Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Jestem. Śliczny pies. Rówieśnik Argusa z Rzeszowa.

http://www.dogomania.pl/forum/f28/argus-niewidomy-onek-chce-przerwac-ciemnie-samotnosci-rzeszow-107919/

Dzisiaj przejrzę finanse, ale czarno widzę - jakoś żaden z moich podopiecznych do domku sie nie wybiera.

boże ,identyczny wyraz oczu,nieobecne takie,ale za tymi nieobecnymi oczami są wielkie psie serca..........

dt u zuzi o którym ktoś pisał,raczej odpada bo psy musza byc sprawdzone na koty,ja nie mam tutaj jak tego sprawdzić

Posted

[quote name='Lu_Gosiak']noooo to juz mafia w komplecie na watku....:multi::multi::multi:
Pati narazie nikt nie zbiera, bo jeszcze nie wiadomo kiedy i gdzie Jurand pojedzie....a brakuje jeszcze conamjmniej 95zł deklaracji

:nono::nono::nono: nie, nie Gosiak, jeszcze nie w komplecie , jeszcze mi tu co niektórych brakuje :cool3::cool3: ooojjjj bo zrobie się nieprzyjemna:diabloti: włazić mi tu na wątek " w tri miga" :mad:

Posted

marysia55 napisał(a):
:nono::nono::nono: nie, nie Gosiak, jeszcze nie w komplecie , jeszcze mi tu co niektórych brakuje :cool3::cool3: ooojjjj bo zrobie się nieprzyjemna:diabloti: włazić mi tu na wątek " w tri miga" :mad:

właśnie, właśnie:mad::mad: ja bym nie zadzierała z mafią:eviltong: słyszałyście? "w tri miga" !!:mad::evil_lol:

Posted

agat21 napisał(a):
deklaruję 10 zł miesięcznie
..i zaczynam się żywić u znajomych chyba.. dobrze, że oni jeszcze tego nie wiedzą :evil_lol:

dziekuje Ci kochana:loveu::loveu::loveu: bardzo, bardzo, wiem ile masz zobowiązań innych:oops:

Posted

Niesamowite, ile osób chce pomóc Jurandowi. :loveu:
Fajnie tak, że mamy wspólny cel.:multi:
Dzięki Lu, że pościągałaś dobre ludki na ten wątek.:)
Zaczyna się kręcić w dobrym kierunku.:p
Stonka może dodaj w tytule, że Jurand niewidomy. Może dzięki temu ktoś jeszcze dołoży się do hoteliku.:razz:

Posted

chcecie mnie puścić z torbami :placz:, ja to chyba zacznę się żywić na promocjach w hipermarketach ;).Dam tylko 10 zł na miesiąc, ale w razie jak bym zapomniała, to napiszcie PW. Porobię bazarki na psy wybrane przez kupujące osoby, więc zaglądajcie.Wstawię tu link.

Posted

podsumowałam nieco,mam nadzieje ze nie wkradły się pomyłki,w niedziele u niego będę to ukocham od ciotek,jeszcze tylko trochę brakuje i zabiorę go,spróbuje nakręcic filmik ,zdjecia nie sa w stanie oddac jego uroku!

deklaracje stałe

gosia t.-20zł
iwlajn -50zł
supergoga-20zł
funia-10zł
Lu_gosiak-10
stonka1125-20zł
ajula-15zł
izabela124-10zł
ihabe-50zł
agat21-10zł
poker-10zł

deklaracje jednorazowe

malicja- 50zł
asl-10zł
tocha-50zł

Posted

Zwabiona przez Lu melduję się na wątku. Deklaruję 20 zł miesięcznie. Niech Juruś szybko jedzie do hotelku. On nie moze byc sam w tym schronie.
Proszę mi tylko przypominac na PW o wpłatach gdybym zapomniała, ok ?

Posted

Jeju nie było mnie chwile a tu takie dobre wieści nowe dobre duszyczki:multi::multi::multi: strasznie Wam dziekuje:Rose::Rose::Rose: nie tylko za deklaracje, ale przede wszystkim za pojawienie sie na watku i za taki duzy odzew:loveu::loveu:

właśnie podliczyłam i szok :crazyeye::crazyeye::crazyeye: JUŻ JEST 270ZŁ STAŁYCH DEKLARACJI BRAKUJE TYLKO 30ZŁ:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
ale ja licze, że znajdziemy mu miejsce za 300zł/mieisac:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No dobrze by było naparwdę...bo 30 zł to taj, jakby już był prawie komplet...ale 180zł...to trochę jeszcze dużawo do uzbierania...:razz:Może jednak sie uda za 300 gdzies znaleźć miejsce...to nie jest olbrzym...to takie "maleństwo"..:loveu::loveu:

Posted

byłoby swietnie,ale jurand rzeczywiście nie jest wielki,raczej sredni,mysle ze taki 22-24 kilo,kurdupelek,nie jest wychudzony i wygląda ładnie,ale to pewnie zasługa tego ze jest sam w boksie bo tak to raczej by sie do żarła nie dopchał

Posted

Maszaberla napisał(a):
Moge zrobic bazarek ale musialabym dostac gotowe zdjecia

Ja też tylko tak mogę pomóc. Niestety z kasą u mnie wiesz jak jest i sama zbieram na Kacperka.
Mogę :oops:, czy masz już mnie dość?

Posted

:loveu::loveu::multi::multi::multi: dzieki za przybycie:loveu:

aktyualizacja listy:
deklaracje stałe

gosia t.-20zł
iwlajn -50zł
supergoga-20zł
funia-10zł
Lu_gosiak-10
stonka1125-20zł
ajula-15zł
izabela124-10zł
ihabe-50zł
agat21-10zł
poker-10zł
siwa - 10zł
Ola la - 15zł
eski - 20zł
lidan - 10zł

RAZEM- 280zł

brakuje minimum 20zł miesiecznie zakładając, że znajdziemy hotelik za 300zł miesiecznie