Ewa Marta Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 iwlajn napisał(a):EwaMarta ale fajnie, że dołączyłaś do grona wielbicielek Jurysia!!! Zazdroszczę, że miałaś okazję poznać go na żywo. To już z samych opowieści jest kochany pies, a co dopiero w realu:) Cichą wielbicielką jestem już od jakiegoś czasu:-) Juryś, to jedna wielka pozytywna energia:-) Widać, że jest szczęśliwy. Mnie rozczuliła któregoś razu taka sytuacja: Juryś tak jak inne psiaki dostał smakołyk do pogryzienia. Kiedy wszystkie psiaki już kończyły, Ronja i TZ cały czas doglądali, czy Juryś skończył, bo natychmiast po tym, trzeba go wyprowadzić na spacer;-) Tak chłopak ma - zje coś smacznego - idzie siusiać. Wspaniała była ta ich troska o niego, żeby mógl się załatwić. Wyprosiłam, żeby mnie puścili z nim na dwór;-) Wspaniale sobie radził, zasuwal tak szybko, że trudno było za nim nadążyć. Jest wspaniały i obdarzy kogoś wielką miłością, żeby tylko ktoś dał mu szansę... Quote
ronja Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Jurysiek (film mi się za szybko wyłączył) [video=youtube;HIeMvWxzG5w]http://www.youtube.com/watch?v=HIeMvWxzG5w[/video] Quote
agata51 Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 Cudowności!!! Właśnie zauważyłam, że zawieruszyła mi się jedna wpłata. Przeleję podwójnie w przyszłym miesiącu. Przepraszam. Quote
Poker Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 spory z niego chłopaczek i pewnie kałuże wielkie produkuje jak to dziś moja wnuczka powiedziała widząc nasiuraną kałużę na panelach:" babcio, tu jest jakaś duża woda ". Quote
Ewa Marta Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Nie mam takich ładnych zdjęć, ale chciałam pokazać, jak Juryś przywital dziecko w swoim królestwie:-) Wytuliłam go dzisiaj mocno i dostałam masę buziaków:-) Quote
ronja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Jurysiek kocha wszystkich - i małych i dużych. Ewa przywiozła karmę z darów - Jurysiek również skorzysta, za co ogromnie dziękuję:) Quote
Lidan Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Śliczny ten Juryś :iloveyou: A to drugie psisko ma jakieś druty w łapce :???: Quote
funia Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Juryś ty piękny chłopaku !!! Moja dola pójdzie za kilka dni Quote
ronja Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 drugie psisko czyli Simbi od 3 miesięcy ma stabilizator zewnętrzny - łapka się zrasta, więc mam nadzieję, że już najgorsze za nami:) Quote
GochaT Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 Dziewczyny nie martwcie się ja już przesłałam pieniążek na Jurysia rozliczenie jak zawsze 11 Filmik super ja proszę o dłuższy - uwielbiam oglądać te "nasze" psiska takie szczęśliwe ...Juryś do doooooooooooomku Quote
ronja Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 dziewczyny, lada moment pojawią się kleszcze, trzeba zabezpieczyć Juryśka pomyślcie co mu kupić - kropelki czy obróżkę. obróżka droższa, ale w sumie starcza na 6 miesięcy i wychodzi taniej niż kropelki co 4 tygodnie Quote
GochaT Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 decyzja zapadła obróżka !!!jak zabraknie forsy to dołożę Juryś musi mieć wszystko co najlepsze bo go kochamy!!! Quote
ronja Posted March 8, 2010 Posted March 8, 2010 jutro będę u weta, to kupię i jak już mrozy odpuszczą i kleszcze się obudzą, Juryś będzie ją nosił Quote
GochaT Posted March 10, 2010 Posted March 10, 2010 Ok Juryś będzie piękny z nową obróżką ...informuję również,że wpłynęły pieniążki od Agata 51 20,00 Agat 21 10,00 Baldek2 40,00 (dwa miesiące) dziękujemy bardzo za dołączenie do grona fanek Juryśka Izabela124 10,00 Quote
ronja Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 obróżka kiltix dla Juryśka kupiona - kosztowała 58zł - mam paragon, zrobię foto wieczorem Quote
GochaT Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Ok nie ma sprawy tylko napisz czy chcesz teraz pieniążek czy z deklaracjami - przyszła też wpłata od Iwlajn , która wspomaga naszą Agę i Ringusia - zapraszamy na ich wątek pt. dług w klinice (Juryś piękny na tym banerku ,że hej) Quote
ronja Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 może być pod koniec miesiąca paragonu na razie nie mam jak sfotografować, bo aparat pożyczyłam Quote
GochaT Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Fajnie to podliczymy wszystko pod koniec miesiąca ale nie zapomnij mi dopisać o obroży bo kwota mi umknie do końca miesiąca... Quote
stonka1125 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Ronja, a co ty z tym fotografowaniem paragonów:evil_lol: Jurysia ucałuj, ucałuj , ucałuj, domek sie nie odezwał, szukamy dalej:shake: Quote
hop! Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 stonka1125 napisał(a):Ronja, a co ty z tym fotografowaniem paragonów:evil_lol: Jurysia ucałuj, ucałuj , ucałuj, domek sie nie odezwał, szukamy dalej:shake: Czy Jurand ma w tej chwili jakieś ogłoszenia? Quote
stonka1125 Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 właśnie wyrabiam mu allegro i zrobie jeszcze parę, co zdążę dzisiaj to wkleję tutaj allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=965991232 biorę się za resztę Quote
Recommended Posts