Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie bardzo rozumiem. Czy to znaczy, że jeśli płaciłam za lipiec, sierpień i wrzesień, a można było jeden miesiąc wpłacić na inną biedę to za październik płacić nie muszę?

Posted

to była po prostu propozycja,wiedząc że baldek płaci wszystkie koszty weta tak napisałam
"moje drogie cioteczki(jurysiowe w sumie)wpłaty cały czas na to samo konto,ALE!!!!!nie w tym miesiącu,ronja rozlicza się po miesiącu,czyli rozliczenie za lipiec będzie w sierpniu(stan konta 430),a za sierpień we wrześniu,jak bardzo chcecie przelewać to przelewajcie(zawsze więcej kasy dla jurysia),ale nie musicie,możecie zacząć przelewać w sierpniu,bo i tak pod koniec ronja będzie sie rozliczać......

ale juryś ma fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!"(to jest post z nie pamiętam kiedy bo nie skopiowałam daty,korzystam z cudzego kompa bo mój pada i godzinami wklepuję posty)

było dużo kasy,po co mieliśmy zbierać na siłę jeżeli baldek deklarowała pomoc w kosztach weta,myślałyśmy że ronji płacimy z góry ale ona chciała po miesiącu i dlatego to wszystko,czy to naprawdę taki problem,teraz niestety jak widać te pieniądze spływają średnio niestety,cały czas starcza bo była nadwyżka,nie wiem już jak to pisać żeby było jasne...........ważne żeby juryś był zadowolony a wierzę,że jest

Posted

Hm... Ja chyba jestem o jedną wpłatę do przodu...i jeszcze wczoraj przelałam kolejną dyszkę na stare konto :oops:
stonka1125, przelicz, proszę, w wolnej chwili moje wpłaty i napisz kiedy wypadnie moja kolejna wpłata, tak żebym była na bierząco bo może mogę zrobić sobie jakąś przerwę :p

Posted

a możesz:lol:i rzeczywiście jesteś do przodu,komputer mi chodzi jakby miał zaraz umrzec ,nic się nie martwcie jeżeli kasa poszła na stare konto,wszystko będzie rozliczone:lol:jak tylko naprawimy kompa to spiszę wszystkie przelewy od początku miesiącami w których wpłynęły,przy takim tempie jakie teraz mam to niestety nie jest możliwe:placz:

Posted

[quote name='stonka1125']to była po prostu propozycja,wiedząc że baldek płaci wszystkie koszty weta tak napisałam
"moje drogie cioteczki(jurysiowe w sumie)wpłaty cały czas na to samo konto,ALE!!!!!nie w tym miesiącu,ronja rozlicza się po miesiącu,czyli rozliczenie za lipiec będzie w sierpniu(stan konta 430),a za sierpień we wrześniu,jak bardzo chcecie przelewać to przelewajcie(zawsze więcej kasy dla jurysia),ale nie musicie,możecie zacząć przelewać w sierpniu,bo i tak pod koniec ronja będzie sie rozliczać......

ale juryś ma fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!"(to jest post z nie pamiętam kiedy bo nie skopiowałam daty,korzystam z cudzego kompa bo mój pada i godzinami wklepuję posty)
było dużo kasy,po co mieliśmy zbierać na siłę jeżeli baldek deklarowała pomoc w kosztach weta,myślałyśmy że ronji płacimy z góry ale ona chciała po miesiącu i dlatego to wszystko,czy to naprawdę taki problem,teraz niestety jak widać te pieniądze spływają średnio niestety,cały czas starcza bo była nadwyżka,nie wiem już jak to pisać żeby było jasne...........ważne żeby juryś był zadowolony a wierzę,że jest

Stonka, jasne, to żaden problem. Chciałam po prostu wyjaśnić wątpliwości, to wszystko:roll: Rozumiem, że aktualnie kasy nie jest za dużo więc za październik zapłacę normalnie. Nie ma problemu.

Posted

nie chciałabym zapeszyc,ale chłop coś pogrzebał i na razie komp mi chodzi,ja tylko jestem ciekawa czy ktoś dzwonił z allegro bo już raczej czas na jurysia,ale pewnie gdyby ktoś dzwonił to ronja by pisała,biedny juryś,mam dość szczególny stosunek do jurysia bo najwięcej czasu w schronisku spędzałam z nim i wiem jaki jest fantastyczny,przykro mi że nikt tego nie widzi,biedny mój juryś,chcę być bogata i mieć dom ,ogród jurysia i resztę składu tymczasowego który u mnie obecnie zalega:placz::placz::placz::placz:czemu nie mogę mieć ich wszystkich:placz::placz::placz::placz:

Posted

stonka1125 napisał(a):
biedny mój juryś,chcę być bogata i mieć dom ,ogród jurysia i resztę składu tymczasowego który u mnie obecnie zalega:placz::placz::placz::placz:czemu nie mogę mieć ich wszystkich:placz::placz::placz::placz:

biedna stonka, wypowiadasz to, o czym my wszyscy myślimy
smutne to i prawdziwe, co piszesz, bo taki Juryś i inne wspaniałe psy wieki całe czekają na swoje prawdziwe domy
a my ich brać nie możemy, bo już nie mamy gdzie :roll:
ja bym tak bardzo chciała niewidomego czekoladowego Gufika, który jest najsłodszym i najgrzeczniejszym psem jakiego poznałam, a nikt go nie chce :-(

Posted

Ajula napisał(a):
biedna stonka, wypowiadasz to, o czym my wszyscy myślimy
smutne to i prawdziwe, co piszesz, bo taki Juryś i inne wspaniałe psy wieki całe czekają na swoje prawdziwe domy
a my ich brać nie możemy, bo już nie mamy gdzie :roll:
ja bym tak bardzo chciała niewidomego czekoladowego Gufika, który jest najsłodszym i najgrzeczniejszym psem jakiego poznałam, a nikt go nie chce :-(

Ajula,daj linka do Gufika.Jest na dogo?

Posted

agata51 napisał(a):
W Łodzi biało! W październiku?! :mad: Trzymaj się cieplutko, Juryśku. :loveu:

u nas też biało,ale Juryś spi w swoim łóżeczku i generalnie śnieg go chyba mało obchodzi.

Posted

najlepiej to by było jakby został u ronjostwa;)gdzie bedzie miał lepiej:evil_lol:ronja nie bij...........

zrobiłam w pierwszym poście aktualizację,to ostatnia moja,dalej rozlicza GochaT

Posted

stonka1125 napisał(a):
najlepiej to by było jakby został u ronjostwa;)gdzie bedzie miał lepiej:evil_lol:ronja nie bij...........

też bym chciała,bo Juryś to super pies, ale nie da rady - 5 moich własnych to dla mnie maximum, którego nie mogę przekroczyć...

Posted

Tak ostatnio narzekałam na Mazury, że tu zawsze najzimniej.
Ale muszę odszczekać:) wczoraj wszędzie masakra pogodowa a u nas najznośniej było, a dziś prawdziwa zlota jesień. Pozdrawiam kochane ciotki jurysiowe:)

Posted

ronja napisał(a):
u nas też biało,ale Juryś spi w swoim łóżeczku i generalnie śnieg go chyba mało obchodzi.

cudnie:loveu: a najlepiej sie spi kiedy śniezek pada za oknem i jest mokro i brzydko i w ogóle :-D

dzis poszedl odemnie spozniony przelewik na Jurysia ;)

Posted

zaszła mała pomyłka i przelałam ronji 306 zamiast 309,będzie więc w przyszłym miesiącu nadpłata w wysokości 3zł:oops:

rozliczenie września:
1.09-21.09 21 dni x 10zł (z własną karmą) 210zł
22.09-30.09 9 dni x 11zł (z moją karmą) 99zł
razem 309zł

Posted

Ajula napisał(a):
a ja sobie pozdrowię Jurysia :loveu:

Juryś też pozdrawia:multi:

w zeszłą niedzielę jak sprzątałam Jurysiowe łózeczko w zmiętolnym kocyku znalazłam skarpetkę - dziecięcą/młodzieżową:crazyeye: skąd on ją przytargał i jak - nie mamy pojęcia:evil_lol:
w lesie na spacerki chodzi tylko na smyczy, nie ma mozliwości, by coś przytargał po kryjomu, u nas w ogródku skarpetki nie rosną - męczy mnie skąd ta skarpetka?????
i Juryś ma swoje tajemnice;)