Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mimo, iż oczko lepiej wygląda, zabralam Jurysia do weta. dostał gentamecynę do podrażnionego oka. za 1,5 tygodnia możemy zaszczepić Jurysia na wirusowki
gentamecyna 6zl
przejazd 3,50zł - połowa kosztów

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baldek2 napisał(a):
Zobowiazalam sie byc dla Juranda ''Funduszem zdrowotnym'' wiec ronja prosze napisz jaka kwote przslac na szczepienia i leczenie tego podraznionego oczka.

ogromnie dziękuję, napisałam pw

Posted

baldek2 napisał(a):
Zobowiazalam sie byc dla Juranda ''Funduszem zdrowotnym'' wiec ronja prosze napisz jaka kwote przslac na szczepienia i leczenie tego podraznionego oczka.

kocham cię:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i odpoczywaj ,PROSZĘ!!!!!!!!!!!!

Posted

stonka1125 napisał(a):
kocham cię:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i odpoczywaj ,PROSZĘ!!!!!!!!!!!!

Odpoczywaj i zbieraj siły bo wciągniemy Ciebie z Anią w następnego psa którym jest Misza - to nasze zadanie na sierpień a Ty jesteś naszym guru:p

Posted

iwlajn napisał(a):
Fantastyczny!!!!
Jak biegnie idealnie za człowiekiem!!!
Ronja, on tak za głosem biegnie???

no własnie fenomenem jest to, że nie trzeba go wołać:crazyeye: Bartek po prostu biega, a Juryś za nim idealnie po trasie jakby widział

Posted

ech...poryczałam się.....biega za bartkiem,tak po prostu i tylko sobie posapuje,moje jurysiątko,ronja ,ja wiem ,że ty wiesz ze to musi być wyjątkowy domek,nie jakis tam "dobry",to musi być domek najlepszy i bartek musi się tam przeprowadzić,no sorry ronja,ale innego wyjścia nie widzę:lol:

Posted

stonka1125 napisał(a):
ech...poryczałam się.....biega za bartkiem,tak po prostu i tylko sobie posapuje,moje jurysiątko,ronja ,ja wiem ,że ty wiesz ze to musi być wyjątkowy domek,nie jakis tam "dobry",to musi być domek najlepszy i bartek musi się tam przeprowadzić,no sorry ronja,ale innego wyjścia nie widzę:lol:

być może przeprowadzimy się tam oboje:evil_lol: z całą moją psio-kocio-świnkową czeredą - domek rzeczywiście musi być wyjątkowy:evil_lol:

Stonka, pomyślałam że może zrobić Juryśkowi nowe allegro właśnie z tym filmikiem? mniej więcej sobie wymysliłam jakby to miało wyglądać. zrobię mu dziś wieczorem.

Posted

Niesamowite :crazyeye: Nikt by nie domyślił się, że ten pies jest zupełnie ślepy :roll: Napewno ma doskonały słuch i słyszy w którą stronę oddalają się kroki.