magda222 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 :loveu: Ja też przyłączam się do podziękowań :loveu: Maszaberlo :Rose: Quote
stonka1125 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 Maszaberla napisał(a):A balas sie mi zaufac;) Byl inny piesek na to miejsce, bilam sie z myslami bo tamten tez bardzo biedny ale juz wczesniej mowilam ze oddam miejsce Lu i tak wiec Jurandowi sie udalo :oops::oops::oops: Quote
Panna X Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ronja czyli Jurand pojedzie do Ciebie do Twojego hoteliku dla psiaków , super :) a gdzie to jest ? I może pomóc znaleźć Tobie w tych okolicach dobrego okulistę weterynarza ?Jak coś to daj znać , mam parę namiarów Quote
Lu_Gosiak Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 panna dzieki wielkie za pomoc dla Juranda :loveu: ciesze sie że jesteś z Nami, Ronja ma hotelik w okolicach Warszawy Quote
Onaa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Przepraszam za offa :oops: ale Bonusik bardzo potrzebuje pomocy, on nie zasłużył sobie żeby zmarnieć całkiem na tym łańcuchu przy schroniskowej budzie, na jedno oczko to chyba nie widzi bo go inne psy pogryzły :placz:: http://www.dogomania.pl/forum/f28/lodz-bonus-leczy-rany-czy-doczeka-domku-140075/. Quote
Panna X Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 A mogę dowiedzieć się gdzie dokładnie , przynajmniej raz miesiącu jestem w Wa-wie , jak można byłby go odwiedzić to naprawdę byłabym wdzięczna. Na pewno będę 2-3 lipca , super byłoby jakbym mogła go zobaczyć ....:))) Quote
Maszaberla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Panna X napisał(a):Ronja czyli Jurand pojedzie do Ciebie do Twojego hoteliku dla psiaków , super :) a gdzie to jest ? I może pomóc znaleźć Tobie w tych okolicach dobrego okulistę weterynarza ?Jak coś to daj znać , mam parę namiarów Jedynie dr Garncarz - najepszy z mozliwych Mysle ze moglybyscie zapisac Juranda juz na wizyte bo terminy sa odlegle... :shake: Quote
ronja Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Maszaberla napisał(a):Jedynie dr Garncarz - najepszy z mozliwych Mysle ze moglybyscie zapisac Juranda juz na wizyte bo terminy sa odlegle... :shake: odwiedzać można, jak najbardziej:p też myślę, że dr Garncarz poradzi najlepiej Quote
Panna X Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dzięki za to , że będę mogła odwiedzić , tylko pytanie gdzie ? Jak byś mogła podać adres to byłoby super !:lol::lol::lol: Quote
Ninka Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Dziewczyny, przepraszam, ze nie w temacie pisze, ale wejdzie prosze i wspomozcie rada i doswiadczeniem! Swietnie tutaj dzialacie!!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/schronisko-w-poznaniu-zdjecia-str-6-7-a-139366/index9.html#post12467875 Quote
Ajula Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 zuzlikowa napisał(a):Może się tak zdarzyć,że Jurand zostanie ślepy tylko z imienia! obyś miała rację - wypijmy za to!! :popcorn: a jak wzrok odzyska to nie będzie Jurandem, tylko Jureczkiem :lol: Quote
Lidan Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Jurand, jak się masz pieseczku? Czy ty wiesz, że jeszcze ok 2 tygodnie i przeprowadzasz się :???: Quote
zuzlikowa Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 [quote name='Maszaberla']Jedynie dr Garncarz - najepszy z mozliwych Mysle ze moglybyscie zapisac Juranda juz na wizyte bo terminy sa odlegle... :shake: A w niektórych schorzeniach czas odgrywa rolę!Może się tak zdarzyć,że Jurand zostanie ślepy tylko z imienia! Ale nie możemy zaprzepaścić szansy! Zapisanie go na badania nic nie kosztuje...poza chęciami i odrobinką czasu. Quote
supergoga Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nie wiem gdzie i kiedy będzie JUrand. Wiem, że dr Garncarz ma konsultacje w Poznaniu chyba pod koniec czerwca. Może można go umówić jeszcze tutaj w Pozanniu - trzeba dzwonić do gabinetu dr Juszczaka. Chyba że jak będzie już w hoteliku. Quote
Panna X Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Ale pewnie zrobi to jego opiekunka a my będziemy mieli info na bieżąco a jak nie to będziemy się domagać :))))):lol::lol::lol: Quote
Panna X Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wpłaciłam dla Juranda tak jak zadeklarowałam 50 zł Quote
Ajula Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Panno pozwól, że odezwę się jeszcze do Ciebie na wątku Jurusia, bo nie chcę pisać nie na temat w watku poznańskiego schroniska :lol: ja też kiedys stawiałam pierwsze kroki na dogomanii i nie wiedziałam, o co w tym wszystkim wchodzi ale zobaczysz sama - szybko się zorientujesz i zaczniesz wydeptywać swoje własne ścieżki na dogo :lol: są tu tysiące ludzi - z całej Polski, a nawet świata, i wszyscy pomagają zwierzakom (oczywiscie głównie psom, choć nie tylko) - pomagają, jak tylko mogą każdy na swój sposób wśród tych tysięcy ludzi są różni - także tacy, których lepiej by było, jakby ich tu nie było ;) ale większość to wspaniali, ofiarni, odpowiedzialni ludzie, którzy jak największej ilości tych najbardziej nieszczęsliwych, męczonych, głodzonych,niekochanych, chorych zwierząt chcą wynagrodzić ich nieszczęsny los odwrócić karty - nieszczęscie zamienić w szczęscie :lol: Quote
stonka1125 Posted June 17, 2009 Author Posted June 17, 2009 ..........................................:eviltong: Quote
Leyla Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 stonka1125 napisał(a):..........................................nieaktualne ale co nieaktualne :crazyeye::crazyeye::crazyeye: nie pomagamy?? Quote
Panna X Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Co z Jurandem ? co nieaktualne ? Jak można pomóc ? Tyle deklaracji , ja też już przelałam.......już hotelik u Ronji , miałam go odwiedzić , już nawet zaczęłam szukać mu domku na stałe ? Quote
supergoga Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 No nieładnie...tylko jeden wyraz i nie wiemy czy stało się coś. Quote
Ajula Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 supergoga napisał(a):No ja zawału dostanę. Co się stało??? też dostanę a stonka jest wylogowana z dogo i nie napisała o co chodzi :smhair2: Quote
Recommended Posts