pies musi mieć jakiegos przewodnika:eviltong: :splat::splat::splat:..że też ja na to nie wpadłam:mdleje::mdleje::mdleje: Quote
zuzlikowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Lu_Gosiak']Zuzliku jaki zamach...wszystko wliczone w koszty:diabloti: przeciez niewidomy pies musi mieć jakiegos przewodnika:eviltong:[/quote] ...no i logiczne!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Spokojnej nocki!:lol: Jurand...:loveu:...już niedługo...bardzo niedługo! Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 stonka1125 napisał(a):ja pierdziu,będzie miał lepiej niż ja:-o A balas sie mi zaufac;) Byl inny piesek na to miejsce, bilam sie z myslami bo tamten tez bardzo biedny ale juz wczesniej mowilam ze oddam miejsce Lu i tak wiec Jurandowi sie udalo Quote
malicja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 wplacilam wczoraj moja "jednorazowke" na Juranda :p Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Maszaberla napisał(a):A balas sie mi zaufac;) Byl inny piesek na to miejsce, bilam sie z myslami bo tamten tez bardzo biedny ale juz wczesniej mowilam ze oddam miejsce Lu i tak wiec Jurandowi sie udalo Aguś dziekuje jeszcze raz :loveu::loveu: udało sie to mało powiedziane, dla ślepego psa nie mozna było wymarzyć sobie lepszych warunków:bigcool::bigcool: Quote
Recommended Posts