zuzlikowa Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 [quote name='ronja']poczekajmy na diagnozę dr Garcarza mój wet w tej kwestii nie był optymistą, ale na razie nie ma ostatecznej diagnozy. do dr Garncarza jedziemy 13 lipca na 19.45 może ktoś z W-wy chciałby poznać Juranda? :cool3: Jaaaaaaa...alem nie z Warszawy:-(,więc tylko poproszę o cieplutkie przytulenie Jurandzika...takie najdelikatniejsze i najcieplejsze...ode mnie! Quote
Ajula Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Ola la napisał(a): ale nie potrafie doszukac sie PW z numerem konta moglby mi ktos wyslac takowe ? :oops: ja tez nie wiem, na jakie mam teraz wysłać :hmmmm: Quote
ronja Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 konto stonki chyba Juryś ma grzybka w uszach z rodzaju Malassezia. Dostał krople Surolan, mamy czyścić uszy. Po skończeniu opakowania Suronalu mamy iść na kontrolę. wydatki to 10zł badanie wymazu 31zł suronal Quote
SARA.dierra Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Cudownie siĘ to czyta :) ZNACZY SIE O UŚMIECHNIĘTYM PYSZCZKU JURASIA - ŻYCZE MU ZDRÓWKA I SUKCESÓW W SZUKANIU NOWEGO DOMKU :) Quote
stonka1125 Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 moje drogie cioteczki(jurysiowe w sumie)wpłaty cały czas na to samo konto,ALE!!!!!nie w tym miesiącu,ronja rozlicza się po miesiącu,czyli rozliczenie za lipiec będzie w sierpniu(stan konta 430),a za sierpień we wrześniu,jak bardzo chcecie przelewać to przelewajcie(zawsze więcej kasy dla jurysia:lol:),ale nie musicie,możecie zacząć przelewać w sierpniu,bo i tak pod koniec ronja będzie sie rozliczać...... ale juryś ma fajnie!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
iwlajn Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dobra, to może żeby się nie pomylić to ja będę pisać w tytule przelewu za jaki miesiąc płacę. Quote
Ajula Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 ok, to ja zapłace w ostatnich dniach lipca, albo pierwszysch sierpnia Quote
agat21 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 To ja też się wstrzymam do przełomu miesięcy, a w międzyczasie jakąś inną bidę poratuję Jak tylko będę miała czas wieczorkiem 13 lipca, to chętnie bym Jurandzika poznała :cool3: tylko nie wiem, czy mi się kolejny wyjazd służbowy nie skroi :mad: Gdzie przyjmuje dr Garncarz? Quote
ronja Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 agat21 napisał(a): Gdzie przyjmuje dr Garncarz? ul. Grupy AK "Północ" 2 lok. U10 (dojazd od Bluszczańskiej) Juryś to naprawdę bezproblemowy pies, grzeczny, nie szczeka bez potrzeby, nic nie niszczy, uwielbia ludzi. czy oprócz allegro ma jakieś ogłoszenia? jutro zrobimy mu ładniejsze zdjęcia w lesie Quote
ronja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Jurysiowe fotki w ogródku tu gdzie już zna, puszczamy go bez smyczy. ciężko zrobić mu fajne zdjęcia, bo garnie się do nas, skacze, rozdaje buziaki:loveu: pędzi na wołanie Quote
iwlajn Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 A jak słucha, jak przekrzywia główkę:) Ależ zadowolony, chyba uwielbia spacerować. Pięknie tam macie, Ronja. W sam raz na wycieczki:) Szkoda, że Juryś nie może tego zobaczyć... Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ajula napisał(a):kawał ładnego psa z niego :loveu: Kawał...oj,prześliczny Juruś,milutki Juruś...jak miło widzieć go takim szczęśliwym! ronju...dziękuję!:loveu: Quote
zuzlikowa Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Na wszystkich zdjęciach jest piękny,ale to położyło mnie na łopatki...:loveu: pędzi na wołanie Quote
ronja Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 iwlajn napisał(a):A jak słucha, jak przekrzywia główkę:) Ależ zadowolony, chyba uwielbia spacerować. Pięknie tam macie, Ronja. W sam raz na wycieczki:) Szkoda, że Juryś nie może tego zobaczyć... przekrzywia główkę i leci i skacze jak szalony zalizując na śmierć. jest przekochany. mamy problem z zakrapianiem mu uszu, bo tak się nami cieszy, ze nie dajemy rady wsadzić aplikatora do ucha, musimy z nim posiedzieć z 15 min, by się uspokoił. on nie może nacieszyć się człowiekiem. Quote
iwlajn Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 ronja napisał(a): on nie może nacieszyć się człowiekiem. A jak w schronie w ciemności go wypatrywał? Ronja, jak dobrze, że on już u Was... Quote
SARA.dierra Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 dlaczego nie można mieć wielkiego podwórka i tyle psów ile się chce - skoro miejsca w sercu dla wszystkich by starczyło?:shake: Quote
Onaa Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Czy Juryś ma alegratke ? Jaka to radość patrzeć na psiaka, który wyszedł ze schroniska i cieszy się bliskością ludzi, tak jak Juryś :lol:. Jak ktoś zobaczy jaki ten psiak jest cudowny to z pewnością go pokocha, a w schronisku Jurand nie miałby żadnych szans :-(. Quote
ronja Posted July 11, 2009 Posted July 11, 2009 Dogo07 napisał(a):Czy Juryś ma alegratke ? Jaka to radość patrzeć na psiaka, który wyszedł ze schroniska i cieszy się bliskością ludzi, tak jak Juryś :lol:. Jak ktoś zobaczy jaki ten psiak jest cudowny to z pewnością go pokocha, a w schronisku Jurand nie miałby żadnych szans :-(. chyba nie ma ogłoszeń, więc każda pomoc mile widziana. ja też porobię mu ogłoszenia, ale czekam do wizyty u dr Garncarza. to już w poniedziałek. do dr pojedziemy razem z męzem, jego samochodem, będzie nam łatwiej razem. Quote
Recommended Posts