Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Panna X']Cześć jestem, nowa a chciałabym coś dołożyć dla Juranda ale nie za bardzo wiem na jakie konto i jak to mam robić ?

Panno X:razz: dziękujemy za deklaracje i za to,że do nas zajrzałaś na początku Twojej dłuuuugiej historii z Dogomanią;):loveu::evil_lol::evil_lol:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Leyla']Panno X:razz: dziękujemy za deklaracje i za to,że do nas zajrzałaś na początku Twojej dłuuuugiej historii z Dogomanią;):loveu::evil_lol::evil_lol:
Layla:loveu: zapomniałaś dodać dłuuuugiej i ciekawej, pełnej wzruszeń, łez zarówno szczęścia i jak i smutku, a także mnóstwa satysfakcji z tego co sie robi :loveu::loveu::loveu:

Posted

dopiero dziś Maszaberla zdradziła mi, kto przyjedzie na miejsce Kajtka
czekamy na Juranda - miejsce w tzw psim pokoju będzie gotowe mam nadzieję za ok. 2 tygodnie. chcemy przystosować miejsce tak, by na nic nie wpadał i się nie poobijał.

tak wygląda kawałek psiego pokoju

Posted

marysia55 napisał(a):
Layla:loveu: zapomniałaś dodać dłuuuugiej i ciekawej, pełnej wzruszeń, łez zarówno szczęścia i jak i smutku, a także mnóstwa satysfakcji z tego co sie robi :loveu::loveu::loveu:

Nie dodałam ,bo znam tą Pannę X i już jej to mówiłam:loveu::eviltong:

Posted

Panna X napisał(a):
Cześć jestem, nowa a chciałabym coś dołożyć dla Juranda ale nie za bardzo wiem na jakie konto i jak to mam robić ?

Cześć, witamy i bardzo się cieszymy, bo tu każdy się przyda do pomocy :lol:

Posted

Lidan napisał(a):
Jurand! Pakuj się! Hotel pięciogwiazdkowy czeka :multi:

Bardzo trafnie to miejsce określiłaś :lol:.
Fiu, fiu ze schronu na skórzane kanapy :multi:.
Jurand :loveu:, pakuj się szybko, bo ci miejsce zajmą ;)

Posted

stonka1125 napisał(a):
ja pierdziu,będzie miał lepiej niż ja:-o

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o widzę ,że stonka "włatców Móch" ogląda:evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='ronja']dopiero dziś Maszaberla zdradziła mi, kto przyjedzie na miejsce Kajtka
czekamy na Juranda - miejsce w tzw psim pokoju będzie gotowe mam nadzieję za ok. 2 tygodnie. chcemy przystosować miejsce tak, by na nic nie wpadał i się nie poobijał.

tak wygląda kawałek psiego pokoju

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:No to farciarz jeden normalnie...warto było czekać na takie luksusy...psi pokój..no...hmmmm..już nic dodać nic ująć..(no, chyba że ten basen i jacuzi...) ale to pewnie w osobnym pomieszczeniu sie znajduje...od kiedy mogę tam zamieszkac z Jureandem??Cioteczki- zrobicie zrzutkę na moje pobyt..?Tylko ze kurna za mnie to ze 40- 50 zł na ddobę trzeba:razz::razz:Pewnie się nie zgodzicie:placz::placz::placz::placz:

Posted

marysia55 napisał(a):
nie widzę barku ani basenu..... no chociażby jacuzzi ;);)

..będzie miał jacuzzi...jak sobie popuszcza bączki do wanny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Leyla napisał(a):
..będzie miał jacuzzi...jak sobie popuszcza bączki do wanny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
:roflt::roflt::roflt::roflt:
No to mnie załatwiłaś na "cacy"....:cool1::cool1:

Posted

gonia66 napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye:No to farciarz jeden normalnie...warto było czekać na takie luksusy...psi pokój..no...hmmmm..już nic dodać nic ująć..(no, chyba że ten basen i jacuzi...) ale to pewnie w osobnym pomieszczeniu sie znajduje...od kiedy mogę tam zamieszkac z Jureandem??Cioteczki- zrobicie zrzutkę na moje pobyt..?Tylko ze kurna za mnie to ze 40- 50 zł na ddobę trzeba:razz::razz:Pewnie się nie zgodzicie:placz::placz::placz::placz:

Ty Gonia Ty prosze sie tu nie wybijaj przed szereg ....bo z Jurandem do tego pokoju jade ja:evil_lol::evil_lol::diabloti: boosko :multi::multi:

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Czy mnie się zdaje,czy to tylko nocne zwidy?...kumoterstwo,wykorzystywactwo piesa,zamach na nasza portfele nieuprawniony...czy mnie się już śni ,czy dzieje się faktycznie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

...poprostu nas skręca z zazdrośśśści, tak ten nasz Jurand będzie miał fajnie.:eviltong::eviltong::eviltong::crazyeye: Ma mieć jacuzzy i barek:crazyeye:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Ty Gonia Ty prosze sie tu nie wybijaj przed szereg ....bo z Jurandem do tego pokoju jade ja:evil_lol::evil_lol::diabloti: boosko :multi::multi:

Czy mnie się zdaje,czy to tylko nocne zwidy?...kumoterstwo,wykorzystywactwo piesa,zamach na nasza portfele nieuprawniony...czy mnie się już śni ,czy dzieje się faktycznie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

zuzlikowa napisał(a):

Zuzliku jaki zamach...wszystko wliczone w koszty:diabloti: przeciez niewidomy pies musi mieć jakiegos przewodnika:eviltong:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
Zuzliku jaki zamach...wszystko wliczone w koszty:diabloti: przeciez niewidomy pies musi mieć jakiegos przewodnika:eviltong:

:splat::splat::splat:..że też ja na to nie wpadłam:mdleje::mdleje::mdleje:

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Zuzliku jaki zamach...wszystko wliczone w koszty:diabloti: przeciez niewidomy pies musi mieć jakiegos przewodnika:eviltong:[/quote]

...no i logiczne!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Spokojnej nocki!:lol:
Jurand...:loveu:...już niedługo...bardzo niedługo!

Posted

stonka1125 napisał(a):

A balas sie mi zaufac;)

Byl inny piesek na to miejsce, bilam sie z myslami bo tamten tez bardzo biedny ale juz wczesniej mowilam ze oddam miejsce Lu i tak wiec Jurandowi sie udalo

Posted

Maszaberla napisał(a):
A balas sie mi zaufac;)

Byl inny piesek na to miejsce, bilam sie z myslami bo tamten tez bardzo biedny ale juz wczesniej mowilam ze oddam miejsce Lu i tak wiec Jurandowi sie udalo

Aguś dziekuje jeszcze raz :loveu::loveu: udało sie to mało powiedziane, dla ślepego psa nie mozna było wymarzyć sobie lepszych warunków:bigcool::bigcool: