Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

iwlajn napisał(a):
EwaMarta ale fajnie, że dołączyłaś do grona wielbicielek Jurysia!!!
Zazdroszczę, że miałaś okazję poznać go na żywo. To już z samych opowieści jest kochany pies, a co dopiero w realu:)

Cichą wielbicielką jestem już od jakiegoś czasu:-) Juryś, to jedna wielka pozytywna energia:-) Widać, że jest szczęśliwy. Mnie rozczuliła któregoś razu taka sytuacja:
Juryś tak jak inne psiaki dostał smakołyk do pogryzienia. Kiedy wszystkie psiaki już kończyły, Ronja i TZ cały czas doglądali, czy Juryś skończył, bo natychmiast po tym, trzeba go wyprowadzić na spacer;-) Tak chłopak ma - zje coś smacznego - idzie siusiać. Wspaniała była ta ich troska o niego, żeby mógl się załatwić. Wyprosiłam, żeby mnie puścili z nim na dwór;-) Wspaniale sobie radził, zasuwal tak szybko, że trudno było za nim nadążyć. Jest wspaniały i obdarzy kogoś wielką miłością, żeby tylko ktoś dał mu szansę...

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

spory z niego chłopaczek i pewnie kałuże wielkie produkuje jak to dziś moja wnuczka powiedziała widząc nasiuraną kałużę na panelach:" babcio, tu jest jakaś duża woda ".

Posted

Dziewczyny nie martwcie się ja już przesłałam pieniążek na Jurysia rozliczenie jak zawsze 11
Filmik super ja proszę o dłuższy - uwielbiam oglądać te "nasze" psiska takie szczęśliwe ...Juryś do doooooooooooomku

Posted

dziewczyny, lada moment pojawią się kleszcze, trzeba zabezpieczyć Juryśka
pomyślcie co mu kupić - kropelki czy obróżkę. obróżka droższa, ale w sumie starcza na 6 miesięcy i wychodzi taniej niż kropelki co 4 tygodnie

Posted

Ok Juryś będzie piękny z nową obróżką ...informuję również,że wpłynęły pieniążki od
Agata 51 20,00
Agat 21 10,00
Baldek2 40,00 (dwa miesiące) dziękujemy bardzo za dołączenie do grona fanek Juryśka
Izabela124 10,00

Posted

Ok nie ma sprawy tylko napisz czy chcesz teraz pieniążek czy z deklaracjami - przyszła też wpłata od Iwlajn , która wspomaga naszą Agę i Ringusia - zapraszamy na ich wątek pt. dług w klinice (Juryś piękny na tym banerku ,że hej)

Posted

stonka1125 napisał(a):
Ronja, a co ty z tym fotografowaniem paragonów:evil_lol:
Jurysia ucałuj, ucałuj , ucałuj, domek sie nie odezwał, szukamy dalej:shake:

Czy Jurand ma w tej chwili jakieś ogłoszenia?