Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maszaberla napisał(a):
A balas sie mi zaufac;)

Byl inny piesek na to miejsce, bilam sie z myslami bo tamten tez bardzo biedny ale juz wczesniej mowilam ze oddam miejsce Lu i tak wiec Jurandowi sie udalo

:oops::oops::oops:

Posted

Ronja czyli Jurand pojedzie do Ciebie do Twojego hoteliku dla psiaków , super :) a gdzie to jest ? I może pomóc znaleźć Tobie w tych okolicach dobrego okulistę weterynarza ?Jak coś to daj znać , mam parę namiarów

Posted

A mogę dowiedzieć się gdzie dokładnie , przynajmniej raz miesiącu jestem w Wa-wie , jak można byłby go odwiedzić to naprawdę byłabym wdzięczna.
Na pewno będę 2-3 lipca , super byłoby jakbym mogła go zobaczyć ....:)))

Posted

Panna X napisał(a):
Ronja czyli Jurand pojedzie do Ciebie do Twojego hoteliku dla psiaków , super :) a gdzie to jest ? I może pomóc znaleźć Tobie w tych okolicach dobrego okulistę weterynarza ?Jak coś to daj znać , mam parę namiarów

Jedynie dr Garncarz - najepszy z mozliwych
Mysle ze moglybyscie zapisac Juranda juz na wizyte bo terminy sa odlegle... :shake:

Posted

Maszaberla napisał(a):
Jedynie dr Garncarz - najepszy z mozliwych
Mysle ze moglybyscie zapisac Juranda juz na wizyte bo terminy sa odlegle... :shake:

odwiedzać można, jak najbardziej:p
też myślę, że dr Garncarz poradzi najlepiej

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Może się tak zdarzyć,że Jurand zostanie ślepy tylko z imienia!

obyś miała rację - wypijmy za to!! :popcorn:
a jak wzrok odzyska to nie będzie Jurandem, tylko Jureczkiem :lol:

Posted

[quote name='Maszaberla']Jedynie dr Garncarz - najepszy z mozliwych

A w niektórych schorzeniach czas odgrywa rolę!Może się tak zdarzyć,że Jurand zostanie ślepy tylko z imienia! Ale nie możemy zaprzepaścić szansy!
Zapisanie go na badania nic nie kosztuje...poza chęciami i odrobinką czasu.

Posted

Nie wiem gdzie i kiedy będzie JUrand. Wiem, że dr Garncarz ma konsultacje w Poznaniu chyba pod koniec czerwca. Może można go umówić jeszcze tutaj w Pozanniu - trzeba dzwonić do gabinetu dr Juszczaka.

Chyba że jak będzie już w hoteliku.

Posted

Panno pozwól, że odezwę się jeszcze do Ciebie na wątku Jurusia, bo nie chcę pisać nie na temat w watku poznańskiego schroniska :lol:

ja też kiedys stawiałam pierwsze kroki na dogomanii i nie wiedziałam, o co w tym wszystkim wchodzi
ale zobaczysz sama - szybko się zorientujesz i zaczniesz wydeptywać swoje własne ścieżki na dogo :lol:
są tu tysiące ludzi - z całej Polski, a nawet świata, i wszyscy pomagają zwierzakom (oczywiscie głównie psom, choć nie tylko) - pomagają, jak tylko mogą
każdy na swój sposób
wśród tych tysięcy ludzi są różni - także tacy, których lepiej by było, jakby ich tu nie było ;)

ale większość to wspaniali, ofiarni, odpowiedzialni ludzie, którzy jak największej ilości tych najbardziej nieszczęsliwych, męczonych, głodzonych,niekochanych, chorych zwierząt chcą wynagrodzić ich nieszczęsny los
odwrócić karty - nieszczęscie zamienić w szczęscie :lol:

Posted

Co z Jurandem ? co nieaktualne ? Jak można pomóc ?
Tyle deklaracji , ja też już przelałam.......już hotelik u Ronji , miałam go odwiedzić , już nawet zaczęłam szukać mu domku na stałe ?