Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kobity spokojnie, wysłałam domkowi dwa psy (Jurysia tak na dokładkę bo w sumie myśleli o suni), nie wiem czy na któregoś się zdecyduja, oba bardzo im się podobają, ślepotka jurysiowa nie ma znaczenia, ale wiecie jak to jest, nie wszyscy decydują się na adopcję tak jak my, że patrzysz, wiesz że kochasz i nic innego nie jest ważne, ludzie lubia pomyśleć, pozastanawiać się , przemyśleć wszystkie za i przeciw, to bardzo dobrze, przecież wszyscy tu walczymy o to samo, żeby to były adopcje świadome i przemyślane, żeby to byli rozsądni i myślący ludzie, trzymajmy po prostu kciuki

Posted

iwlajn napisał(a):
Wiemy, wiemy Stonko ale jak pomyślę, że Juryś może mieć w końcu swój domek to doczekać się nie mogę na wieści. Ale już cierpliwie czekam.
a ja za nią druga cierpliwie czekam:nerwy::nerwy:

Posted

Ewa, dziękuję w imieniu Jurysia :Rose:. GochaT wysle Ci nr konta.

a Juryś zmienił miejsce zamieszkania. pokomplikowały nam się trochę sprawy, wprowdzil się sąsiad zwany przez nas 'Bucem", a nasze kojcowe 2 psy szczekały jak oszalałe na każdego przechodnia (a my po drodze do lasu mieszkamy i ciągle ktoś przechodzi). w związku z tym Doda kojcowa przeszla do domu do boksiku Jurysia, a Juryś zamieszkał w podwójnym boksie z połamaną Simoną. oboje się polubili, są grzeczni (Simbi tylko misia Jurysiowego wybebeszyła), każdy śpi w swoim łózeczku. Juryś jakby się rozkręcił - zaprasza Simbi do zabawy, mnie dziś prawie przewrócił z miłości jak kucnęłam go poprzytulać i podszczypywał mnie zębami:-o.

Posted

stonka1125 napisał(a):
dzięki Ewa Marta, Jurynkowi każdy grosz potrzebny!!!
Ronja, a jak będzie burza?Nie będzie się Juryś bał w boksie???

Ale on jest 3 metry od swojego poprzedniego miejsca zamieszkania:-) Zmieniło się tylko to, że ma do towarzystwa miła sunię:-)

Posted

obok Jurysiowego łóżeczka jest Bartka biurko z komputerem, dzieli ich tylko ażurowa ścianka z desek. Juryś nadal mieszka w domu, w psim pokoju, tylko po lewej stronie. Ania, nigdy w życiu Jurysia bym nie wypędziła na dwór. Bartek w psim pokoju spędza cale wieczory (jak już ma "wolne"), bo tam ma swój komputer, więc wszyscy są zaopiekowani.
a jak jest burza, to któreś z nas siedzi z Jurysiem

Posted

No to po co mnie straszycie wstretne dziewczyniska, ja myslałam że Jurys na dworze a teraz taki wiatr i tyle dziwnych odgłosów! wariatki!!! Trochę mnie dziwiło to że oba psiury spią w swoich łóżeczkach, ale tak jakoś nie myślałam, u was możliwe nawet na dworze łóżeczka dla psów:lol: Ale za to ucieszyłóam się że Juryś ma koleżankę.

Posted

O matko nocka nie przespana bo my myślałyśmy ,że on jest w kojcu na dworze uff! Pieniążki pilnie przesyłam i całuję wszystkich !! Doszły też od Ewa Marta 65,00 bbbbbbbbbbbbbbbbardzo dziękujemy!!!

Posted

Moim zdaniem zamienił na lepszą miejscówkę, bo ma towarzystwo, a on jest towarzyski do bólu (dosłownie, bo jak mnie dźwięknął w szczękę podskakując, to długo czułam;-) )

Posted

No tak przecież on nie widział tej szczęki jak podskakiwał ha ha...fajnie, że ma kumpelkę niech się przyzwyczaja bo jak mu domek wpadnie z towarzystwem to żeby na m wstydu nie narobił ...

Posted

EwaMarta ale fajnie, że dołączyłaś do grona wielbicielek Jurysia!!!
Zazdroszczę, że miałaś okazję poznać go na żywo. To już z samych opowieści jest kochany pies, a co dopiero w realu:)