Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

funia napisał(a):
Przelałam dzisiaj swoje 20 zł + 25 za Siwą .

Ok dzięki funia a Siwą skreślamy z listy bo nie ma sensu żebyś za nią długi do końca życia Jurysia spłacała

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tzn ,Ja w tym przelewie spłaciłam jej zaległość .A moje 20 deklaracji to właśnie 10 moje a 10 uzupełniam tym co powinno byc od niej .Czyli na stałe do znalezienia domu płacę na juranda 20zł co miesiąc ,zgadza się ?

Posted

iwlajn napisał(a):
A co z resztą niepłacących? Czy w ogóle coś Wam napisały? Może już nie bywają na Dogo, sama nie wiem...

Mam nadzieję, że mają ważne powody, dla których nie wpłacają swoich deklaracji. Co nie zmienia faktu, że mogłyby uprzedzić o zmianie swojej decyzji.
Kiedy ty pieseczku znajdziesz swój nowy domek :hmmmm:

Posted

Tak racja dzięki bardzo Juryś jakis pechowy bo parę osób wymiękło nie wiedząc czemu - pomimo PW pozostałe osoby bez odzewu pozostawiły apel o ratowanie Jurysiowej skarpety

Posted

Dzięki bardzo Funiu za deklarację bo z pieniążkami krucho (coś mi komp szwankuje na dogo i nie moge postów edytować - teraz będę się rozpisywać) nie wiem dla czego ludziska tak pochopnie podejmują decyzje np o podarowaniu kasy , ja bardziej z tych powściągliwych jestem i zanim podejmę decyzję to mija kupa czasu , potem jest kalendarz opłat i koniec , nie ma ,że boli . Panna X nie dosyć ,że deklarowała stałe deklaracje to jeszcze odwiedziny i doglądanie Jurysia no i tyle z niej pozostało - niemiłe wspomnienia...ale jakoś damy radę

Posted

mamy nową deklaracje na jurysia, 20zł od baldek2

na pannę x brak słów, pisałam nawet pw do osoby, która deklarowała na wątku jurysia że ją zna, miała z nią porozmawiać ale nie odezwała się już, niestety.........

Posted

dotarł, dotarł, dzięki!
podesłałam jurysia komuś,czekam......

piękny jest! ale morek mnie powalił na łopatki , ogladałam ostatnio jurysiowy filmik i zobaczyłam też filmik jak morek sie bawi, SŁODZIAK!!!

Posted

Morek jest niezły:) bawi się jak szczeniak

a komu podesłałaś Jurysia? co to za domek?
trzymam kciuki, by tym razem się udało i Jurysio grzał dupkę na swojej własnej kanapie